Yettel novosti
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Koliko se moze izvrsti dopuna pripeid broja sa nekog postpeid broja.Dans kada sam hteo ponovo da dopunim jedan pripeid broj nisam mogao a stigla mi je poruka na vasem limitu imate jos 15 din.
Izgleda da je ovakvo dopunjivanje pripeid broja sa postpeid broja ograniceno odredjenom sumom novca zavisno od paketa.
Izgleda da je ovakvo dopunjivanje pripeid broja sa postpeid broja ograniceno odredjenom sumom novca zavisno od paketa.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
-
- Entuzijasta
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
'bo ih HD7. Windows phone 7 je poluproizvod. Platis 500, ili 300 evra uz paket, a ne mozes da prebacis nesto preko bluetootha. Suludo. Uvek bilo i bice. Neka ga forsiraju za godinu dve kad OS sazri. Gde su HD i Z, pa i iPhone. Ni jedan operater da se zvanicno oglasi. Prodje novembar.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Entuzijasta
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Da li moze jedno pitanje? Da li neko zna da li je cena ugovora kod telenora vezana za kurs eura? Odnosno da li moze telenor da podigne cenu paketa u nekom trenutku na racun skoka eura? Sa jedne strane, ovo zvuci lose, ali sa druge strane ako vam telenor subvencira telefon za npr. 300e, a na pola vaseg ugovora euro skoci za 30% (ili ko zna koliko....), sta se desava?
Ne, ugovor je onakav kakav je potpisan i niko ti ne moze promeniti paket ili ga poskupeti dok ti ne predjes na neki drugi. Ako oce da poskupe, ukinu stare pakete, daju nove i svi koji hoce da kupe telefon moraju da predju na novi paket, e tako moze da poskupi, al ovako ne. I ne telenor subvencira telefon u dinarima, tako da to nema veze sa kursom eura.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Pojednostavljenje ponude tarifnih paketa i promena cena:
http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Tel ... cena/?pn=1
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Telenor će pojednostaviti svoje pripejd tarifne pakete i omogućiti svojim korisnicima da lakše izaberu paket koji najviše odgovara njihovim potrebama i navikama. Tako, kompanija ukida četiri postojeća pripejd paketa, a korisnici koji ih trenutno koriste dobiće mogućnost da razgovaraju po nižim cenama. Korisnici paketa Jedna Cena, Više priče i Porodični prelaze na paket Tako lako, dok će korisnici paketa Moje vreme preći na paket Posle 4.
Korisnici će biti prebačeni na nove tarifne pakete 18. decembra 2010. Ukoliko žele korisnici mogu u svakom trenutku da se prebace na neki drugi tarifni paket, odlaskom u neku odTelenorovih prodavnica ili pozivanjem Kontakt centra na broj 063 9000. Promena tarifnog paketa se ne naplaćuje.
U tabeli se nalazi uporedni prikaz tarifnih paketa koji se ukidaju sa onima na koji korisnici prelaze - Tako lako i Posle 4.

Sve cene su prikazane bez PDV-a i PUMT-a.
Pored ovoga, korigovaće se neke cene u pripejd tarifama prema podacima prikazanim u tabeli dole. Ova promena biće na snazi takođe od 18. decembra. Svi korisnici i dalje mogu da koriste Telenorove usluge po najpovoljnijim cenama aktiviranjem ponuda na besplatnom servisu Moj meni (*111#) ili kupovinom nekog od tarifnih dodataka, koji obezbeđuju dodatne uštede.

Razgovori se tarifiraju na 60 sekundi.
Korisnici će biti prebačeni na nove tarifne pakete 18. decembra 2010. Ukoliko žele korisnici mogu u svakom trenutku da se prebace na neki drugi tarifni paket, odlaskom u neku odTelenorovih prodavnica ili pozivanjem Kontakt centra na broj 063 9000. Promena tarifnog paketa se ne naplaćuje.
U tabeli se nalazi uporedni prikaz tarifnih paketa koji se ukidaju sa onima na koji korisnici prelaze - Tako lako i Posle 4.

Pored ovoga, korigovaće se neke cene u pripejd tarifama prema podacima prikazanim u tabeli dole. Ova promena biće na snazi takođe od 18. decembra. Svi korisnici i dalje mogu da koriste Telenorove usluge po najpovoljnijim cenama aktiviranjem ponuda na besplatnom servisu Moj meni (*111#) ili kupovinom nekog od tarifnih dodataka, koji obezbeđuju dodatne uštede.

Razgovori se tarifiraju na 60 sekundi.