Huawei U8110
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Huawei U8110
pisite sta znate o ovom modelu,vasa iskustva sa telefonom i kako android radi na njemu...i sve ostalo vezano za ovaj model...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Bio, vid'o,
!
Dizajn - apsolutni rip-off HTC Tatoo-a, slicno i lezi u ruci jedino mu nedostaje ona cvrstina i sigurnost koju poseduje tattoo. Deluje mi kao igracka . . .
Iznutrice - pogodite - HTC Tattoo, a android 2.1 se vuce na njemu. Seckanje animacije vec pri samom pokretanju menija... ostalo da i ne pominjem.
Ekran koji je, naravno, rezistivan je i previse rezistivan. Kao htc tattoo korisnik sam navikao da sibam prstima po rezistivnom ekranu ali ovaj sam uspeo da otkljucam tek iz treceg pokusaja, a pri setanju po desktop-ovima (ili kako se vec to zove na telefonu) bukvalno moram da zaorem po ekranu. Primetio sam da mi treba i malo vise vremena da odreaguje na dodir pri kucanju poruka dok mu preciznost ekrana i nije tako losa.
Malo sam mu protrcao po widget-ima i neki su mi se svideli ali vecinom su takode radjeni na osnovu sense-a na htc tattoo-u.

Dizajn - apsolutni rip-off HTC Tatoo-a, slicno i lezi u ruci jedino mu nedostaje ona cvrstina i sigurnost koju poseduje tattoo. Deluje mi kao igracka . . .
Iznutrice - pogodite - HTC Tattoo, a android 2.1 se vuce na njemu. Seckanje animacije vec pri samom pokretanju menija... ostalo da i ne pominjem.
Ekran koji je, naravno, rezistivan je i previse rezistivan. Kao htc tattoo korisnik sam navikao da sibam prstima po rezistivnom ekranu ali ovaj sam uspeo da otkljucam tek iz treceg pokusaja, a pri setanju po desktop-ovima (ili kako se vec to zove na telefonu) bukvalno moram da zaorem po ekranu. Primetio sam da mi treba i malo vise vremena da odreaguje na dodir pri kucanju poruka dok mu preciznost ekrana i nije tako losa.

Malo sam mu protrcao po widget-ima i neki su mi se svideli ali vecinom su takode radjeni na osnovu sense-a na htc tattoo-u.
Uzeo je drugar za malog brata da se dete upozna sa Androidom. Kvalitet izrade nije los, losije reaguje od Tattooa, ostalo je manje vise ok. Naravno za te pare ne treba ocekivati cuda i posebno brz uredjaj. Zvuk na slusalicama nisam probao, a zvucnik za zvono je ok. Baterija je izuzetna - za 2-3h drndanja na marketu preko wifi sa skidanjem i isprobavanjem igara je baterija otisla sa 58 na 28%
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 21. Jan 2010. 11:41
Vise o telefonu na njihovom sajtu
http://www.huaweidevice.com/worldwide/p ... &treeId=37
http://www.huaweidevice.com/worldwide/p ... &treeId=37
- misadjole
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 13. Feb 2010. 19:15
- :: samsung ace plus
- Kontakt:
Vredi li uzimati ovaj telefon zbog ekrana 240x320, koliko je podrzanih aplikacija i igrica(obicnih-bilijar,zenonia isl.), ima li nesto tipa spb keyboard i koliko je tesko naci dobru free aplikaciju, koliko je lako krekovati aplikacije (kod wm veoma lako). Kakav je ekran na svetlosti (mada nisu suncani dani), kakav je tokom razgovora i uopste u prosecnom radu.
android ili wp8 ?