Servisiranje - pitajte
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
rul3z, vec neko vreme nema u VP...cena bila 32-35eur..mozda bi i mogao flet da se "okrpi"...kamera svako moze da radi bez blica, potrebno je brzo u startu kamere iskljuciti Blic opciju..
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 08. Dec 2006. 17:14
- :: OneS
- :: n82
- Kontakt:
Nece cim iskljucim kaze error bla bla, ali nebitno je to, bitno mi je da nadjem ovaj blic, ko ce sada narucivati to preko ebay-a itd i placati 32-35 eura a telefon ceo je 90-100, jel ima neko da me uputi negde.. mozda jedino neko sto prodaje/menja "havarisan" n82 pa da se zameni. smorio sam se 

The Difference Between Genius And Stupidity Is That Genius Has Its Limits.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 00:38
nabavio sam polovan samsung E250, radio je odlicno prvih desetak dana a onda je povremeno pocelo da se desava sledece... taster 8 i taraba ne rade... prvo je bilo da ne rade 15-20 minuta da opet sve ok, a sad ne rade uopste.... povremeno prorade na trenutak ali uglavnom su mrtvi... sta moze biti problem???? samo su ta dva tastera neispravna, ostalo je sve ok... i da napomenem da su normalni na dodir kao i svi ostali, dakle nisu slomljeni ili tako nesto.... please help 

- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
micobilder, najcesce dodje do ostecenja tastaturne folije na mestu pregiba gde se ukljucuje na maticnu plocu. Ako je to razlog, treba promeniti tastaturnu foliju i to je sve. Cena popravke 1000,00 dinara.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Odneo sam na servis N82 koji se ugasio tokom flesovanja sa Phoenix softverom.
Serviser mi je rekao da je probao da ga ozivi na 5 razlicitih boxeva,ali bezuspesno i da mora da se otvara telefon da bi se videlo sta je.
Da li je moguce da postoji neki fizicki kvar na ploci,ili bolje receno sta sve moze da bude u pitanju u takvom slucaju?
Ako je otislo nesto na ploci,onda mora kompletna da se menja,a postoji opcija i da telefon uopste ne moze da se popravi.
Jesam li u pravu?
Serviser mi je rekao da je probao da ga ozivi na 5 razlicitih boxeva,ali bezuspesno i da mora da se otvara telefon da bi se videlo sta je.
Da li je moguce da postoji neki fizicki kvar na ploci,ili bolje receno sta sve moze da bude u pitanju u takvom slucaju?
Ako je otislo nesto na ploci,onda mora kompletna da se menja,a postoji opcija i da telefon uopste ne moze da se popravi.
Jesam li u pravu?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,
Ako je stvarno stao na fleshovanju,onda se MORA oziveti....menaj servisera u tom slucaju....
Pitanje,zasto je uopste bilo potrebno flesovati ga....pitam zbog toga,sto je moguce da je bio neki hardverski kvar a neko je laicki ocenio da je softwer u pitanju,pa je zbog te moguce hardverske greske i stao......mislim da si me razumeo....
Dakle,zasto je flesovan ????
Ako je stvarno stao na fleshovanju,onda se MORA oziveti....menaj servisera u tom slucaju....
Pitanje,zasto je uopste bilo potrebno flesovati ga....pitam zbog toga,sto je moguce da je bio neki hardverski kvar a neko je laicki ocenio da je softwer u pitanju,pa je zbog te moguce hardverske greske i stao......mislim da si me razumeo....
Dakle,zasto je flesovan ????
-
drgrga, hardverski je telefon bio potpuno ispravan pre flesovanja.Hteo sam da ga flesujem jer je poceo softver da mi baguje pomalo pa reko da odradim full flash i krenem podesavanje ispocetka.Vise puta sam uspesno flesovao n82 sa Phoenixom,pa cak jednom pre toga isti primerak koji je sada u servisu.
Znaci,da se razumemo,ti kazes da ako je stao tokom flesovanja a bio hardverski ispravan da mora da moze da se ozivi,jel tako?
Znaci,da se razumemo,ti kazes da ako je stao tokom flesovanja a bio hardverski ispravan da mora da moze da se ozivi,jel tako?
Sale_M,
Tako je ! Ako je stao u pola update-a,mora da se ozivi na Fbus,bilo kojim Nokia boxom(Universal,MT,HWK,Cyclon.....),a kada se ozivi,videce se sta dalje,da li je unistena sec.zona,nedaj boze Imei.....no iz mog iskustva ne bi trebalo nista da bude problem,ja ne znam cime i sta radi taj serviser.....ali ako je softwerski ubijen(a jeste),softwerski se MORA i vratiti.
pozz
Tako je ! Ako je stao u pola update-a,mora da se ozivi na Fbus,bilo kojim Nokia boxom(Universal,MT,HWK,Cyclon.....),a kada se ozivi,videce se sta dalje,da li je unistena sec.zona,nedaj boze Imei.....no iz mog iskustva ne bi trebalo nista da bude problem,ja ne znam cime i sta radi taj serviser.....ali ako je softwerski ubijen(a jeste),softwerski se MORA i vratiti.
pozz
-
drgrga, hvala na odgovoru.Znaci moguce je da tsj serviser mene oce da z...
Ajde videcu sta ce mi reci sutra kad se budemo culi,pa da podignem telefon i odnesem na drugo mesto.
Mozes li na p.p da mi preporucis neki servis ili da ga donesem kod tebe?
Pozz.
Ajde videcu sta ce mi reci sutra kad se budemo culi,pa da podignem telefon i odnesem na drugo mesto.
Mozes li na p.p da mi preporucis neki servis ili da ga donesem kod tebe?
Pozz.
Sale_M,
Predpostavljam da si iz BG,ako je tako evo spisak....
http://www.gsmreverse.com/index.html#bg
Posto moj servis nije u BG,morao bi da mi saljes,ako tebi nije problem,onda OK.
skar,
Desava se vrlo cesto veruj mi....
pozz
Predpostavljam da si iz BG,ako je tako evo spisak....
http://www.gsmreverse.com/index.html#bg
Posto moj servis nije u BG,morao bi da mi saljes,ako tebi nije problem,onda OK.
skar,
Desava se vrlo cesto veruj mi....
pozz
-
drgrga, eto vidis,a ja sam telefon upravo ostavio u jednoj od radnji sa spiska-"Mobtrend" jer mi je licilo da su pouzdani,ali vidis... 

