Anycool i939G vs GT W3000 vs GT TT-V300

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji Anycool je najbolji?

Glasanje se završava Pet, 10. Dec 2010. 11:11

Anycool i939G
0
Nema glasova
GT W3000
0
Nema glasova
GT TT-V300
0
Nema glasova
Nista od navedenog
5
100%

Ukupno glasova: 5

medvedic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2010. 11:03

Anycool i939G vs GT W3000 vs GT TT-V300

Post od medvedic »

Molim Vas da mi objasnite razliku izmedju ovih telefona. Po specifikaciji su isti, samo je cena različita. Koji da kupim?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ni jedan. Ništa ne dobijaš osim najlošijeg mogućeg TSa, 90% prevedenog i bagovitog softvera bez mogućnosti stavljanja na njega bilo čega drugog osim onoga što uznjega dolazi. Drugar je hteo w3000 i za te pare mu prodavac, prodavačica i ja nismo dali da izađe iz prodavnice dok nije uzeo Samsung B3410 (postoje i samo TS alterantive u tom cenovnom rangu), a inače u prodavnici kažu da je žešća lutrija s tim telefonima jer uopšte više nisu toliko jeftiniji od drugih a metodom slučajnog uzorka mnogo lakše nešto na njemu (npr. WiFi) može da ti ne radi ili radi 5 klasa lošije nego što treba i to onda ne ulazi u garanciju. Zaobići u širokom luku.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

medvedic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od medvedic »

Hvala, gagamel :)
Treba mi tel sa 2 kartice i bitno mi je da to dobro funkcionise i da je touch screen. Kamera mi nije bitna, vise bi volela da ima dobre zvucnike.
Da li B3410 ima dual sim?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

medvedic, B3410 nije dual sim, ali imas Samsung B5722 i D980. Oba su dual-sim i imaju touchscreen. Od ta dva ja bih uzeo B5722, posebno zato sto kamera nije bitna.

"Kineze" zaobidji, ako ikako mozes. I Anycool i GT.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

medvedic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od medvedic »

Trenutno imam Samsung U700 i ne svidja mi se Samsungov meni ( slanje poruka je komplikovano, touch je los, baterija slaba, kamera nista posebno a 3,2 je...) Nisam expert za telefone, ali mislim da i Samsung prave Kinezi. Da li su B5700 i D980 drugačiji ili standardani Samsunzi?
Hvala na odgovoru :)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

U700 je konstruktivno veoma čudno koncipiran u cilju da se komponente što više zbiju da bi on bio tanak, a o samoj funkcionalnosti da ne pričam...
Od tada je prošlo maltene više od 2,5 godine gde su se u bilo kom pogledu usavršili. Tačno je da pored fabrike u Koreji postoji fabrika u Kini, ali to nema apsolutno nikakve veze. Moja sestra koristi M3510 koji je napravljen u Kini više od godinu i po dana, ispadao puno puta i sve to, a dalje radi sve kako treba.
Što se tiče pisanja poruka po touch-u, meni je prijatno da kucam multitap na S5230 što sa mojom 5530 to nije slučaj pa skoro uvek koristim qwerty.
I na kraju, B5722 je noviji model, mnogo se bolje ponaša u odnosu na D980 i ako ništa drugo, bar je jedan od boljih TS dual sim modela.
Nokia Lumia 630

medvedic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od medvedic »

Joooooj jos cete me ubediti da opet kupim Samsung :))))))))))))
Iskljucila sam Samsung jer sam čitala komentare i zaključak je bio da se kod Samsunga placa brend, ali vi ipak znate bolje od mene.
Hvalaaaaa...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

medvedic, U700 je jedan od losijih Samsung modela, koji koristi stari softver. Koliko god imala zamerke na Samsungov stari softver, veruj mi da je on mnogo bolji od softvera tih "kineza", a o kvalitetu touchscreen-a da ne pricamo. Samsung je izuzetno napredovao i nije uzalud drugi proizvodjac telefona, odmah iza Nokie, na svetu. Sto se tice "proizvodnje u Kini", Samsung ima deo proizvodnje u Kini (jeftiniji entry-level modeli se prave u Kini), ali to je standardna praksa svih proizvodjaca. Medjutim kvalitet izrade tih modela i "pravih kineza" su "nebo i zemlja" posto su kontrola kvaliteta, primenjeni materijali itd sasvim drugaciji.

