Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ljudi,radi li vama navy wheel funkcija?Imam poslednji firmver u n79 i navy wheel nece da radi.Dal je moguce da su softverski onemogucili tu funkciju?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Firmware versions of Nokia mobile phones kaze da je
Nokia N79
V 32.001
25-10-2009
RM-348
poslednja verzija softvera a ta verzija je i kod mene i navy wheel radi.A u podesavanjima navi tockic treba da je ukljuceno.
Ma nisam noob sto bi rekli ukljucen u opcijama i nece da radi nikako,ni u jednom delu menia
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jel uspeo neko da ukljuci onaj vertical icon bar? Sad sam probao i poceo je nekako da treperi nemam pojma, jedva sam usao u settings da ga vratim u normalu?
gde si nasao taj smajli? pa kad udjes u settings/standby mode/standby theme ima horizontal, basic i vertical, e taj nece da radi, pocne da treperi kao strob samo malo sporije
Poslednja izmena od mare-ss u Čet, 02. Dec 2010. 04:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Na mojoj N79 vertikalni prikaz ikonica na pocetnom ekranu funkcionise bez ikakvih problema.
I dalje mi nije jasno kako i zasto mi ne radi navi tockic.
mare-ss, to se neki djavo uvukao u nase n79.Sad i ja probao da prebacim na vertikalne ikone i odatle nemoze da udje u meni.Ugasio i upalio i onda je sve proradilo kako treba i sa vertikalnim ikonama.
Hm ovo mi lici da je umesao prste !!!
deksicom,trebalo bi kada udjes u Poruke da ides u opcije pa u Podesavanja -> E mail.
Kada udjes u ta podesavanja imas opciju "Postanska sanducad" pa kliknes na to izaberes koje sanduce zelis da obrises i ides na opcije pa "obrisi".Tako je bar kod mene na 82-ojci.
koju Firmware verziju koristite na telefonu,kod mene je 32.001 valjda vec duze vreme postoji 32.002 ali je ne mogu ni skinuti ni update na telefon direktno sa nokia sajta...jel uopste postoji ta verzija ili je neka navlakusa...probao bi da je nekako skinem i instaliram zato sto me nesto zafrkava telefon(prekida mi vezu)...ima li neko informaciju u vezi toga?
deksicom, spominjao si u nekoj temi kako razmisljas da uzmes jos jedan n79, pa sam hteo da se nadovezem na tu tvoju pricu. Zvao sam radnju koja se reklamira na ovom sajtu i pitao za cenu, rekli su mi 28300 dinara. Mnogo bre brate ako vec pricamo. Da li je cena toliko visoka zbog toga sto se taj telefon retko vise nalazi, ja sam ceo Nis obiso i nigde ga nema, ili je zbog neceg drugog ?
Poslednja izmena od markolaza u Pon, 31. Jan 2011. 12:05, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.