imam htc hd2...kada upalim wifi pronadje mrezu ali ne mogu da se konektujem nikako na nju...menjao sam stavljao sam i open i wep...svasta sam radio na routeru ali nece... svi dosadasnji telefoni su se normalno kacili...imao sam i htc touch pro 2 koji je normalno radio na istom routeru...pomoc molim vas!
-
Moram samo da pohvalim jedan od servisa koji mi je drgrga, preporucio.
Telefon mi je preko 10 dana bio u Mobtrendu gde su mi rekli da su bezuspesno probali da ga flesuju na sve moguce boxeve za nokie i isto su mi rekli da i posle 10 dana ne znaju tacno sta je u pitanju tj da su sumnjali i imali nameru da mi zamene flash cip na ploci i da mi naplate boga oca.
E,telefon sam prekjuce uzeo i odneo u servis Alo Alo Net,gde mi je covek rekao da nakon sto ga je otvorio i pogledao flesovao i upalio preko prvog servisnog boxa za koji se uhvatio,tako da mi je telefon popravljen tj sredjen za razumnu cifru novca.
U svakom slucaju,jedna velika preporuka za pomenuti servis za svakog ko zivi u ili blizu bg a ima problem sa telefonom.
drgrga, hvala puno na preporuci,pozdrav!
Telefon mi je preko 10 dana bio u Mobtrendu gde su mi rekli da su bezuspesno probali da ga flesuju na sve moguce boxeve za nokie i isto su mi rekli da i posle 10 dana ne znaju tacno sta je u pitanju tj da su sumnjali i imali nameru da mi zamene flash cip na ploci i da mi naplate boga oca.
E,telefon sam prekjuce uzeo i odneo u servis Alo Alo Net,gde mi je covek rekao da nakon sto ga je otvorio i pogledao flesovao i upalio preko prvog servisnog boxa za koji se uhvatio,tako da mi je telefon popravljen tj sredjen za razumnu cifru novca.
U svakom slucaju,jedna velika preporuka za pomenuti servis za svakog ko zivi u ili blizu bg a ima problem sa telefonom.
drgrga, hvala puno na preporuci,pozdrav!