HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Brate, ovako :

Prvo , ima vise verzija androida, sa htc sensom i bez htc sensa.. To pogledaj na xda-developers..
Drugo, radi sve kada stavis android..
Trece, da li je bolje sa androidom ili win mobom - ne znam :) zavisi od coveka do coveka.. Kako tebi vise odgovara, tako je bolje veruj mi.. Ja na primer koristim jos uvek Winmobile, a probao sam android ( ne zato sto mi se android ne svidja, nego zato sto sam jos uvek u fazonu da koristim winmo :) )
Cetvrto , cuo sam da ce uskoro portovati i Wim MObile 7 na hd2, i Meego kad izadje
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Nov 2010. 18:52

Post od Boban N.P. »

Problem sa satom izgleda resen tako sto sam iskljucio AUTOMATSKO podesavanje vremena ! nego za instaliranje Skype na ovaj nas fon niko mi ne dade uputstvo ?

clyder
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Nov 2008. 00:49

Post od clyder »

@Krile....
Ja koristim Android vec nekih 3 nedelje i nisam mogao posle da se vratim na Windows. Android je mnogo brzi i otvoreniji.
Buduci da HD2 nije nativno Android telefon, nije bas najstabilnije resenje, tj moze doci do nekih neocekivanih problema, bagova i sl, ali ako imas vremena i strpljenja vredi probati. Baterija se malo brze prazni, ali i dalje mi izgura ceo dan.

Innerspirit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51

Post od Innerspirit »

Problem vezan za vreme je vezan za Telenor mrezu, zbog neke neuskladjenosti... Radim u Telenoru, pricao sam sa covekom koji radi u ovlascenom HTC servisu i kaze da se radi na tome i da ce problem verovatno biti resen novim ROM-om za HD2. Verzija koja se moze naci na HTC sajtu je BETA verzija... Ja sam imao isti problem sa HD2. Predlazem da instalirate program WEATHER CITY EDITOR v.3.5, podesite time zone na +1 Beograd, grad u kom se nalazite, namestite vreme i resetujte telefon... Na mom telefonu je resio problem... Nadam se da ce i na vasim...

cure2fast
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Mar 2009. 19:10

Post od cure2fast »

Evo malo za entuzijaste "teaps and registry tweaks":
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583638
I naravno "How to boost performance": http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=629388
Pozz
8)
Poslednja izmena od cure2fast u Sub, 13. Nov 2010. 21:17, izmenjeno 2 puta ukupno.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Innerspirit, ja nisam uzeo telefon u Telenoru ali sam ipak imao problema sa satom, tako da nije vezano samo za Telenor :uhuh:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

pejica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2010. 11:04

Post od pejica »

mislim da nema veze telenor mreza sa podesavanjem sata jer sam ja uzeo telefon preko telenora i imao problem sa satom sve dok nisam iskljucio automatsko podesavanje vremena.Sad je sve u najboljem redu i nemam bas nikakvih problema sa satom.Ako neko ima problema rado cu mu objasniti kako da podesi telefon da sat radi besprekorno.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Pridruzujem se "klanu". :roll:
Slika

Innerspirit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 08. Jul 2010. 00:51

Post od Innerspirit »

pejica, meni je tako receno u HTC servisu... Ja sam isto bi iskljucio automatsko azuriranje vremena, ali mi se i dalje desavalo da menja vreme svaki put kad se nakacim na internet... Sad vise nemam tih problema...

Ljuba.Vu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Nov 2010. 13:42

Post od Ljuba.Vu »

Kako da resim probleme:

- Nikako da resim konekciju telefona i PC prekonActive sync
/imam win 7 na koji ide Winmobile/
- Telefon mi je nacisto poludeo:
ne registruje ni dolazne ni odlazne pozive,
Stalno koci i baguje,
- Kako u vezi sa ovim da updatujem ili instaliram Android.

pejica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2010. 11:04

Post od pejica »

Ljuba.Vu poslao sam ti privatnu poruku kako da vreme podesis a posto imas telefon skinut sa T mobil,sve ove probleme mozes resiti lako idi na XDA-developers i tamo imas sve o HTC HD2(LAV) sto te zanima.Na primer u PITANJA I ODGOVORI u forumu na drugoj strani imas i o podesavanju sata i zona,tkodje imas posebnu temu u vezi tvog telefona HTC HD2 T-mobile i tu ces naci sve sto te zanima pazljivo i strpljivo potrazi odgovore na forumu jer tu su ti svi odgovori i resenja.Nemoj da se brines jer HTC HD2 je masina sa kojom mozes da posaljes raketu na mesec zato opusteno prioni na iznalazenja resenja.Na kraju krajeva ako se nesnadjes sacuvaj kontakte i restartuj tefon to znaci da ga vracas na fabricko podesavanje.

