Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
allex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Sep 2010. 08:45

Post od allex »

A kako i gde se skidaju ti programi? Bio bih ti veoma zahvalan ako bi mogao da mi i to objasniš :-).

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Dobar dan svima,upravo sam odradila update telefona na poslednju verziju 051.018 i pravo da vam kažem neprimećujem nikakvu razliku od prethodnog.Ako ipak primetim nešto javiću vam.
HTC HD2 ANDROID

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

e i ja sam danas odradio isto, ladno mi nista nije izbrisao, ni kontakte ni programe koje sam imao u telefonu :-) nije mi jasno kako al tako je...sve mi se cini isto, al pokazace vreme , mozda je za nesto bolji ;-)

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

kostadin, Ni meni nije ništa obrisao od podataka,kontakta,možda su mi samo promenjena par setovanja telefona ali ništa bitno se nije promenilo.
HTC HD2 ANDROID

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

kostadin, sanjke, svi symbianio sa fp2 imaju tu odliku da se pri updateu sve sacuva. ono sto vam ja preporucujem je hard i soft reset fona pri cemu ce se vratiti sva fabricka podesavanja a neke od stvari koje su ispravljene u updateu, a mozda se nisu aktivirale sada, posle toga ce sigurno imati efekta.
::luv phonez::

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ja sam taj update odradio još odavno, čim je postao dostupan, i ništa bitno od promena nisam primetio, ni posle nekoliko kompletnih resetovanja. Jedino da je satić u donjem desnom uglu ekrana manji.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

araphel, pazi stvarno manji satic :-) ja ni to nisam video
meni j etelefon radio lepo i pre updejta, tako da ne znam zasto sam ga i radio, al ajde, kad su se vec ljudi mucili da izbace novi da ih ispostujem...
djoxie, kazi mi hard reset to je ono *#7370#, el tako ? a soft je nesto drukciji kod ?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

aham,
Soft reset code *#7370#
Hard reset code *#7780#
nije lose odraditi ih s vremena na vreme, podesavanja i aplikacije namestis za desetak minuta a telefon se vrati na full brzinu.

allex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od allex »

Zlatno pravilo je da ne updateuješ po svaku cenu, ukoliko nemaš nikakvih problema sa svojom verzijom. Nemoj sebi praviti probleme ako sve već radi kako treba. Posle kuku lele ništa ne znači.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Pozdrav svima,eto i ja sam sad primetila taj maleni satić u donjem desnom uglom,baš simpatično.Za sad toliko.

Stefan_Mcgrady
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 14:55

Post od Stefan_Mcgrady »

imam jedno pitanje ,da li je moguce da glavni ekran budeo kao kod e5 ,c5 i c3 ,ili teme je to do teme,mada mi ne deluje da je tema u pitanju ???

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Stefan_Mcgrady, to je pitanje novije verzije Symbiana, tako da mislim da ne može. jedino ako neko pokuša da izvuče samu aplikaciju, pa da je ubaci u neki kuvani ROM. Takav homescreen kao na C5, sa prečicama za kontakte bih i ja voleo da imam.

Jedno pitanje za sve: ima li negde da se nađe onaj Nokia držač za telefon, za kola, koji se dobija uz E72 u ovim novijim (navigation) paketima? Hteo bih da kupim samo taj držač.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

araphel, drzac tesko da ima kod nas da se nadje, bas taj. inace, odlican je, hvataljke imaju fin gumeni deo koji ne ostecuje telefon i bas je pun pogodak sto su ga ubacivali u pakovanje

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

djoxie, bio sam ubeđen da ga iam da se kupi i posebno. jedino nekog kome ne treba da ubedim da mi proda :dry:

allex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od allex »

Ja sam kupio novi telefon u Comtrade-u, dobio sam i to, a kola nemam kao ni para, tako da, araphel...:-)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

holder je inace ovaj:
http://www.amazon.co.uk/Nokia-CR-115-Ca ... b_title_ce
eto tzu imate i cenu pa se mozete nekako dogovoriti :)
srecno trgovanje!!!

allex
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od allex »

Hvala za link. Međutim, ne zaboravi da su tamo i oprema i telefoni jeftiniji od 20-25%, to je činjenica...:-)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Lik neki na oglasima prodaje za 2000 i slušku i holder iz paketa. Pošto meni BT sluška ne treba, ne igra mi ulogu ta kombinacija.

allex, imaš PP :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Društvo, kako da odradim full wipe na E72? *#7780# mi vrati sva setovanja na fabrička, ali mi ostaju definisani mailboxi i svi kontakti :o Hteo bih baš sve da pobrišem i da krenem od nule, kao da je telefon tek raspakovan, a pojma nemam kako to da izvedem.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

araphel, pa trebalo bi da ti to odradi *#7370#, i ja uvek se gubim izmedju ta dva koda, ali ne bih sad da proveravam da ne ne bih morao sve da vracam... ali mislim da je 7370

Odgovori