MOTOROLA CC4 (world edition) - sa mreze VERIZON wireless

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Disovski
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2010. 18:38

MOTOROLA CC4 (world edition) - sa mreze VERIZON wireless

Post od Disovski »

Imam Motorolu CC4,tu neku,World edition,donesen iz Amerike,nosio sam ga u par mobil shopova da ga dekodiram,kazu da ne moze (ili me samo vesto lazu,kako se ne bi hvatali teskog posla),zar je stvarno moguce da ne moze da se dekodira,mislim dekodiraju i mnogo jace telefone,a da ovaj ne znaju.....sta da radim???
Unapred hvala....

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

Disovski, motorola cc4 kao telefon u guglu ne postoji, verovatno je drugacija zonaka proveri. Postoji mogucnost da je taj telefon samo za americko trziste, tako da ako jeste onda mrka kapa.

Disovski
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Disovski »

Pardon MCC4 je oznaka....world edition je,i ta neka VERIZON wireless americka mreza na njemu,oznacena...

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

http://www.motorola.com/rtte/PCS/MEdocs/MCC4-141A.htm

jel ovo? ako je to mcc4 je samo product aproval number,ne ime telefona
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

Disovski
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Disovski »

ne,ne,ovaj je u pitanju...

http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... x=29&ty=67

ta neka MCC4-141B serija,taj drugi,ispod...

sreten75
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Jun 2009. 22:18

Post od sreten75 »

Moze taj telefon da se dekodira,ali ne vredi,jer ne moze da radi kod nas jer ne radi na 900mhz(kao i svi verizon,sprint,nextel telefoni).

Milan_Silni
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 02. Nov 2010. 17:20

Post od Milan_Silni »

VERIZON wireless nije neka americka mreza nego vodeca- na pr kao telenor kao kod nas - a pre nego sto ti je taj doneo tel- trebao je samo da svrati u prodavnicu gde ga je kupio i da kaze da ide u evropu- i sasvim najnormalnije bi dobio on line kod- sa kojim bi tel mogao da radi i u Srbiji na bilo kojoj mrezi. Evo danas je brat doneo motorlu cliq ali T mobile mreza, jednostavno je nazvao T mobile tamo i rekao da ide u Srbiju i da bi hteo da koristi tel ovamo- i bez ikakvog problema daobio je kod i evo tel radi bez ikakvog dekodiranja i bacanja para ovde ovdasnim serviserima i dekoderima. To je normalan svet tamo- nije to Srbija gde svako gleda ko ce samo da ti podvali i da te zaebe i da ti prodaje muda mesto bubrega- i to za velike pare naravno- pogotovo -ovi beogradski mangupcici i seviseri- koji misle da svet postoji samo u Beogradu- a neznaju da zive u najprljavijem i najnekulturnijem i najgorem gradu na ovoj planeti- eto tako je trebalo- pa probaj.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Milan_Silni, ovde nije stvar u dekodiranju, vec u tome sto hardver i firmver telefona ne podrzava 900 MHz GSM mreze. Nema tog koda koji ce omoguciti podrsku za 900 MHz mreze, ako nema potrebnog hardvera. Ako 900 MHz podrska postoji onda ce raditi bez ikakvog koda.

Dekodiranje je naravno potrebno ako zeli da koristi srpsku karticu a telefon je zakljucan na mrezu. Unlock kod moze dobiti naravno ako je to politika operatora, ali to nema nikakve veze sa podrskom za 900 MHz GSM.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Milan_Silni
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 02. Nov 2010. 17:20

Post od Milan_Silni »

nisam gledao ima li on mogucnost da radi na 900MHz
ali evo na pr- za ovaj model
motorola ciliq- zar i za njega nije potrebno dekodiranje da bi radio na - evo 063 kartici- naravno da jeste ako pitas servisera- a ja ti opet ponavljam pricu- da dobijes jedinstveni kod- koji je jedinstven serijskom broju telefona i samo vazi za taj tel
evo pre 15 sati smo uneli kod i telefon radi na 063 kartici-
samo doduse rekoh- telefon je T Mobile- koji je naravno i u Nemackoj
a i ovaj tel podrzava
NETWORKS4
WCDMA 900/1700/2100, GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 7.2 Mbps (Category 7/8), EDGE, GPRS Class 12, AGPS

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

Disovski, meni i dalje nije jasno koji je model u pitanju...link gore mi nista ne govori...dajte tacan link pa cu Vam odmah reci sta je i kako.
PS...po mom iskustvu nebitna je mreza jer krs BlackBerry-ja sa Verzion mreze je u upotrebi u Srbiji...kako gospodin @tomas rece, ako je telefon NAPRAVLJEN da radi na 900MHz on radi i to je to..noviji modeli telefona su uglavnom 4-ro pojasni sto znaci da mogu raditi BILO gde u Svetu.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Disovski, ako mislis na ovaj model http://www.motorola.com/rtte/pcs/medocs/mcc4-141b.htm onda to mcc4-141b nije oznaka modela, vec "Product Approval Number". Modeli su je Z6C i Z6CX. Taj model konkretno podrzava 900/1800 MHz mreze i moze da radi i u Evropi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori