Pre godinu danas sam imao Samsun I7500 i tad mi se nesto nije specijalno svideo andrpid (neke stvari u vezi njega) ni sam fon ali sam skoro koristio od drugara desire i telefon i OS su me zainteresovali pa bih opet da probam android.
Koji bi mi predlozili telefon sa andoridom??
Kamera mi nesto nije bitna ali mora da ima blic!
Pretpostavljam da treba da ima sto niviji android (2.0>) ili ako ima stariju verziju da moze da se nadogradi.
Budzet mi je do 300e +- 50e(100e) ali sto manje para dam to bolje

jer ipak uzimam sekundaran telefon.
Gledao sam na kratko X10 pro mini i svidja mi se a i nije nestp skup (oko 170e). Sta mislite o njemu?
Naravno desire je u igri, DHD ali nesto ne bi ga uzimao, imam vec HD2 a i DHD mi je malo vise para da dajem za drugi telefon.
Galaxy S sta znam, mozda (ubedite me

Mozda motorala milestone I ili II , mozda bolje II ako je neko koristio oba pa da mi nesto kaze o njima. Jedino sto je mozda posle teze prodati motorolu nego SE, HTC-a ili Samsunga.
Moze i neki HTC androidom koji moze da se nadogradi na 2.1-2.2.
U sustini hoce da uzemem drugi telefon koji ce da bude sa androidom da vidim da li ce sad da mi "legne" OS ili da ostajem na WM ili da posle probam neki drugi OS (ISO, maemo).
Razmisljam i o tome da ako me smori taj fon sa androidom da mi nije veliki problem da ga posle prodam.
Sto se tice kupovine telefona verovatno cu uzimati polovan telefon tako da sa ovim budzetom imam veliki izbor telefona

Cak razisljam o iphone-u 3gs i o nokiji N900 (drugar ima i svideo mi se OS kako izgleda)
Sve preporuke su dobro dosle!