Koja je uopšte prednost tog novijeg 226 marketa u odnosu na ovaj fabrički?
Koliko sam shvatio, to je novija verzija? Šta se dobija tim konkretno? hvala.
Meni se Market sam update-ovao jutros bez ikakve notifikacije. Citam da ce tako svima u narednih nedjelju-dvije, ne morate se maltretirati sa manuelnom instalacijom.
xerosoft, nisam znao da je davno izasao, niko nije pisao pa sam zato i pretpostavio da niko ne zna.. Sve u svemu, sto ga vise koristim sve mi se vise svidja.. Osim onog lock screen-a, mnogo mi se vise dopada kako je to odradjeno na fabrickom plejeru.
Ja ne planiram da se bakcem sa manuelnim instaliranjem marketa, izacice update kad tad
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
N-tchbl, pa ja onu koju sam nasao na xda bas mi extra radi na mom 2.2.1 froyo rom-u za magic tako da neznam kako tebi nece ako hoces posalji mi mail na pvt i ja cu ti pustit app
xerosoft, da, tu i ja isprobah ali nece,
moguce da je zbog toga sto sam jos uvek na Eclair-u (ne svojom voljom),
sacekacu jos par dana da se sam apgrejduje ako ne intervenisacu
da bi brisao aplkacije iz ROM-a treba ti Superuser Permission tako da mora biti rootovan, treba ti neki file manager kao Astro i ono najvaznije
Terminal Emulator (kao CMD na pc-u))
Samo pazi, sve sto hoces mozes da izbrises pa cak i system,zvuk, wifi,bukvalno sve
Pošto sam nov korisnik androida imam jedno pitanje. Naime preko outlookexpresa sam ubacio moj imenik. Sada kad koristim dialer a zelim da nadjem nekog na slovo "Đ", "Ž" ,"Č" ,"Ć" to nije moguce posto na dialeru nema nasih slova. Da li postoji resenje za taj problem a da ne menjam ta slova na Đ -DJ, Ž-Z, Č-C, Ć-C. Postoji li neki nas dialer ili sa prepoznavanjem ovih slova. Hvala
dragang, dragane to jos uvek nema na androidu jer srpski jezik nije bas zastupljen na njemu kada bude mozda i imade ali u nadam se u skorijoj buducnosti
Evil_Zo napisao:Meni se Market sam update-ovao jutros...
Koji tel.imas kad ti se market sam update ? Sto meni nije ;-(
Salim se
E a koji je to nacin manuelnog instaliranja znas li ? Tj.kako mogu da izvrsim sam update marketa ?
pozz
Ne možeš ti sam da ga apdejtuješ, google sam apdejtuje market, kada dođe red na tebe samo će se uraditi. Ili da skineš sa interneta novu verziju pa instaliraš.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep Trebam li da obrisem staru ili ...? Skinuo sam neku verziju sa ovog sajta http://www.megaleecher.net/taxonomy/term/11120
Ali imam probnlem jer tel.nece da mi otvori tu aplikaciju
Znas li ti neki sajt s kojeg mogu skinuti ?
Cisto da napomenem da je izasao pre nekoliko dana i novi update za facebook for android i konacno su ubacili chat u aplikaciju.. Skroz lepo radi, za sad nisam naisao na neke bagove i gluposti.. Eto, svi koji zele chat morace da updateuju na najnoviju verziju programa, kog naravno ima na marketu
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
xerosoft napisao:petsrdjan, imas mail proveri ga ja sam ti tamo sve napisao jesi li video?
Sem prvog mail-a nije mi ni jedan dr stigao
Tu apl.koju si mi u mail-u poslao nisam mogao da instaliram,probao sam istu da nadjem i na netu,medjutim isto se desilo ni tu nisam mogao da instaliram,ne izbacuje eror ili slicno,vec samo nece da je otvori kao aplikaciju koju je moguce instalirati.
petsrdjan, pa mozda je do telefona mozda do softwera neznam vanjuska, skinuo sam novu verziju jos nisam ni stigao da je instaliram,tako da zurim da to odradim,
A za sve ostale korisnike stigle Google Maps 5.0 verzija 3D prikaz mapa
Sad naleteh na tastaturu sa gingerbread-a koja moze da se flesuje preko stare tastature, pa reko da pitam kakva je ako neko zna, nekako mi deluje bednije od ove default na 2.2?
vanjuska, Meni je bolja, iako su smanjili dugmiće povećali su razmak između njih pa je mnoooogo lakše za kucanje, ali i dalje je najbolja smart keyboard sa gingerbread skinom.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.