Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dobar dan svima,upravo sam odradila update telefona na poslednju verziju 051.018 i pravo da vam kažem neprimećujem nikakvu razliku od prethodnog.Ako ipak primetim nešto javiću vam.
e i ja sam danas odradio isto, ladno mi nista nije izbrisao, ni kontakte ni programe koje sam imao u telefonu nije mi jasno kako al tako je...sve mi se cini isto, al pokazace vreme , mozda je za nesto bolji
kostadin, sanjke, svi symbianio sa fp2 imaju tu odliku da se pri updateu sve sacuva. ono sto vam ja preporucujem je hard i soft reset fona pri cemu ce se vratiti sva fabricka podesavanja a neke od stvari koje su ispravljene u updateu, a mozda se nisu aktivirale sada, posle toga ce sigurno imati efekta.
Ja sam taj update odradio još odavno, čim je postao dostupan, i ništa bitno od promena nisam primetio, ni posle nekoliko kompletnih resetovanja. Jedino da je satić u donjem desnom uglu ekrana manji.
araphel, pazi stvarno manji satic ja ni to nisam video
meni j etelefon radio lepo i pre updejta, tako da ne znam zasto sam ga i radio, al ajde, kad su se vec ljudi mucili da izbace novi da ih ispostujem... djoxie, kazi mi hard reset to je ono *#7370#, el tako ? a soft je nesto drukciji kod ?
aham,
Soft reset code *#7370#
Hard reset code *#7780#
nije lose odraditi ih s vremena na vreme, podesavanja i aplikacije namestis za desetak minuta a telefon se vrati na full brzinu.
Zlatno pravilo je da ne updateuješ po svaku cenu, ukoliko nemaš nikakvih problema sa svojom verzijom. Nemoj sebi praviti probleme ako sve već radi kako treba. Posle kuku lele ništa ne znači.
Stefan_Mcgrady, to je pitanje novije verzije Symbiana, tako da mislim da ne može. jedino ako neko pokuša da izvuče samu aplikaciju, pa da je ubaci u neki kuvani ROM. Takav homescreen kao na C5, sa prečicama za kontakte bih i ja voleo da imam.
Jedno pitanje za sve: ima li negde da se nađe onaj Nokia držač za telefon, za kola, koji se dobija uz E72 u ovim novijim (navigation) paketima? Hteo bih da kupim samo taj držač.
araphel, drzac tesko da ima kod nas da se nadje, bas taj. inace, odlican je, hvataljke imaju fin gumeni deo koji ne ostecuje telefon i bas je pun pogodak sto su ga ubacivali u pakovanje
Društvo, kako da odradim full wipe na E72? *#7780# mi vrati sva setovanja na fabrička, ali mi ostaju definisani mailboxi i svi kontakti Hteo bih baš sve da pobrišem i da krenem od nule, kao da je telefon tek raspakovan, a pojma nemam kako to da izvedem.
araphel, pa trebalo bi da ti to odradi *#7370#, i ja uvek se gubim izmedju ta dva koda, ali ne bih sad da proveravam da ne ne bih morao sve da vracam... ali mislim da je 7370
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.