Klik na Menu taster>New APN:
-----------------------------------
Name: MTS internet
APN: gprsinternet
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: mts
Password: 064
Server: <Not set>
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 220
MNC: 03
Authentication: CHAP
APN type: default
Klik na Menu taster i Save.
Sledeći profil, klik na Menu taster>New APN:
Name: MTS wap
APN: gprswap
Proxy: 172.17.88.198
Port: 8080
Server: http://wap.mts064.telekom.rs (ovo i ne mora)
MMSC: <Not set>
MMS proxy: <Not set>
MMS port: <Not set>
APN type: default
MMS profil, klik na Menu taster>New APN:
Name: MTS MMS
APN: mms
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Server: <Not set>
MMSC: http://mms.mts064.telekom.rs/mms/wapenc
MMS proxy: 172.17.85.131
MMS port: 8080 ili 9201 (ako ne radi 8080)
APN type: mms
E poslije toga treba staviti jedan od prva dva da bude kao default (da ona zelena tackica bude na njemu), probaj i sa "MTS internet" i sa "MTS wap", sa jednim ce raditi sigurno, a ja ne znam da ti kazem sa kojim jer sam ja na Telenoru i kod nas se za net koristi samo jedan

Moras da cackas... Znam samo da sam ukljucio na oba telefona BT, i onda ukucao neku "sifru" na HTC-u, a zatim tu sifru ponovio na tom drugom telefonu (u mom slucaju Nokia).. Onda sam mogao da saljem sta mi je bilo potrebno na HTC..
 Moras da cackas... Znam samo da sam ukljucio na oba telefona BT, i onda ukucao neku "sifru" na HTC-u, a zatim tu sifru ponovio na tom drugom telefonu (u mom slucaju Nokia).. Onda sam mogao da saljem sta mi je bilo potrebno na HTC..

skinuo par aplikacija, ali futrolu nisam nasao. Doduse, nisam gledao takvu. Nije losa ideja, sa tom trakicom za izvlacenje.. Gledao sam da li ima silikonska, ali generalno, nema nikakva za ovaj model, samo univerzalne... Valjda zato sto je novi model na trzistu...
 skinuo par aplikacija, ali futrolu nisam nasao. Doduse, nisam gledao takvu. Nije losa ideja, sa tom trakicom za izvlacenje.. Gledao sam da li ima silikonska, ali generalno, nema nikakva za ovaj model, samo univerzalne... Valjda zato sto je novi model na trzistu...