Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
jerkann, iskreno, ja sam obožavala moju 97-icu, kakvo god ostali imali o njoj mišljenje.. Uspela sam da je sredim da gotovo sve radi savršeno.. I žao mi ponekad što sam je prodala.. Ali na kraju mi je malo dosadila.. Nije više imalo šta na njoj da se moduje i tada sam se odlučila da menjam Tel.. U svakom slučaju, nadam se da ćeš biti zadovoljan Tel..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ajde molim vas, posto vec toliko dugo imate ovaj fon, barem vecina ovde na forumu, kazite mi neki link, adresu gde mogu da skinem neki plejer za gledanje filmova sa titlom! znaci, imam ovaj fon vec nekoliko meseci, i skinuo sam gomilu LCG SmartMovie-a, ali ni jedan jedini nece da sljaka! pa sam onda uradio sertifikat za moj imei i pokusavao sam i tako, znaci da potpisem taj program, ali nece ni tako! posle su mi neki rekli da LCG ne moza da se potpisuje... Molim vas, ako znate kako ovo da uradim, neki plejer, bilo koji samo da moze da reprodukuje i titlove!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
giomla, pogledaj ovu temu mozda resis tvoj problem viewtopic.php?t=9190&start=60
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
kada sam kupio ovaj telefon kamera me je odusevila sve dok nisam ukljucio blic. Medjutim i za to ima resenja. i Evo ga: http://www.youtube.com/watch?v=CTvgV6uWkyA
Poklopac je vec napravio darmar ali sam i to sredio tako sto sam ga skinuo i fino ispolirao, tako da sad gotovo ne zakacinje staklo kada se pomera, a na strani suprotnoj u odnosu na kameru i led stavio sam malo folije da se poklopac ne bi otvarao kada je telefon u dzepu. Sve u svemu radi lepo.
Poklopac je vec napravio darmar ali sam i to sredio tako sto sam ga skinuo i fino ispolirao, tako da sad gotovo ne zakacinje staklo kada se pomera, a na strani suprotnoj u odnosu na kameru i led stavio sam malo folije da se poklopac ne bi otvarao kada je telefon u dzepu. Sve u svemu radi lepo.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
rida1976 imam sličan problem kao i ti.vidiš njegov mikrofon se nalazi unutar slajdera tj kod spejsa.e sada kada ja slajdujem sve je ok i lepo me čuju a kada ovako razgovaram malo slabije.ali mnogo me bolje čuju na x6 nego na m97.tako da mislim da je to zbog položaja mikrofona.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pozdrav,
E ovako dobio sam Nokiu n97 i poprilicno se dobro snalazim na njoj zasad zahvaljujuci puno tutorijala kojih ima.. Ali imam jedan problem, kada prebacujem muziku sa drugih telefona, mogu da prebacim maximalno 5 pjesama od 4gb i to mi sve ide na neku C. memorija telefona, a pored te ima E. masovna memorija u kojoj imam 30GB slobodno... Kako da sada prebacim sve pjesme na tu masovnu memoriju jer sad prilikom primanja neke muzicke datoteke uvijek mi se pojavljuje da je memorija puna i da trebam izbrisati nesto da bi primio..
Pa ako neko zna kako da to rjesim neka se javi
Znaci kako da namjestim da mi se sve sto primam (muzika, video, slike) stavlja na masovnu memoriju?
E ovako dobio sam Nokiu n97 i poprilicno se dobro snalazim na njoj zasad zahvaljujuci puno tutorijala kojih ima.. Ali imam jedan problem, kada prebacujem muziku sa drugih telefona, mogu da prebacim maximalno 5 pjesama od 4gb i to mi sve ide na neku C. memorija telefona, a pored te ima E. masovna memorija u kojoj imam 30GB slobodno... Kako da sada prebacim sve pjesme na tu masovnu memoriju jer sad prilikom primanja neke muzicke datoteke uvijek mi se pojavljuje da je memorija puna i da trebam izbrisati nesto da bi primio..
Pa ako neko zna kako da to rjesim neka se javi
Znaci kako da namjestim da mi se sve sto primam (muzika, video, slike) stavlja na masovnu memoriju?
ovo sam već negde napisala, pa ću citirati samu sebe: "...postoji program koji omogućava zaključavanje telefona putem Proximity senzora... Ja njega koristim i taster za zaključavanje i ne pipam... Znači, instaliraš Pocket Sensor, isključiš zaključavanje ekrana u settings, ubaciš Mod za buđenje ekrana iz "mračnog" stanja na dodir ekrana, instaliraš i nUnlock i eto rešenja.
cao....
meni ovo nije jasno ako moze mala pomoc...nikako da odradim ova podesavanja kao sto su objasnnjena u postu na87.str nanolinin post
... skinuo sam Pocket Sensor i nUnlock,stim sto nisam moga da nadjem free verziju pocket sensor vec sam uzeo onu demo verziju...neznam da nadjem na telefonu opciju da iskljucim zakljucavanje ekrana,nalazim samo opciju od 5sekunde pa do neznam koliko
i neznam kako da ubacim mod za budjenje iz mracnog ...
hvala unapred svima

meni ovo nije jasno ako moze mala pomoc...nikako da odradim ova podesavanja kao sto su objasnnjena u postu na87.str nanolinin post
... skinuo sam Pocket Sensor i nUnlock,stim sto nisam moga da nadjem free verziju pocket sensor vec sam uzeo onu demo verziju...neznam da nadjem na telefonu opciju da iskljucim zakljucavanje ekrana,nalazim samo opciju od 5sekunde pa do neznam koliko
i neznam kako da ubacim mod za budjenje iz mracnog ...
hvala unapred svima