Nokia E52

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Shpika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2010. 01:26

Post od Shpika »

Imam jedno pitanje drugari :)
Dakle kad udjem da provjerim memoriju telefona prikazuje mi da mi je ostalo 20 mb,a ja na tel nemam nishta,osim 2 aplikacije koje nisu preko 2 mb i sms poruke mi idu na mem telefona...
Hvala unaprijed.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Kad si kupio telefon,dali si nekad vrsio instalacije i deinstalacije app... Kad si ga kupio i ako si ga kupio nov trebao bi imati od 50-60 mb.
Ako si ga kupio polovnog sa toliko memorije onda uradi obavezno reset sa tri tastera i sve ce obrisati i memorija ce ti biti sigurno veca.

Shpika
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2010. 01:26

Post od Shpika »

A telefon sam kupio polovan...jedino sto sam instalirao na njega je ebuddy za chat na fb :)
A dobro,vjerovatno ostala memorija ide na OS...
A ja ti ne znam kako se vrsi taj reset sa tri tastera...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma nije na os,na areni pise da je 60 MB memorija os tu nespada.
Restart ide ovako prvo uradi kopije kontakta i sms ako zelis,ugasi telefon pa pritisni istovremeno *,zelenu slusalicu,taster tri to sve drzi pritisnuto i pocni da palis telefon i nista nepustaj dok se ne pojavi natpis nokia,trazice ti kod 12345 je fabricki ali ti si drugi vlasnik pa mozda ga je predhodni vlasnik menjao to moze biti problem.
Kad sve ovo uradis uradi format mem.kartice i to je to.Doboces telefon kao da si ga kupio iz radnje i memorija ce ti biti garant veca.
Slika

OverLordkv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Feb 2007. 11:47
Kontakt:

Post od OverLordkv »

Kupio sam juce ovaj telefon i u njega ubacio mem. karticu koja je prethodno bila u 6220 classic. Na njoj imam dosta klipova snimanih sa 6220 sa 30 fps-a.

Problem se javlja kada pustim bilo koji klip, koji sam snimao sa 6220, preko Real Playera. Naime, svaki klip mnogo secka, ali bas, slika se pomera na svakih 3-4 sekunde, a i zvuk isto. Da li je moguce da ova nokia ne moze da reprodukuje klipove na 30 fps-a??? To mi izgleda nemoguce. Ili samo Real Player trokira nesto?

draganadraganica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2010. 21:22

Post od draganadraganica »

Jel zna neko da li nokia e 52 ima onu opciju snimanja telefonskih razgovora tj da li mogu da snimam svoje razgovore sa nekim?Kupila sam taj telefon ali ne mogu da pronadjem da li ima tu opciju. Hvala na pomoci ako neko zna ! :wacko:

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

e ovako, pukla mi je sjajna lajsna na fonu, pored dugmeta za brisanje, i lepim je selotip trakom.. posto lajsna iskoci sama. zanima me gde mogu da kupim bas bas original masku?

draganadraganica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Zna li neko odgovor na ovo sto sam pitala ili sam pogresila sajt,stvarno ste neozbiljni,ne znam cemu onda sluzi ovaj forum kad niko nikome ne zeli da pomogne! Uzas !

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

draganadraganica, sajt nije neozbiljan ali je pojedine članove koji bi mogli da ti daju konkretan odgovor izgleda uhvatilo praznično raspoloženje. :roll:

Kako god, odgovor na tvoje pitanje je - da, možeš da snimaš razgovore ali je potreban dodatni softver. Pošto više ne pratim toliko Symbian vode, bar što se tiče raspoloživih aplikacija, bilo je nekoliko programa za tu namenu. Recimo, Total Recall Call Recorder, CallRecorder Pro, Best CallRecorder, Psiloc Extended Recorder, itd. Koji je trenutno aktuelan zaista ne bih znao, računam da će ti neko od članova koji imaju Symbian telefon preporučiti najbolji za E52. :)

mzupunski
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2010. 18:32

Post od mzupunski »

