Samsung I5700 Galaxy Spica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 08. Nov 2010. 19:14
E sada ljudi par pitanja(ima nekih neodgovorenih od pre):
1) Kako se prelazi u novi red kada se kuca poruka(nisam nigde nasao na android tastaturi)
2) Da li ima neka aplikacija sa kojom mogu da zakljucam slike(po mogucstvu bilo koje fajlove) sifrom nekom?
3) Kod kuce nemam 3G pokrivenost vec EDGE, a kada pricam EDGE se iskljuci, ali zato ako me neko zove a EDGE je aktivan (tipa sinhronizuje nesto) ja budem nedostupan - ima li neko resenje sem da budem povezan preko wireless-a ili da gasim konekciju?
1) Kako se prelazi u novi red kada se kuca poruka(nisam nigde nasao na android tastaturi)
2) Da li ima neka aplikacija sa kojom mogu da zakljucam slike(po mogucstvu bilo koje fajlove) sifrom nekom?
3) Kod kuce nemam 3G pokrivenost vec EDGE, a kada pricam EDGE se iskljuci, ali zato ako me neko zove a EDGE je aktivan (tipa sinhronizuje nesto) ja budem nedostupan - ima li neko resenje sem da budem povezan preko wireless-a ili da gasim konekciju?
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
n1tr0,
1. u desnom donjem cosku je taster za prelazak u novi red
2. App.Protector. ima ih sigurno jos na marketu
3. ovo mo nije jasno. kod mene sve radi kako treba.
4. instaliras PhoneUsage, ili neki slican program. ima ih dosta na marketu
sasabor, nesvetle. fabricki je tako.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
1. Kada kucam poruke u donjem desnom cosku su smajlici - novog reda nema nigde na tastaturi. Koju tastaturu koristis(Android ili si skinuo neku sa neta) i koji rom?wucinac napisao:n1tr0,
2. ok, skinucu.
3. primetio sam kada se jos desava - ako zovem nekoga, on mi prekine(busy) i krene odmah da me zove budem nedostupan(a odmah mi stize poruka da me je taj zvao).
4. ok
Thnx

@sasabor: jednostavno tako je napravljen - malo losije po mom misljenju, ali tako je kako je... :/
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Jesi siguran da moze tako? Mislim da fabricka aplikacija za poruke ne moze da kuca novi red, za to bi trebalo instalirati HandcentSMS ili neku slicnu aplikaciju za poruke.wucinac napisao:n1tr0, onda ima u podesavanjima da promenis. koristim Better Keyboard+Glass Orb Keyboard skin
sasabor, nema osvjetljenja tastera na Spica-i. Za GPRS i Wifi nisi dobro podesio parametre, moralo bi savrseno da radi.
Lepo ja kazem, nema fabricka za novi red... Mislim pojavi se to na Android tastaturi, ali tipa kada kucam reply na forumu ili negde tako, ali u messaging aplikaciji nema i ne moze nigde da se ukljuci.
Ako meni kazes za GPRS i WiFi - sve je lepo podeseno... U proslom postu sam napisao - izgleda da nije do GPRS-a vec kada nazovem nekoga i on mi prekine(busy) i odmah krene da me zove, nedostupan sam prvih 5 sekundi - ne znam zasto...
edit: btw. ima li nekih ovde vrednih developera da mi se pridruze da napravimo par widgeta i programa?
Ako meni kazes za GPRS i WiFi - sve je lepo podeseno... U proslom postu sam napisao - izgleda da nije do GPRS-a vec kada nazovem nekoga i on mi prekine(busy) i odmah krene da me zove, nedostupan sam prvih 5 sekundi - ne znam zasto...

edit: btw. ima li nekih ovde vrednih developera da mi se pridruze da napravimo par widgeta i programa?
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Какве рут има везе са флешовањем?
Наравно да не треба да се рутује пре флеша! Инсталирај самсунг пц сјут који ти долази на цду кад купиш телефон. Уме мало да прави проблеме на 64бит седмици али и то може да се реши, погледај прве странице теме.
Рут.
viewtopic.php?t=20869&sid=71c5f7c9a7303 ... c71346a80d
Флешовање.

Наравно да не треба да се рутује пре флеша! Инсталирај самсунг пц сјут који ти долази на цду кад купиш телефон. Уме мало да прави проблеме на 64бит седмици али и то може да се реши, погледај прве странице теме.
Рут.
viewtopic.php?t=20869&sid=71c5f7c9a7303 ... c71346a80d
Флешовање.
Mobile Phone Flashing is a process wherein a mobile phone's firmware (or program inside your phone's memory) is updated or re-programmed. Like computers, some mobile phones which are sold have some minor software glitches. Things like your phone restarting, hanging, no signal, etc, are signs that there are problems with your phone's firmware.
Слобода или смрт
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
lesa0208, ja nisam radio tim redom
1. prvo sam flesh-ovao sa najnovijim fw-om preko odina
2. root LK2.08 preko odina
3. kuvani samdroid mod 1.3...
4. ubacis najnoviji kernel

ili instaliras Kies. on mozda radi kako trba na 64bit sedmici

1. prvo sam flesh-ovao sa najnovijim fw-om preko odina
2. root LK2.08 preko odina
3. kuvani samdroid mod 1.3...
4. ubacis najnoviji kernel

PCStudio ti treba samo za drajvere. sve ostalo radis preko odin-a.Инсталирај самсунг пц сјут који ти долази на цду кад купиш телефон. Уме мало да прави проблеме на 64бит седмици али и то може да се реши, погледај прве странице теме.
ili instaliras Kies. on mozda radi kako trba na 64bit sedmici
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL