HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

lesa0208,
Imam osecaj da je negde blokiran, mada par puta mi kao pravi konekciju i onda mi napise
Not Connected, opet kazem pokusavao sam svasta ili nazalost.... Za veceras vise nemam strpljenja...

krtica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 00:54

Post od krtica »

@zeljovan
Ja sam imao isti problem, pre mi je WMDC video telefon a onda iz nekog razloga nije, obrisao sam wmdc i reinstalirao ali nista, onda sam procitao na netu da treba da se odstiklira faster sync kada biras active sync ili mass storage, ni to mi nije pomoglo, e onda sam kad je krenuo poznati problem sa satom uradio hard reset i posle toga je wmdc video telefon, ako te ne mrzi da ponovo podesavas sve ti probaj...

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

krtica, kako se radi taj hard reset i jeli opasan po zivot telefona, ja imam taj problem sa satom a i ovaj sa wmdc, hteo bih to da odradim ako nije previse komplikovano i zahtevno ? ako je tebi resilo problem verovatno ce i nama ?

krtica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krtica »

kostadin,
Hard reset ti vraca podesavanja na default, brise podatke sa interne memorije i vraca sve kao kad ga prvi put palis, tako da tu nema nista lose po telefon koliko ja znam, da dodam, ne brise podatke sa memorijske kartice. To mi je resilo problem sa wmdc ali ne i sa satom, ja sam mislio da ce resiti, zato sam to i uradio ali nije. Probaj da odradis back up pre toga da bi sacuvao imenik itd. Ja sam uradio to preko Microsoft my phone koji imas u start meniju. Za hard reset idi u settings tab/security/factory reset.
Za sat moras da iskljucis "internet time sync", idi u all settings/personal/phone/gsm umts services/time syncronization i odstikliraj "automatic change time zone and clock" da ti ne bi svaki put kad radi update za weather ponovo vratio sat. Vecini to resava problem mada mislim da su se neki zalili i pored toga ali nisam siguran...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

I mene zeza sa vremenom, s vremena na vreme pomeri sat za sat vremena napred. Sad sam uradio ovo sto je krtica, rekao pa cemo da vidimo.
Hard reset nije nista strasno, evo kako se radi i sta pise na oficijelnom sajtu HTC-a http://www.htc.com/europe/howto.aspx?p_id=297&id=182
and justice for all...

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

krtica, Dream Weaver, hvala
ja sam takodje odradio hard reset i ovo automatsko azuriranje sam iskljucio pa cemo videti sta ce biti...inace mi se svidja sto sam odradio hard reset, sad je kao nov ;-)

Ljuba.Vu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Nov 2010. 13:42

Post od Ljuba.Vu »

Uradio sam reinstalaciju ni novi ROM ARTEMIS,pa imam neka pitanja.

1.Kako da uradim sinhronizaciju sapreko Googla na kojem sam uradio backup?
Naime , sve mi je radilo do hard reseta i novog ROM-a ali sada nikako da uspostavim konekciju sa mail serverom.

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

krtica,

Prijatelju, vidi ovako... Ja vise ne znam sta da probam, probao sam sa hard reset, deinstalirao WMDC i izvrsio hard reset HD2 otisao a USB to PC otkacio Enable faster data synchronization prikacio HD2 preko USB kabla sa laptopom i sam OS je prepoznao novi uredjaj, poceo da povlaci sa Windows Mobile Device Centar i instalirao ga, poceli da se u okviru WMDC vrsi konekcija tj. prepoznavanje telefona i opet corak ne prepoznaje HD2, posle sam stiklirao Enable faster data synchronization ista stvar opet ne prepoznaje.

Ima li sada negde neka greska u mojim radnjam?
Zahvalan unapred na pomoci....

pixica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Mar 2007. 10:35

Post od pixica »

krtica napisao:skoro sam skinuo 3.14 rom, tj. kad su krenule muke sa satom, koje su sad resene, nego interesuje me dal je neko nasao neki tweak za podesavanje blica kamere na staro? posto sada ne postoji mogucnost da upalis blic i da stalno svetli (pretpostavljam da je to zbog ocuvanja baterije) ali sada se pali na delic sekunde pre okidanja i samim tim u nekim tamnijim uslovima ne moze lepo da fokusira sliku kao sto je pre mogao...
Da i mene to isto zanima. neznam da li si probao verovatno jesi ali kad snimas video onda mozes da ukljucis blic bez problema. verujem da se radi o nesavrsenosti tog roma koji imamo a koji je zvanican.

