Nokia E72 za HTC HD2
Ćao svima,kao prvo zaludela sam se za Htc HD2 telefonom čim sam ga videla.Već sat vremena čitam vaše postove i razmišljam šta mi je činiti,da li da zamenim Nokiu E72 sa Htc-om hd2?
Sutra bi trebalo da mi donesu telefon i moram da ga malo izdrndam da vidim kakav je.Znam otprilike kakav je ovo fon ali totalno nemam predstavu kako je to koristiti touch screen.
Sutra bi trebalo da mi donesu telefon i moram da ga malo izdrndam da vidim kakav je.Znam otprilike kakav je ovo fon ali totalno nemam predstavu kako je to koristiti touch screen.
HTC HD2 ANDROID
Moze li jos neko da iznese svoje misljenje o zameni ova dva telefona?
Mislim da je telefon iz Telenora(dobijen na poklon-nov) a ja ću probati da malo ubijem cenu za telefon pošto poznajem čoveka.
Čim bude stigao moram da ubacim karticu u njega i da ga probam da bih videla ima li i on problema sa satom ili sa podešavanjima za GPRS i MMS.
Mislim da je telefon iz Telenora(dobijen na poklon-nov) a ja ću probati da malo ubijem cenu za telefon pošto poznajem čoveka.
Čim bude stigao moram da ubacim karticu u njega i da ga probam da bih videla ima li i on problema sa satom ili sa podešavanjima za GPRS i MMS.
to sto ti trebas da odradis sam upravo ja odradio...nisam se pokajao, jesti mi e72 bio odlican ali volim da eksperimentisem...mozda ce ti nedostajati znatno duze trajanje baterije...ostalo je sve tu i vise nego sto je bilo na e72, a ekran je fantazija, sva lepota ove masine i lezi u tom ekranu, koji kad vidis ne mozes a da se ne odusevis...moj ti je predlog da zamenis, mada prelazis na potpuno drugciju platformu windows telefona, meni to nije bio problem, ali potrebno je privikavanje.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
sanjke, po meni najveci problem ce ti biti da se naviknes na kucanje poruka, HD2 nema tastaruru tj. ima virtuelnu tastaturu. Telefon imam oko 6 meseci i nikako da se skroz naviknem na nju. Ne kazem da je sad neka katastrofa ali kucanje poruka mene barem malo smara na HD2, pre cu da pozovem nekog nego da kucam poruku. Dok E72 ima pravi qwerty sto je extra.
Ne ocekuj da ti baterija izdrzi duze od dva dana i to uz manje koriscenje. Meni u proseku drzi dan dan i po.
Ne znam koliko koristis to sto E72 ima OS (simbijan) i da li ti znaci sto HD2 ima WM. Ja sam sa simbijana presao na WM i ne bih se vracao na simbijan (ne kazem da je simbijan losiji).
I dimenzije HD2 su ti E72*2 pa ako ti i to ne smeta onda uzimaj ga I NECES POGRESITI
Sto se tice sata to smo uspeli da resimo (pogledaj temu o HD2) a i za bilo koje druge probleme i pitanja tu smo da ti pomognemo
Ne ocekuj da ti baterija izdrzi duze od dva dana i to uz manje koriscenje. Meni u proseku drzi dan dan i po.
Ne znam koliko koristis to sto E72 ima OS (simbijan) i da li ti znaci sto HD2 ima WM. Ja sam sa simbijana presao na WM i ne bih se vracao na simbijan (ne kazem da je simbijan losiji).
I dimenzije HD2 su ti E72*2 pa ako ti i to ne smeta onda uzimaj ga I NECES POGRESITI

Sto se tice sata to smo uspeli da resimo (pogledaj temu o HD2) a i za bilo koje druge probleme i pitanja tu smo da ti pomognemo

and justice for all...
Dream Weaver, hvala ti puno na odgovoru.Pošto je u pitanju prijatelj koji je dobio HD2 na poklon probaću da mu otmem malo telefon pa da ga isprobam,da vidim odgovara li mi.
Edit:
Telefon mi je ponuđen za 350evra.Šta mislite?
Doneće mi ga da ga malo isprobam pa ću vam javiti šta sam odlučila.Inače preključe mi je bio "divan dan" pa pošto nisam kupila ništa sebi kao poklon možda iskoristim priliku.
Edit:
Telefon mi je ponuđen za 350evra.Šta mislite?
Doneće mi ga da ga malo isprobam pa ću vam javiti šta sam odlučila.Inače preključe mi je bio "divan dan" pa pošto nisam kupila ništa sebi kao poklon možda iskoristim priliku.
ako je sa telenora onda je mnogo po meni...ja sam doplatio 60€ na svoj beo e72, oba su bila kao nova i sto sam dao i sto sam uzeo, imas mnogo povoljnijih ovde na oglasima, jedino sto ti je taj frend i sto znas sta uzimas...al ako ti je prijatelj kao sto kazes onda nebi trebao da zaradi na tebi
320 maksimum...( moje misljenje )

sanjke, za 10ak dana uzimam i ja pomenutu mašinu i prema onome što sam video po oglasima imaš od kodiranih i polovnih do nekodiranih i novih za od 280 do 350e, tako da lepo je što je fon nov, ali od prijatelja i još za 350 a kodiran........ jedino ako ćeš samo Telenorov broj u njemu ikada koristiti, onda te baš brig,a a suprotnom dekodiranje teško da može manje od još jedno 30e da te izađe.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO