Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

n1tr0, moja Visa je baš Internet i tako i na njoj piše.. Preporučljivo je da karticu kojom plaćaš na internetu koristiš samo u tu svrhu i da na njoj inače i ne držiš mnogo novca, već da uplaćuješ po potrebi.. Ali kad već pitaš, kao što može da se plaća Master Cardom treba da može i Visom.. Lepo ti skini Market Enabler i uđi u Market, kliknu na " buy" i sve ostalo ćeš saznati..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Imao sam problem sa tom mozilom jer su mi se posle par pokretanja mozile pojavile neke pruge po ekranu pa sam morao da vadim bateriju da bih mogao da ugasim tel i posle se sve vratilo u normalu
Note IV N9100 dual

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Da li postoji aplikacija sa kojom bih mogao da downloadujem video snimak koji se pusta na nekom sajtu ?

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

z10, imas jetVD koji skida sa youtube-a, mislim da ne moze sa drugih sajtova, al nisam probao, tako da necu da tvrdim, a sa youtube-a znam da radi, ja skidao.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Vanjuska: Ja za youtube koristim video box . Sa tvojim cu da probam da li moze sa drugih sajtova , pa ti javljam sta sam uradio .

EDIT:
.......i ovaj je samo za youtube . Nema pa nema . Ne mogu da nadjem nista sto bi zavrsilo posao. Sve sam pretrazio.

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

ButtonRemaper v0.2.1 Beta

Slika Slika

Update v0.2.1 (nov 27): Support for more devices
(Note: this version will not address the fact that on some devices right now, only some buttons can be remapped)

* Beta* for full rooted devices.

This application does one simple thing, allow you to change what a button on your Android device does, aka button remapping. So if you want your camera button to open up you phone/dialer application instead of taking a picture, you can do it! Pretty simple and to the point.

What functions can be assigned you ask?
List of functions:
“Power”, “Home”, “Menu”, “Back”, “Search”, “Volume up”, “Volume down”, “Camera”, “Focus”, “Endcall”, “Call”, “Media Play Pause”, “Media Stop”, “Media Next”, “Media Previous”, “Media Rewind”, “Media Fast Forward”, “Dpad center”, “Dpad up”, “Dpad down”, “Dpad left”, “Dpad right”.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Randy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 02:39

Post od Randy »

Zna li neko kako uspesno promeniti font preko Font Changer-a? Skinuo sam neki font-pack.zip i instalirao Font Changer, ali se odmah po instalaciji .zip-a default font u telefonu promeni. Kad udjem u Font Changer da promenim neki font, izaberem, telefon se restartuje normalno, ali i dalje stoji font koji se ubacio pri instalaciji .zip fajla... :dry:
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Ovo sam jako dugo čekala..;)
Zuma's Revenge v1.0.8
Slika
Description:
Continuation of Zuma is now on your mobile!
Take the newly developed world, Zuma, where evil spirits and bosses Tiki govern the earth! Conquer over 60 levels, starting stone spheres to make matches and break the deadly chain, and take six battles Tiki The Boss on the way!
But you'll have to stay sharp and avoid the hidden traps to keep your amphibian prompt to victory in two limited in the action game modes. Slide and fly to more clever shots, hitting a target for exotic prizes, new balls and blow power. You give risky traps, or you can tame the jungle in this issue of destruction of the ball PopCap?

- Conquer 60 levels and six mini-games boss battles in Adventure Mode
- Explore new gameplay: the water lily leaf, jumping, targeting reduction, and more!

Not attending: HTC Legend-hero, LG GT540, Sony Ericsson XPERIA X8, Samsung GT-I7500, huawei s7
Poslednja izmena od Ninolina u Uto, 30. Nov 2010. 15:08, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, ovo je totalni hit! Moram vo da iskopam, a onda: zbogom baterijo, zbogom mozgu! :lol:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja ovo skidam istog trenutka !
Note IV N9100 dual

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ninolina,konacno si pronasla Zumu za Android... :roll: :wink:
Igrica je mrak!
Nego,jel prva slika prelazi dozvoljene mere sto se tice sirine...? :roll: :)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Fox, da, našla, konačno...:):):)
Jest nešto čudna ta prva slika... Jutros sam postavljala linkove telefonom preko Opere mini pa nisam videla kako to izgleda na kompu...:) Ispravljeno...:)

I da dodam... Igrica fenomenalno radi na Desireu..:) Nisam sigurna da li će Tattoo moći da je pokrene, ali ću probati pa ću javiti...:)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

z4root v1.2.2
Slika
Podrzani uredjaji:
Samsung Galaxy S (All variants)
Backflip
Sony X10
Xperia Mini
Droid 2
Galaxy Tab
Galaxy I5700
Galaxy 3 I5800
Droid X
Samsung Acclaim
Cricket Huawei Ascend
Motorola Cliq
Huawei 8120
Hero
G1
Optimus T
Droid 1
Garmin Asus A50
Motorola Defy
LG Ally
Motorola Flipside
Motorola Milestone 2
Dell streak
X10 Mini Pro
Uredjaji koji trenutno nisu podrzani:
Desire (requires nand unlock)
Desire HD (requires nand unlock)
Magic (unknown)
Evo (requires nand unlock)
G2 (requires nand unlock)
Archos 70 (unknown)
myTouch 3G (unknown)
Wildfire
Droid Incredible
Slika
Napomena:
Ova applikacija je dostupna i na Android Market™-u.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Font Size v1.02
Requirements: Android
Overview: This app is for rooted phones only! Superboot or superuser rights are needed. Font Size globally enlarges/decreases text size in all apps (Email, SMS, Maps, Home, Weather, Calendar, Widgets, ...). No need to carry your reading glasses any more. Opens up Android for people aged 35+

SlikaSlika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pažljivo sa ovom aplikacijom.. Font Size.. Ume opasno da zezne Tel.. Jednom sam je probala i jedva spasila Tel od reseta..:(

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ja ono čisto postavio ako nekome treba, a pošto je potreban root da bi radilo nadam se da većina ima nandroid backup za svaki slučaj (nevezano za ovu aplikaciju).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Kakav se problem moze javiti kada je ova app u pitanju i sta je uzrok ?
Note IV N9100 dual

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

WebDroid

jako lepa aplikacija za nikada lakše pristupanje mobilnom telefonu iz bilo kog brauzera [preko WiFia]!
aplikacija se instalira na telefon,pokrene i daje adresu koju je potrebno uneti u brauzer,malo potom dobijamo pristup memo kartici za pisanje/brisanje/mrdanje fajlova!

N-tchbl
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 13. Dec 2007. 19:54

Post od N-tchbl »

Zanima me da li postoji nacin da se promeni font na citavom telefonu tj. u svim domenima kotiscenja? I da li to zavisi od nekakve aplikacije ili npr. default Launchera koji se koristi? :)
Neki dumb telefoni imaju tu opciju pa pretpostavljam da moze i ovde ali nikako da se susretnem sa necim te vrste.
I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300

Randy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 26. Nov 2010. 02:39

Post od Randy »

N-tchbl, pretpostavljam da se to moze postici nekim custom fontom, jer je bas tako kod mene, tekst svih menija je promenjen, tekst na sajtovima pri pretrazi neta itd. Samo sto ja imam problem koji sam naveo u prethodnom postu, a to je da ne mogu nikako da promenim postojeci font u neki drugi iako imam Font Changer i neki font-pack...
HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW

Odgovori