ayrton senna
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 18:52

Post od ayrton senna »

@ Ljuba.Vu
za windows 7 ne ide activesync nego Windows Mobile Device Center (WMDC) 6.1. WMDC,
imaš ga na http://www.microsoft.com/windowsphone/e ... -wmdc.aspx

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Iz kog razloga...Van WiFi mreze,ne mogu da updateujem-Tweeter,FaceBook,Gmail?
:unsure:

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Meni isto treba pomoć.....naime kao što znate na ovom telefonu mogu da se povežu FB nalozi sa imenikom i onda on menja sam caller ID, statuse.......e meni je to prestalo da radi.....tačnije neće da update-uje listi prijatelja, slike ne menja, statuse.....ništa ne radi....kopletan FB ne radi ( predefinisana aplikacija koja je u telefonu ).......nekada hoće i da mi zabotuje telefon kada pokušam da udjem na FB preko toga :dry: pomagajte.....to je već počelo da me izludjuje

Tačnije mislim da Cale i ja imamo isti problem....Gmail mi se takodje ne updajtuje, Tweeter sam napravio pre par dana ali nista stvrano ne radim tako da moguće da to takodje ne radi
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Krile007, da nisi instalirao program sto ne dozvoljava da se sam teleon kaci na net (ala sam ga srocio-gprs nodata i sl.) ni meni onda nece da apdejtuje pa moram rucno da uradim. Udjem u neki od kontakata i idem na refresh ili ako sam duze na netu on to sam uradi, videces u task menadzeru da ti je activsync aktiviran u pozadini.
and justice for all...

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

Za prebacivanje kontakta sa outlooka kompa,na Android na HD2,koji nacin koristite?To jos da resim i Android ostaje na HD2 kao primarni OS .
hvala
live long and prosper

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boban N.P. »

pazite sta meni radi, juce lep dan oko 10, 11 ujutru snimam neki fudbal nekih 10tak minuta, sunce je islo l telefonu i onda odjednom samo sare preko ekrana i blokada, cupaj bateriju napolje i jos sam cekao nekih 5-10 min. dok nije proradio kako treba, takodje mi je to jednom isto uradio dok mi je radila navigacija, takodje sare preko ekrana i blokada ! pitanje ZASTO ? i naravno tih 10 min. snimka nigde uopste ga nije umemorisao ! takodje mi se desava kad ovako kucam duze poruke da mi tastatura pocne da brlja, koci i onda cekam dok se ne skocka pa nastavim, dakle nesto ga ubaguje al sta, ako neko zna zamolio bih za pomoc, savet !

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boban N.P. »

da , jos nesto to juce dok nije proradio kad sam vadio bateriju, upalim ga, on ucita sta treba ja da otvorim neku aplikaciju o
a, tel. se sam restartuje, ugasi i tako par puta ! dal je moguce da se pregreje ili nesto drugo zeza ?

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

Ljudi pomagajte ako boga znate, imam HD2 i lapa-topa sa OS Win7, za prethodne varijante sta se tice XP sam koristio activesync i to je radilo, sada sam malo uznapredovao pa otisao na j.. Win 7.

Kod prve instalacije i abdejt Windows Mobile Device Center mi je radio, tj prepoznao HD2 i kratko sam ja tu nesto odradio racunajuci da je sve OK, medjutim nesto se pokarabasilo na WIN 7 a ja mu dao da to popravi i on mi je tada izbrisao (WMDC). Ne bude mi tesko ja oden na net i skinem drvupdate-x86 i instaliram ponovo, ali posle nema sanse da se napravi konekcija.
Pitam vas?
1. Da li sam izvrsio dobru instalaciju
2. Da li activesyns iz fona vrsi konekciju sa WMDC ili se treba nesto podesiti u fonu
3. Da li ima nesto sta treba jos da se odradi a da ja ne znam

Unapred zahvalan na pomoci

Boban N.P.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Boban N.P. »

evo moram jos da se nadovezem na moj problem sa gasenjem, sad sam evo u kuci probao sa TV-a malo da snimam i djavola napravim tri, cetiri kratka snimka po 20 sekundi i onda kad sam sledeci probao jok samo zaglavi kamera i ni da mrdne, onda vadi bateriju, pali ga ali jok on gasi, gasi gasi, 4, 5 puta i sad evo cekam da se malo oladi ili sta vec pa cu probati opet, sta mu se desava nemam pojma ali ovo me bas nervira toliko para za kantu od telefona nikakav drugi komentar ne mogu dati posle ovoga sta mi radi ! sve to neke kinjeskare, divljaci koliko ja vidim . . . nisam pametan sta da radim ?!

Odgovori