Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
cgmiki, da li si ti non stop prijavljen na gmailu,da li ti je non stop aktivan nalog ? U task manageru non stop gledam da li mi je neka app aktivna,nije ali zato ram memoriju kad god da ocistim ona mi zatvara neke app. Napunim telefon 100% skinem sa punjaca,nista ne diram i posle 5 min baterija 97% ? 

Druze,idi na market i skini aplikaciju koja se zove SUPER POWER. E u toj aplikaciji mozes namestiti sta god ti je volja,tj,onog momenta kad ti se display iskljuci,tj,kad udje u fazi mirovanja,aplikacija Super power ce sve pogasiti da ti se ne bi trosila baterija. Naravno podrazumeva se i da ce automatski da iskljuci gprs. Onog momenta kad ponovo pokrenes dipslay,automatski ce se ponovo sve ukljuciti. Veruj mi,sa ovim programom ce ti baterija sigurno trajati dan duze.
Takodje u meni-settings-accounts and sync,uradi uncek na Auto sync.
To je to
Uzivaj
Takodje u meni-settings-accounts and sync,uradi uncek na Auto sync.
To je to
Uzivaj
Prilikom reprodukovanja bilo kog video fajla, kvaliteta od 720p, dvdripova, hdtvripova, javlja mi se kašnjenje zvuka u odnosu na sliku. Ne zavisi od kvaliteta video fajla koliko će kasniti, uvek izgleda otprilike isto. Da li se dešava još nekome i da li postoji rešenje?
Inače, stock XWJPA + voodoo snapshot.
Inače, stock XWJPA + voodoo snapshot.
Nemam telefon nove generacije pa ne mogu da tvrdim mada mislim da inače puštaju tu rezoluciju, ali bi svakako pomoglo da malo smanjiš rezoluciju. Meni se isto tako ponaša P4 1.8GHz desktop, tako da...... a i uštedećeš mesta u memoriji.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Bateriju najvise troše razni widget-i, očito nisu svi optimizovani kako valja, recimo Fancy widget dere bateriju (iz mog iskustva), to mora da se čekira kako bi se ustanovilo konkretno. Baterija na 2.2 radi lepo, trenutno posle puna dva dana (pristojnog koriščenja, iznad prosečnog za mene) je na 60%.
telep, prosecno 70 min. razgovora, brightness je na trećini, pozadina crna, wifi uključen, bt samo u kolima, predhodna dva dana namestam telefon posto sam ga resetovao za vikend, programi, contakti, home screen, itd.
Iz mog iskustva, telefon imam vec 3 meseca, brdo install/uninstall programa, programi i widgeti najvise troše stuju, data connection i sl. moze da pojede struju 20-30% a ne da smlati bateriju za 10 sati ... (gps je drugo)
Iz mog iskustva, telefon imam vec 3 meseca, brdo install/uninstall programa, programi i widgeti najvise troše stuju, data connection i sl. moze da pojede struju 20-30% a ne da smlati bateriju za 10 sati ... (gps je drugo)
To je u suštini oficijelni froyo (ne znam za koju zemlju tačno) malo optimizovan, u kombinaciji sa speedmode kernelom i lagfixom radi savršeno, kažu neki da je možda bolje staviti voodoo lagfix, ja ga nisam isprobao tako da ne znam kakav je (mada ne vidim šta može bolje od ovoga što trenutno koristim).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ljudi, kako je odradjen Android na ovom fonu? Mozda je malo pitanje bzvz jer je Android - Android, u koji god fon da je metnut, ali za HTC sam siguran da ga je dobro integrisao, ubacio widgete, ima tih raznih dzidza bidza, home screen, htc sense, svasta nesto. Jel' tih stvari ima i na Galaxy S ili je HTC ipak Android iskustvo digao na malo visi nivo?
Ako moze malo detaljniji odgovor... Jako bih bio zahvalan. Jbg, nemam poverenje u taj samsung iako samsung vise nije "onaj" samsung.
Ako moze malo detaljniji odgovor... Jako bih bio zahvalan. Jbg, nemam poverenje u taj samsung iako samsung vise nije "onaj" samsung.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Imao sam sense na dva telefona, i posle par meseci korišćenja me je smorio pa sam koristio CM romove iliti vanilla android. Za mene je samsungov android ipak bolje odrađen pošto više podseća na stock (osim touchwiz launchera koji je loš, mada jako malo njih koristi i sense launcher, svi su na launcher pro-u).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White