...a tvoj prvi mobilni je bio...?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
knjaz, pa to si bre mnogo platio karticu u ono vreme,jedino ako je neki dobar broj.Tako je bilo tad kartice su se mogle kupiti samo preko preprodavaca ja sam prvu karticu platio 45 DM bese mts.Pa i kartice za dopune smo kupovali kod pretprodavaca,kad bi ih dobili u posti bio bi red kao da ih daju dzabe.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
deksicom, to je bila sasvim normalna cena za 063 kartice ~2000-te. Prodavali su ih za 100-120 DM u "prodavnicama mobilnih telefona". Po normalnoj ceni ih prakticno nije bilo moguce naci. U to doba su ljudi sklapali postpaid ugovore pa prelazili na prepaid (tada je moglo) da bi dosli do 063 broja.
Ja sam svoj prvi telefon (Siemens S10 - isto 2000-te) kupio u telekomovom paketu, jedino tako sam mogao da normalno dodjem do prepaid kartice.
Ja sam svoj prvi telefon (Siemens S10 - isto 2000-te) kupio u telekomovom paketu, jedino tako sam mogao da normalno dodjem do prepaid kartice.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
deksicom, nije mobtel prodavao skuplje kartice, barem ne znacajno skuplje, od Telekoma te 2000. Problem je sto prakticno nije bilo moguce naci mobtel prepaid kartice u poslovnicama po nominalnoj ceni. Nekako bi sve, na neki "volseban" nacin zavrsavale kod preprodavaca koji su ih prodavali po pomentuoj (100-120 DM) ili cak i vecoj ceni za neke "lepse brojeve".
Telekomove kartice je takodje bilo tesko naci po nominalnoj ceni, a kod preprodavaca su bile jeftinije od mobtelovih zato sto je 2000-te mobtel imao znacajno bolju pokrivenost od telekoma (izvan vecih gradova je postojao citav niz manjih mesta u kojima bi sa telekomovom karticom bili nedostupni), pa je za njima potraznja i bila manja.
Telekomove kartice je takodje bilo tesko naci po nominalnoj ceni, a kod preprodavaca su bile jeftinije od mobtelovih zato sto je 2000-te mobtel imao znacajno bolju pokrivenost od telekoma (izvan vecih gradova je postojao citav niz manjih mesta u kojima bi sa telekomovom karticom bili nedostupni), pa je za njima potraznja i bila manja.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- MadScientist
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
- :: Alcatel OT 995
- :: Nextbook Premium7 SE
- Kontakt:
MOj prvi telefon je bio cuveni R310
Ubedljivo najjaci telefon...pa igrao sam sa njim fudbal,basket, skok sut, kupao ga, busio zidove sa njim...
sve dok ga jednom nisam potopio u kriglu sa pivom a tek posle video da mu fali sraf...tu mu je bio kraj...
mada me je slizio dobrih 6 godina...ne zaboravno prijateljstvo....
Evo i slike:

Ubedljivo najjaci telefon...pa igrao sam sa njim fudbal,basket, skok sut, kupao ga, busio zidove sa njim...

Evo i slike:

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Spartak
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 20. Maj 2013. 23:58
- :: t700i
- :: xperia x8
Vas prvi mobilni telefon :)
Nisam nasao na ovom forumu diskusiju na ovu temu, pa me malo zanima koji je vas prvi telefon, kada ste dobili prvi mobilni, slike itd
.
Evo ja prvi da pocnem, prvi mobilni telefon sam dobio 2005. godine i to je bio Sony Ericsson J210i, secam se kada sam pokusavao da prebacim mp3 pesme ali nije moglo jer nije podrzavao ili je jednostavno imao malu memoriju

Evo ja prvi da pocnem, prvi mobilni telefon sam dobio 2005. godine i to je bio Sony Ericsson J210i, secam se kada sam pokusavao da prebacim mp3 pesme ali nije moglo jer nije podrzavao ili je jednostavno imao malu memoriju

- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Re: Vas prvi mobilni telefon :)
Sony Ericsson K750i. 
Sećam se one reklame kada ljubavni par škljoca prirodu i životinje u pokretu zahvaljujući Cyber-shot tehnologiji i koliko je kamera od 2 Mpix tada bila "uauuuuu".

Sećam se one reklame kada ljubavni par škljoca prirodu i životinje u pokretu zahvaljujući Cyber-shot tehnologiji i koliko je kamera od 2 Mpix tada bila "uauuuuu".