HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
sta sa ovim alatom,kako se koristi?dakiza napisao:Što se tiče root-a izvoli http://unrevoked.com/#desire, što se tiče roma ja koristim defrost 6.0 i radi odlično, ma da i leedroid nije loš.Desire sa froyo 2.2 snima u 720p.Pozdrav
IvanP, imao sam hero i rutovao ga sam,nisam znao sta je radio i kako se menja i dal moze pa i kakve veze ima sa telefonom i rutovanjem al ako je to vazno a verujem da jeste onda mi kazi i kako se menja?
mislim da je proces slican kao kod hero-a sto se rutovanja tice i ako je tako onda mi nece biti tesko da to odradim mada nije mi ni sve jedno al ako je uputstvo detaljno onda nece biti problem
clan sam xda foruma i pre par dana cackao al nisam pronasao nista konkretno,mozda zato sto ne znam dobro jezik pa bi mi zato bilo mnogo vise vise od koristi ako mi date linkove za alat i linkove kako da ih upotrebim
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Vlada Zem, to je kvalitet mmc,tj njena brzina.Imao sam problema sa snimanjem videa u 720p sa mmc class2 koju sam dobio uz desire jer je video seckao kada ga pustam i na tel i na kompu,a kada sam ubacio mmc class 6 resio sam problem,ali mi se cini da bi neka brza mmc jos vise poboljsala rad,tako da kada budem kupovao mmc od 8 giga bice sigurno class 10
Note IV N9100 dual
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Koliko znam class 8 ne postoji, posle class 6 odmah ide class 10.
http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital
Ja nigde nisam video microSD class 10 u prodaji kod nas, samo obicne SD.
http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital
Ja nigde nisam video microSD class 10 u prodaji kod nas, samo obicne SD.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Zanima me da li mogu da punim desire sa punjacem od nokie 8860 koji pase na desire,koji po specifikacijama je duplo brzi,tj original punjac je 200mah,a nokiin je 550mah,da slucajno nesto ne zezne bateriju.
na laptopu mi fabricki punjac puni bateriju ceo dan skoro,i kad sam hteo da uzmem neki ne original,jaci,rekli su mi ljudi da to ne radim,pa zbog toga pitam.
na laptopu mi fabricki punjac puni bateriju ceo dan skoro,i kad sam hteo da uzmem neki ne original,jaci,rekli su mi ljudi da to ne radim,pa zbog toga pitam.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
De ces brzi punjac od Desire fabrickog?
Njegov fabricki ima output od 1A, a ja najveci sto sam imao je nokiin brzi punjac od 800mA koliko se ja secam.. A ako je taj tvoj 550mA, onda je to duplo sporiji punjac od ovog. A i zavisi jel ga punis preko usb-a na kompu ili preko zidnog punjaca, al sve u svemu ne mozes da zeznes bateriju sta god radio 

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
toda81, ma ok, ja apropo ovoga
I dalje mi je to čudno, imao sam Kingston C4 karticu u Desire i nikad ništa nije "seckalo". Malo bi bilo smor da pitamo sve vlasnike Desire koju klasu koriste
pozz
džabe da preporučuješ kad toga nema.toda81 napisao:Ja ipak preporucujem malo jacu mmc od class 6.
I dalje mi je to čudno, imao sam Kingston C4 karticu u Desire i nikad ništa nije "seckalo". Malo bi bilo smor da pitamo sve vlasnike Desire koju klasu koriste

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
yocasylver, ako ti je taj link za root, koji si vec dobio, suvise komplikovan, probaj mozda ovaj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787304
Neka te ne buni sto je za HTC Evo, postupak je 99.9% isti i za Desire. Imas i video demonstraciju kako instalirati HBOOT driver, koji prvi instaliras. DOBRO procitaj tekstove (preporucujem takodje i listanje ove teme, ima mnogo korisnih saveta clanova) pre bilo kakve radnje i onda poskidaj sve potrebne fajlove.
Ako ti je nesto nejasno, slobodno se obrati na pp...
Sto se ROM-a tice, prvo sacekaj da uspesno odradis root
Neka te ne buni sto je za HTC Evo, postupak je 99.9% isti i za Desire. Imas i video demonstraciju kako instalirati HBOOT driver, koji prvi instaliras. DOBRO procitaj tekstove (preporucujem takodje i listanje ove teme, ima mnogo korisnih saveta clanova) pre bilo kakve radnje i onda poskidaj sve potrebne fajlove.

HTC Desire_GingerVillain v0.8 - Dragon Lasers Viper Series 95mW
Imao kartice klase 2, 4 i 6. Nema praktično nikakve razlike što se tiče (snimanja) 720p videa, tj. ima da seče šta god da mu se poturi, osim ponekad ako se isključi snimanje zvuka. Malo matematike govori da bitrejt od nekih desetak megabita ili manje i nije neki stres za bilo koju klasu kartice.
Ono što može da ima solidan uticaj na performanse je ako se kartica formatira sa manjom veličinom klastera, npr. 4K umesto 32.
Ono što može da ima solidan uticaj na performanse je ako se kartica formatira sa manjom veličinom klastera, npr. 4K umesto 32.
- yocasylver
- Mobil manijak
ok,probacu da vidim dal ima jos nesto na youtube pa cu veceras da odradim toRandy napisao:yocasylver, ako ti je taj link za root, koji si vec dobio, suvise komplikovan, probaj mozda ovaj:
hvala ti
- yocasylver
- Mobil manijak