koji tel za 400e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

nemanjale, Gde god budes kupovao navedeni model,doooobro ga proveri pre nego polozis novac na stol,nemoj posle da bude kuku majci. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

Wicker Man, :) vazi, hvala na savetu...a na sta mislis konkretno da obratim paznju? Ja cu naravno pregledati telefon ali ako imas nekog iskustva ili da si cuo da se nekom nesto desilo prilikom kupovine, kazi mi da znam na sta da obratim paznju. pozzz
SGS2, iPhone 4 32GB

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Pa generalno valjalo bi da proverish ceo telefon, ispipash display svuda, pogledash da nema slucajno neki mrtav pixel, zvucnik, mikrofon, wifi, gps ako si u mogucnosti, otvori poklopac vidi shrafove da nije slucajno otvaran, kameru, blic, bas bas sve, ja sam imao dva puta problem sa kupivinom iphona na jednom wifi nije radio lepo, a na drugom je pola displeja samo od sebe prestalo da radi posle 5 dana... Ja sam neki dan isao sa drugom da on kupi polovan hd2 pa smo tako pregledali ceo telefon i evo danas je treci dan i nema nikakvih problema

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

nemanjale, Kao sto rece moj prethodnik pogledaj sve,znaci telefon kao celinu.Bilo je ovde na forumu nekih clanova koji nisu bili pazljivi pri kupovini pa su posle imali frke oko reklamacije i svega sto ide uz taj "sport".Prelistaj forum.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Odgovori