LG GT540 Optimus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
thnks vanjuska
http://android.modaco.com/content/lg-gt ... -language/

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
xCookie, verovatno imas instaliran angry birds ili neku zahtevniju igru pa mi reci jel moras da pogasis pozadinske programe ili mozes i sa njima normalno da je pokrenes.Ja prvo sto uradim na telefonu proverim koliko progama mogu da pokrenem istovremeno dok ne pocne da se koci telefon i baguje tako odmah znam koji mu je max.Uostalom pogledaj sa pokrenutim muzickim plejerom,inboxom,slikama itd koliko ti ostane free memorije.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- xCookie
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Dec 2010. 09:28
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
dimi89, Imam instalirane Sims 3 i Homerun Battle 3d, ne moram nista da gasim jer je to android os i on sam gasi visak da bi oslobodio memoriju za aplikaciju koja je trenutno najaktivnija... jedino kad izlazis iz igre, malkice mu treba duze (1-2sec) da se vrati u normalno stanje.
Inace do sada nisam imao ni jedan "force close" od strane aplikacija ili sistema.

Inace do sada nisam imao ni jedan "force close" od strane aplikacija ili sistema.

Xiaomi Redmi Note 4X
brale,citat sa jednog foruma:
Uzeo sam ga preko mts i mogu reci da je telefon best buy!!! Preko mts-a se dobije oficijalni Android 2.1 koji na ovom telefonu sa procesorom od 600MHz radi besprekorno! Wi-Fi radi odlicno, bluetooth odlicno, instalirao sam mu iGo 8.4.2.124036 for Android i radi savrseno! Sve pohvale za ovaj model, i mislim da za ove pare nemoze da se dobije bolji telefon. Po meni jedina mana mu je kamera od 3 Mpx.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
На сајту LG-а, у делу за FAQ у вези модела GT 540, на питање "Am I able to install phone applications onto my SD Card?" одговор је следећи:bestboy napisao:Има не брини, у 2.1 постоји app2sd и највећи део исталација иде на картицу.
Сморићеш се док је и до пола напуниш инсталирајући програме, све у складу колики део картице одвојиш за инсталирање програма...
- Unfortunately this is not possible, phone applications can only be installed on the internal memory.
Note. The average internal memory size is approx 70MB
Е сад, мене интересује да ли ово зависи само од верзије оперативног система, или је такво решење примењено на овом телефону?
Imao sam prilike da probam,zaista leti koliko je brz,kvalitna izrada,kad preko root exporera neke stvari preimenujes kida,recimo rezultat na neocore prikazuje 45,dok linpack 5(bez overkloka)i mislim da mu kamera i nije zamerka ima skoro istu kameru kao i spica,ali vidim da u testovima a i neko je ovde napisao da ekran je bas osetljiv,pa sad ne bih se slozio sa tim,posebno ona dva tastera senzorsa za back i levo od njega.Nekad mora i vide puta da se pritisne.