Ekran za Nokia n85

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
mrspis
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2010. 20:33

Ekran za Nokia n85

Post od mrspis »

Ekran za Nokia n85
Da li neko mozda zna kolko kosta zamena ekrana za ovaj telefon?
Hvala unapred!!!!!!

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa sve zavisi oces original ili kopiju??
original ti je papren,neces poverovati :D sve zavisi koliko ko mlatne ali oko 60e
kopije su pristupacnije mozes naci i za 30-35 isto zavisi od servisa do servisa!

mrspis
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Dec 2010. 20:33

Post od mrspis »

Ma kopija kakav crni original, sve zajedno sa maskom novom, kopijom naravno! Jel mi mozes preporuciti gde bih to mogao da odradim, oko 50e bi izdvojio za sve to, ne vise...
Hvala unapred

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Za tu razliku u ceni ja ne bih rizikovao da mi se displej vidi bledo,da recimo treperi skoro neprimetno,ali ipak smara,a sto je najgore hoce i da blinka(ugasi se i upali na kratko),svakih pola minuta,minut....jbm li ga nisam merio :)
China je chudo !!!!!! :uhuh:

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Pazi da te ne izadje skupo to sa kineskim displayom i maskom, pa da moras za par meseci ponovo da ga menjas.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Bolje napisite coveku kako da prepozna original od kopije,a naravno da treba da uzme u obzir samo original

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

deksicom,

Pa covek insistira na kopiji...sta da mu opisujem ? Ja mislim da je dovoljno to sto sam mu objasnio simptome koji se javljaju na kopiji.To i ne mora biti u svakom slucaju,zavisi da li ga je sklapao Ceng ili Wu,i da li su bili umorni u trecoj smeni ili naspavani u prvoj.....

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Jeste razumem ja tebe,lako je tebi jer poznajes stvari.Stavi se u ulogu da nisi majstor i odes sa slucajem kao sto ima mrspis, i naravno uvek postoji sumnja dali je deo original ili ne i kako covek da se snadje ako zeli originalni deo,mada vidim da se on i nejavlja tako da Slika.

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

deksicom, NE POSTOJI nacin da prosecan korisnik ustanovi sta mu je ugradjeno u telefon....cak ni u "Ovlastenom" Servisu (alavih ljudi ima i "ovlastenih" i neovlastenih...cak vise medju ovlastenim). JA garantujem da ce kod MENE dobiti ono za sta se odlucio.
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Problem je što postoje servisi koji će prodati kopiju kao original, a posle mušterija treba da se nateže sa njima. Zato je dobro izdvojiti kvalitene servise od onih koji muljaju. Doduše, znam da i velikoprodaje imaju običaj da pošalju kopiju iako je servis naručio originalni deo.

cyber_vrbas
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36

Post od cyber_vrbas »

@Miskoni

E zato postoji jedno "drustvance" koje sebe naziva "GSMReverse union", i kod njih ti je provereno, da neces dobiti "macku" u dzaku :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

cyber_vrbas, znam, i drago mi je da se ljudi iz tog "društvanceta" ovde trude da izađu članovima u susret. :)

Odgovori