Yettel novosti
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Spremaju se za MNP, koji kreće za nekih par (stotinjak) meseci.
A možda i ne žele da iznenade korisnike, da ne mogu da se snađu s cenama, kad se ukine PUMT!
To će, verovatno, biti čim, za nekih par godina, omoguće MNP.
Kladim se da će za neki dan (eventualno nedelju) i ostala dva konkurenta "pratiti trendove na tržištu" i "izvršiti određene korekcije svojih pripejd paketa". Stvarno je glupo da poruka bude 1.28 din. Nekako je nezgodno za računaje, lepše je 5.00 din. A sve to da bi "korisnicima izašli u susret".

Kladim se da će za neki dan (eventualno nedelju) i ostala dva konkurenta "pratiti trendove na tržištu" i "izvršiti određene korekcije svojih pripejd paketa". Stvarno je glupo da poruka bude 1.28 din. Nekako je nezgodno za računaje, lepše je 5.00 din. A sve to da bi "korisnicima izašli u susret".
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ma kakav pri paid,treba to jos da se podigne,to treba da se svede da ga koriste turisti,babe i dede,ali zato da post paid bude ono,bas bas,kao npr u telenoru sto je sad za 2000din,e kad bi to moglo za 1000 da se dobije,a pri paid onda i nek bude 10 puta skuplji,bilo bi bolje i za operatere siguran priliv novca svakog meseca,a i mreza mozda ne bi bila opterecena toliko,koliko je sa ovim promocijama 10 para minut pa za 100din nedeljno se vode abrovi preko mobilnog po ceo dan. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Telenor ce imati dodatke za SMS, kako kazu, ako je tako onda ce im prepaid i dalje biti povoljniji za korisnike koji salju SMS.
A i nemaju svi 1000din mesecno za postpaid, kako neko iznad kaze.Znate situaciju u zemlji i to da svi imaju mobilni u porodici pa ako bi svi bili postpaid haos...
Zadnjih par meseci telenor i mts su imali odlicne promocije.
A i nemaju svi 1000din mesecno za postpaid, kako neko iznad kaze.Znate situaciju u zemlji i to da svi imaju mobilni u porodici pa ako bi svi bili postpaid haos...
Zadnjih par meseci telenor i mts su imali odlicne promocije.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Nisam uopste rekao da treba svi da budu u porodici post paid od 1000din,nego da cene post paida treba da se prepolove,tako da ima i za 500din,na ustrb cena iz pri paida. Pa svako ko koristi pri paid kaze da svaki dan dopunjuje sa 200din na nekom kiosku i da mu to ode ocas posla,i sad treba da ubedjuje da mu je npr 500-1000din mesecno skupo,ali dobro da ne idemo u off ionako je ovo moje demagogija,ja sam licno na post paidu imislim da svako ko iole malo razmislja o svom mesecnom davanju za mob trevba da predje.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Evo da se vratimo na temu,zvali su me sad iz telenora,da produzim ugovor,koji sam imao potpisan na godinu dana i istice za koji dan,inace besplatno za dvoje,nov ugovor bi bio na dve godine stim sto bih mogao da ga raskinem posle godinu dana ako mi vise ne odgovara,e sad oni mi nude da ostanem na istom paketu prenesi 700 i da dobijem npr plus 200min u mrezi,ili po 150min i 150poruka kad potrsim mojih 700,ili ako npr predjem na prenesi plus 1gb dobijem dodatnih 500sms ili 500mb kad potrosim onih 1000,a mene je najvise zanimalo da predjem na prenesi 950 i onda bi mogao da biram izmedju dodatnih poruka ili mb i to bi za ovaj paket iznosilo 600mb ili 600sms,sto mi bas odgovara,jer bi u tom slucaju dobio od normalnog prenesi prenesi plus paket doduse sa 600mb.U svakom slucaju drago mi je sto se bar malo trude za svoje verne korisnike.
Ostavio sam i zabelezili su me,jer hocu da sacekam neku novogodisnju promociju,pa da vidim sta da radim,a to ce se znati uskoro.
Sto se tice iphone 4 za sada nista jos uvek tako mi je rekla,ali nezvanicno sam cuo od drugih izvora ce mozda biti u februaru,bar se tako prica.
inace ova promocija traje i dalje tako mi je rekla,pa ko od vas ima ugovor koji mu istice ,moze i sam da svrati da vidi,sta imaju za njega..
Ostavio sam i zabelezili su me,jer hocu da sacekam neku novogodisnju promociju,pa da vidim sta da radim,a to ce se znati uskoro.
Sto se tice iphone 4 za sada nista jos uvek tako mi je rekla,ali nezvanicno sam cuo od drugih izvora ce mozda biti u februaru,bar se tako prica.
inace ova promocija traje i dalje tako mi je rekla,pa ko od vas ima ugovor koji mu istice ,moze i sam da svrati da vidi,sta imaju za njega..
I ja koristim mt:s prepaid samo zbog najdražeg broja, takođe sam povezan sa devojkom. To zadovoljstvo me košta oko 400 din. mesečno (pretplata + uspostava poziva). Mnogo bi mi se više isplatilo da uzmem neki postpaid paket sa pretplatom od 500 din. i dobijem minute i poruke ka svima + 1000 minuta ka omiljenom broju.
Nadam se da će neki predstavnik Telenora ovaj naš predlog pročitati i proslediti svojim nadređenima. Baš bih voleo da se ova usluga ponovo ponudi.
Nadam se da će neki predstavnik Telenora ovaj naš predlog pročitati i proslediti svojim nadređenima. Baš bih voleo da se ova usluga ponovo ponudi.

Ne verujem da ce opet vratiti besplatno za dvoje. Mene su zvali iz Telenora da produzim ugovor na godinu dana i nudili besplatne minute u mrezi ali tek posto potrosim ove ih paketa. Nisam na to pristao i rekao sam im da bi produzuio ugovor samo sa opcijom besplatno za dvoje na sta mi je operator rekao da ta ponuda vise nije aktuelna. Ko je lud da se vezuje a utakmica tek treba da pocne.
Ja bih se odmah vezao kada bi mi ponudili opciju "besplatno za dvoje". Zašto da ne ako mi odgovara i ako mogu jeftinije da prođem. A što se utakmice tiče, pa mislim da bi Telenoru veoma odgovaralo da već sada veže korisnike za sebe dok nije stigao MNP. Samo neka oni ponude tu opciju i biće dobro i nama i njima. Ako im se do sada isplatilo da daju "10 para minut", isplatilo bi im se i ovo.