Ne simbian nokija sa dobrom kamerom?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
covpa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Dec 2010. 18:24

Ne simbian nokija sa dobrom kamerom?

Post od covpa »

Imam jedno pitanje:pored 6700 i 6600i,da li postoji još neka nokija sa kamerom od 5 mpx (ili više) sa autofocusom?

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Imas Nokiu X2, X3-02, C3-01, mada mislim da one nemaju autofokus,al imaju kameru od 5mpix, e, sad, da li zadovoljavaju tvoje kriterijume kvaliteta fotografija, ne znam!:-) Poz
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

covpa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od covpa »

Iskreno,razmatrao sam i 6700 classic ali ne znam kakva je kamera...U svakom slučaju hvala na savetu

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da da 6700 je i moja preporuka! odlican uredjaj, kamera savrsena, po meni jedina mana je to sto nema video call kameru, ali dobro...
topla preporuka :wink:
inace, ako ne mora da bude bas nokia, pogledaj neski SE, recimo K seriju, mislim da oni imaju ubedljivo najbolje kamere!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Mirko BGD napisao:inace, ako ne mora da bude bas nokia, pogledaj neski SE, recimo K seriju, mislim da oni imaju ubedljivo najbolje kamere!
S.E. je stao sa k serijom jos pre dve godine sa k850,bolje da obrati paznju na c seriju tu vec ima novijih modela.
6700 je lep telefon i izgleda odlicno.Slika

covpa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od covpa »

Ne mora da bude nokija ali je poželjno...Imam 5800 navigation edition i čim njega prodam uzimam 6700!Kamera za video pozive mi ne znači ništa ali zato kameru sa telefona baš dosta koristim.Pritom simbian mi je užasan,fabrički softver mi je ipak zakon!A SE satio?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

SE Satio ima isto Symbian kao i Nokia 5800NE za koji si rekao da ti je užasan ... :)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

covpa, Najverovatnije ti se nije dopao symbina s60v5 jer je upravo njegova najveća mana to što nije baš vizuelno dopadljiv kao recimo android.Ako se odlučiš za 6700 svakako da nećeš pogrešiti, to je odličan uređaj i stilski, po meni, jedan od najlepših nokija.E sada ako ti je baš bitna kamera, zašto ne bih pogledao i SE vivaz, jako lep telefon GUI mu je redizajniran, tako da iako koristi istu verziju symbin-a kao i 5800, njegov interfejs se dosta razlikuje od interfejsa na 5800, tj vizuelno je lepši.

Odgovori