Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Pošto One click root nije odradio posao, predpostavljam zbog promene verzije recovery 3e, odradio sam root sa "Z4mod root" (od istog autora) bez frke a onda i one click fag fix ...
uspeo sam, u mom telefonu je 2.2 hvala svima na pomoci . I samo jos jedno pitanje kako da na pocetni ekran stavim task manager da mi bude u obliku zelenog pravougaonika pored kojeg pise broj pokrenutih aplikacija ? sad mi je u vidu klasicne ikone za task manager .
Imam jedno pitanje vezano za GPS,navicgacija ne moze da nadje satelit instalirao sam i MONTONAV i tamo isti problem (cekao sam 15-20 min). GPS je ukjlucen,da li ima jos nesto sto treba da se ukljucim ?
Dobro veče.
Samsung je postavio novu verziju "Kies " 1.5.3. 10103_102_ 1 i postavio je po prvi put program "UninstalKies"". Šта даље. Ко то зна.Kako reče pesnik: "ah, niko ništa ne zna, krhko je znanje..."
Slobodan.
Poslednja izmena od korisnikboban u Sre, 24. Nov 2010. 20:00, izmenjeno 1 put ukupno.
koji je najbolji lag Fix da se instalira ,kakav li je ovaj One Click Lag Fix APK - 2.0 nesto bi da probam njega ali citam da ima problema za wi fi posle instalacije(ne moze da se konektuje iako pokauje mrezu i konekciju)?! Da li se lag fix lako deinstalira ili mora neki hard reset?
Kada se u Music playeru pusti pesma i drzi pojacavanje do kraja par sekundi glasovno ste obavesteni ko je izvodjac i koja je pesma,tako radi kod mog druga na Galaxy-u a kod mene nece. Da li neko zna kako to da ukljucim ?
sta je bre ovo ljudi danas sam pokusao da downlodujem par mp3 fajlova kad ono prijavljuje da taj format nije podrzan za download,takodje nece da sida rar falove ,dok zip hoce!!! Jel ovo neka zabrana od strane androida ili samsunga kakva su vasa iskustva? Naravno sve to sa fabrickim brozerom...
Uradio sam reset na telefonu jer mi je odjednom nesto pocelo da trosi bateriju a nisam znao sta sve aplikacije i igrice koje sam instalirao su nestale kako da ih vratim ako moze jer vidim da je memorija telefona i dalje puna znaci da ih nisam izbrisao iz telefona ? i da li mogu sam da ukljucim internet da nemoram ponovo da idem u telenor da mi oni podesavaju parametre ?
Imam problem sa baterijom,drzi od 10 do 15 h. mislim da mi internet trosi bateriju non stop mi se pale strelice za protok kao da skidam nesto ili je nesto drugo u pitanju . Dok nisam podesio parametre za internet mislim da mi je baterija duze trajala. Da li je neko imao slicnih problema i kako ih je resio ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.