Gavrilo...
Vremenska Prognoza:
Odes u:
Menu\settings\dispay\smarthome\edit\(nadjes u listi)AccuWeather.com\cekiras\potom options\save i pojavice se na ekranu
Ukoliko bude problema da se konektuje i izbacuje gresku,uradis sledece:
Menu\settings\dispay\smarthome\edit\AccuWeather.com\options
-Podesie wiget profiles na onaj koji radi
-treba da ti pise network settings off (to znaci da su podesavanj ukljucena,a kad kliknes iskljucice se i pisace netvork settings on)
Dokumenti:
Pre svega da se ispravim jer sam upravo proverio jos jednom za svaki slucaj.
Nije u pitanju nijedan dodatni program(ukoliko je nekome potreban mogu potraziti)
U telefon sam prebacio sledece fajlove: txt,pdf,doc,docx,xls,xlsx,ppt,pptx
txt,pdf,doc,ppt,xls je otvorio bez problema,dok ostale nije podrzao...
Napomena: fajlove ne mozete editovati vec samo citati,ppt prezentacije vidite svaku kao posebnu stranu i tako listate dok je xls otvoren bez oznaka kolona i vrsta samo na beloj pozadini...
boban75....
postoji par besplatnih aplikacija za GPS,uglavnom se kosriste za treking i u njih mozes ucitati mape koje si pomocu dodatnog programa skinuo sa google eartha...
najbolji od njih je TrekBuddy koji uz pomoc dodataka moze da pokazijue brdo stvari,primer,trenutnu,max,min i prosecnu brzinu,vreme provedeno u hodu(voznji),terenutnu,max i min visinu i td....
kosristim jos i GPSeed jer ima mogucnost live trekkinga(preko interneta salje na server informacije o tvom trenutnom polozaju)
a tu je i WeTravelMidlet koji nisam bas najbolje izucio,ali sam ga koristio da u njega uctitam WTP(Way Point) fajl i da mu kazem da me vodi do te tacke naravno bez mape samo ti strelica pokazuje pravac.. (ponavljam nisam uspeo da nadjem nijedna program koji radi poptpunu turn by turn navigaciju,ukoliko neko uspe neka javi

)