Btw. naravno znas da se Apple Iphone u potpunosti proizvodi u Kini? Kao i barem 90% aparata na kojima pise Sony-Ericsson? Dobar deo Motorola, itd. Veliki proizvodjaci izmestaju svoju proizvodnju u Kinu zato sto im je to jeftinije, ali se primenjuje kontrola kvaliteta izrade koja odgovara njihovim standardima.

Sto se tice komentara posetilaca ispod opisa pojedinih modela - 90% su ciste gluposti i slobodno ih mozes zanemariti.

MadScientist
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
:: Alcatel OT 995
:: Nextbook Premium7 SE
Kontakt:

Post od MadScientist »

Ja imam model WG3 King Series i prezadovoljan sam! Prvo sam ga kupio kod nasih "pljackasa" za 12.000rsd ali i brzo sam ga se resio za isti novac pa sam ga narucio iz Kine za cak 4.600rsd jeftinije tako da sa ustedjenim novcem (jos nesto malo dodato) sam uspeo naruciti i Android tablet 7" Eken M002 (godina garancije) :D

Moras paziti gde kupujes i od kojeg proizvodjaca. Na mom modelu OS nije bagovit i zapravo veoma je brz, a touch screen veoma precizan i osetljiv za lowprice resistive ekran. Ja sam prosecan korisnik i nije mi potrebno nesto mnogo aplikacija (a ima ih dosta), a dual sim radi savrseno.

Inace glasao sam za "Nista od navedenog" jer i939G nisam koristio i ne znam kakav je, W3000 mi se ne svidja zbog izgleda i ako ima isti OS kao na mom WG3 modelu, a TT-V300 izgleda kao da je ne zavrsen telefon i ima dosta opcija koje zaista znaju da idu na zivce (imam ga oko 3 meseca) :o

Evo i Video o WG3 modelu koji sam snimio kad sam ga kupio.
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black

medvedic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od medvedic »

MadS. da li mislis na HTC (koji je na snimku i kosta cca 300e) ili na GT WG3?
Gde su kupio tel? :roll:

EDIT: MadS. ti si jedan od retkih koji je dao pozitivan komentar na ovaj tel :)))))
Vecina komentara je losa :(

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

medvedic, na snimku je kineska kopija HTC Hero modela, ne original HTC Hero.

MadScientist
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
:: Alcatel OT 995
:: Nextbook Premium7 SE
Kontakt:

Post od MadScientist »

Tako je, na snimku je WG3 King Series kod nas poznat kao GT WG3j i poceo se uvoziti tek nedavno jer su onaj prosli model WG3j prestali proizvoditi.

Telefon je kostao ukupno 89$ (+3$ osiguranje) sta je oko 7.500rsd. Znam da sam jedan od retkih sa pozitivnim komentarom, ali po meni je telefon sasvim dobar i za ova dva meseca koriscenja, bas nikakvih problema nisam imao.

Inace ja sam vec dugogodisnji korisnik kineskih telefona i sa svim modelima sam bio prezadovoljan, a naravno svi su i dalje ispravni :) Nekima je to cudno, ali sta ces kad nemaju poverenja u "kineze".

Vecina ljudi kada kupuje telefon ocekuje previse od njega, ja ne. Znam da mi nikad nece zamenuti notebook, tablet ili moj kamkoder i sa cenom od oko 90$ (3,2" touch screen, wifi, dualsim, tv, g sensor) mislim da je i vise nego povoljan. Ako si se onda vec odlucila za "kineza" samo pazi koji model uzimas (slide nikako!) ja dajem sve preporuke za WG3, a na tebi je da odlucis.
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black

Odgovori