Na E52 samo od jednom ne radi kamera.
Kad je pokrenem direktno na tipku ili iz menija, kao okrene ekran i odmah se
vrati i nece upaliti. To mi se desilo za vikend i nakon nekoliko vadjenja baterije vratilo se u normalu. medjutim juce se problem vratio. i ne pomaze vadjenje baterije. Sta bi to moglo biti, kako bi se moglo resiti? pozz milan

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

draganadraganica, ja koristim Best CallRecorder i odlicno radi,da bi bolje radio pozeljno je da bude instaliran na c. Slika.

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

darkonda napisao:e ovako, pukla mi je sjajna lajsna na fonu, pored dugmeta za brisanje, i lepim je selotip trakom.. posto lajsna iskoci sama. zanima me gde mogu da kupim bas bas original masku?
jel ima neko odgovor za mene? Isao sam u neki servis, i rekli su mi da nema za E52 kvalitetnih maski, da se samo kinezi prodaju..

draganadraganica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

:) Hvala vam ljubazni ste jako,pomogli ste mi dosta! Imala sam k510 i on je imao tu opciju fabricki i bila je jako pristupacna za primenjivanje,zato sam ocekivala da je i ovaj e52 ima fabricki. Malo je cudno kako tako dobar telefon nema tu opciju a ima bezbroj drugih stvari no dobro!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

draganadraganica, epa kod k510 bas i nije bila pogodna za koriscenje jer si razgovor ako zelis da snimas prvo morao da uspostavis vezu,pa opcije i tek tu da odaberes.Trebalo je najmanje tri sekunde to da izvedes i da zato vreme telefon odvojis od uveta.
A kod Best CallRecorder on te pita pre uspostave veze dali zelis da snimas razgovor ili ne,mnogo je prakticnije.

mare-ss
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 18:18

Post od mare-ss »

ne moras da ides u opcije, namestis precicu na dzojstik i kad se javis samo ga mrdnes na gore recimo i odmah snimas

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

mare-ss, eto toga se nisam setio da probam da namestim dok sam imao k510.A onako kako sam ja opisao svaki put kada sam zeleo da snima onaj sa druge strane bi primetio nesto :oops: .

draganadraganica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

deksicom slazem se sa tobom,to je i mene nerviralo! probacu da instaliram taj program,zvuci super! nadam se da necu ostati bez garancije na telefon zbog toga sto cu dati da mu se ubaci taj program,mojoj drugarici nisu za jedan telefon uvazili garanciju jer je instalirala bila gps. :x

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Treba mi mala pomoc imam jedan problemcic :? kako da iskljucim vibraciju na alarmu hocu kad mi se ukljuci alarm da ide samo zvono alarma be z vibracije...kad odem u podesavanja i iskljucim upozorenje vibracijom onda kad me neko zove telefon mi samo zvoni ne vibria u isto vreme jel postoji neko resenje? dakle hocu da imam vibraciju samo za pozive a ne i za alarm!!

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

araphel napisao:annaBG, ne postoje virusi za trenutne verzije symbiana. Postojao je pre sto godina neki koji salje sms poruke na brojeve u inostranstvu i to je sve. Kompjuterski virusi nemaju veze za telefonom, nisu pisani za isti sistem i ne mogu mu nista.
Uh dobr je :D

draganadraganica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Ja nemam reci,moja nokia tacnije nokia e 52 drzi bateriju dva dana,dva do tri,nisam tome pridavala paznju dok mi nije skrenuta paznja da je telefon nov jer kupila sam ga u telenoru,mislila sam da mu baterija kratko traje jer ima taj vajrles,mislila sam da se trosi trazeci signal a nisam htela da isklujucujem tu opciju. Medjutim rekli su mi da to nema veze i da baterija treba da traje sigurno pet dana! Da li sam ja luda,sta da radim,dodje mi da se ubijem! :cry: :cry: :cry:

Odgovori