K700i zavrsice u kanti

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
fox_87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Sep 2010. 23:33

K700i zavrsice u kanti

Post od fox_87 »

Posle 2 god stajanja u kutiji posto sam mu polupao ekran,sada sam mu zamenio i sve je sa njim bilo ok. Posto je dzojstik zezao na dole sve sam lepo rasklopio stavio par kapi medicinskog alkohola od 70% na dzojstik,pritiskao ga i okretao kako bi alkohol usao i ocistio ga.

Sve sam lepo sklopio,dzojstik radi savrseno al zato nikako telefon ne nalazi mrezu (mts). Probao sam karticu u drugom telefonu,sve je ok.
Sifru za master reset sam zamenio odavno i zaboravio,a i nemam cime da ga flesujem mada nije do toga

Nemogu da se pomirim sa prokletom sudbinom da alkohol moze da upropasti nesto u telefonu,sta sam mu ja to uradio. 100puta sam do sada cistio telefone alkoholom,jedino gde nesme da dodje u kontakt je sa ekranom,pa makar i isparenja jer ce ga zeznuti i promeniti mu boju.

Sto nema signalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nista nisam ogrebao,sada ovakvog mogu samo lepo da ga zakucam u kantu,vise mi ga je muka

:blinky: :o :shock:

fox_87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Sep 2010. 23:33

Post od fox_87 »

pa da,to mogu samo ja,da postavim problem a zatim ga sam i resim. :uhuh:

Koliko je ljudi imalo ovaj isti problem i servis ih mozda odrao zbog zatezanja par srafova.Metalna maska koja ide preko tastature i ekrana ostvaruje neki kontak i imitira antenu,ako se lepo ne montira nista od signala,provalio sam sa njene zadnje strane 2 federa i da idu na neke kontakte al ni na kraj pameti cemu sluze

Slika

e jesam majstor :D

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

fox_87,

-dva federa,nisu kontakti od antene
-metalni deo nije antena niti ima ikakve veze sa tvojim problemom
-srafovi se moraju dotegnuti jer kontakti od antene moraju dodirniti samu antenu...
-dzojstik se ne resava alkoholom(mozda na kusur dana),vec kompletnom zamenom...

pozdrav,

Odgovori