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Sta moze da zabrani pristup HD2 - WMDC OS WIN 7?
Svaki pot kada pokrenem WMDC otvoti se i naravno ne prepoznaje HD2, medjutim istom se brzinom otvara kada je prikacen HD2 i kada nije prikacen na USB?
:x
:x

krtica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krtica »

@zeljovan,
stvarno ne znam sta bi moglo da bude resenje za to... probaj da iskljucis antivirus i firewall, samo nagadjam.

@pixica,
mislim da je to promenjeno da bi se ustedela i baterija i led diode, za sad nisam nasao kako da vratim na staro...

pixica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 17. Mar 2007. 10:35

Post od pixica »

@krtica
Bice da je tako. Malo mi je bez veze da su to mogucnost ostavili kada se snima video :angry: :angry:
Preostaje mi samo da ga vratim na stari rom.
Hvala na odgovoru.

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od kostadin »

narode mnogo me nervisa kad vidim da mi je sat otisao sat ili dva napred... koje je resenje za taj problem ? jos jednom da pitam da li telefoni koji su na telenor mrezi mogu da budu updatovani ? jer na nekom sajtu sam kucao seriski broj kako bi proverio i pisalo mi je da ne moze za moj telefon da se odraditi update ?
ali ako moze pomoc oko ovog sata...znaci radio sam hard reset i iskljucio sam ono automatsko azuriranje vremena.....

krtica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krtica »

kostadin,
Da li si probao da iskljucis google location u settings tab/location, i da kada kliknes na sat na desktopu da dodas svoj grad kao lokaciju, sljakace ti i weather na desktopu ali ako putujes nece prepoznati novu lokaciju...
Ja sam odradio update na cheskom htc sajtu, isto mi je fon sa telenora, isto nije hteo da dozvoli update na evropskom a primetio sam du su i Srbiju dodali ali na nasem sajtu ne postoji update
pixica,
Pa dobro, za video i mora konstantno da svetli, ali su nas upucali sa ovim :)

vandeo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 12. Mar 2010. 09:33

Post od vandeo »

Može li neko da mi reši dilemu. Hd2 kupljen u Telenoru, pa krećem od pretpostavke da je HD2 Europe, međutim, kada odem na oficijelni HTC za update roma ili ostalo, prijavljuje ja je T-mobile.
Šta je od toga?

vandeo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vandeo »

zeljovan napisao:....
Imao sam isti problem. Negde u registry settings moraš naći sve registrovane konekcije i izbrisati ih. To će rešiti problem.

[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Sledeca takva poruka ce ti biti obrisana bez obavestenja!
Za vise informacija o pravilima foruma:
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

vandeo...,

Mislim da sam jedne prilike naisao na brdo knekcija od WMDC, rec m da li se sve moraju obrisati i da li je to bilo komplikovano tj zasticeno....

Hvala unapred...

vandeo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vandeo »

Trebalo mi je vreme da ponovo pronađem:
HKEY/CurrentUser/Software/Microsoft/ActiveSync i izbriši sve foldere partnerstva odn. sve sa ovim silnim brojevima i slovima koje vidiš u folderu activesync.
Onda restartuj, izbrisi partnerstva iz sync programa u kompjuteru i kreni ponovo.

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

@vandeo,
Druze izvini ali mi treba tvoje jedno pojasnjenje, neznam da li je ova putanja na kompu ili na HD2 "HKEY/CurrentUser/Software/Microsoft/ActiveSync " Ako je na kompu kako da dojem do nje? a isto sam gledao preko TotalCommandera u HD2 i nisam pronasao putanju, ako nije problem da mi jos malo pojasnis....

Zahvalan unapred...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

zeljovan, npr. pomocu regedita? Start->{Search programs and files} ukucas regedit.

Pogledaj i "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services"
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori