P.S. Verovatno je bilo reci o tome, koristio sam pretragu, ali uzalud, ne pada mi na pamet da prelistavam 200-300 strana gde se to spominje.
S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Da li neko ima Gmail mobile aplikaciju? Kada hocu da je skinem, moram da unesem drzavu i br. telefona, ali Srbije nema na spisku.
Znaci li to da smo mi uskraceni za tu aplikaciju ili postoji neko resenje?
P.S. Verovatno je bilo reci o tome, koristio sam pretragu, ali uzalud, ne pada mi na pamet da prelistavam 200-300 strana gde se to spominje.
mezzano, tako sam pokusao, odem na tu stranu, izaberem Gmail i jedina opcija koju imam je "send to phone"? A tako ne moze, jer nema Srbije na spisku. Ne vidim nigde link za direktan download. 
Izmena:
Resio sam problem, pokusavao sam da skinem aplikaciju preko kompa, sad sam probao preko telefona i ima link...
Evo, vec je instalirano.
U svakom slucaju hvala na odgovoru, poz.
Izmena:
Resio sam problem, pokusavao sam da skinem aplikaciju preko kompa, sad sam probao preko telefona i ima link...
U svakom slucaju hvala na odgovoru, poz.
da li neko moze da mi kaze u cemu je razlika izmedju SPB Mobile Shell-a 3.5 i 3.7 ?
nasao sam neki changelog (ko zna da li je tacan) i koliko vidim nema neke razlike,a nadao sam se da ima npr. fullscren (da je gornji deo ekrana pokriven temom,a ne da ostaje na njemu tema telefona ...), i da li telefon radi brze (spb jede manje memorije) ...
pitam pre svega jer su to najavili da ce resiti u narednim verzijama ...
hvala unapred
nasao sam neki changelog (ko zna da li je tacan) i koliko vidim nema neke razlike,a nadao sam se da ima npr. fullscren (da je gornji deo ekrana pokriven temom,a ne da ostaje na njemu tema telefona ...), i da li telefon radi brze (spb jede manje memorije) ...
pitam pre svega jer su to najavili da ce resiti u narednim verzijama ...
hvala unapred
jel postoji neki nacin da se skinu ovi mape i da mogu da ih gledam bez internet konekcije?imam program ovi maps koji sam dobio uz telefon ali on stalno ucitava sa interneta i nepodrzava srbiju...inace cuo sam da je i srbija podrzana u ovi mapama odnedavno...
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
deksicom ja koristim full screen locker koji ima tu foru.znači možeš prstom a možeš i istovremenim pritiskom na zeleni i crveni taster.i sliku možeš da namestiš koja da ti bude 
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Instalirao sam MobileShell_V3.7.598_S60v5 uh kako ovo dobro radi.skroz drugaciji telefon ali je problem sto mnogo potrosi ram memoriju negde oko 10 mb.pa se ram spusti na svega 32 mb.pa neke aplikacije nece da se pukrenu.Dali ga jos neko koristi i kako radi tel. i dali ima uticaj na bateriju.
Primetio sam da izgleda nikako nemoze da se skroz iskljuci,kad se predje na standardni deskop on ostaje u pozadini da radi,ima li nacina da se on nekako iskljuci.
Primetio sam da izgleda nikako nemoze da se skroz iskljuci,kad se predje na standardni deskop on ostaje u pozadini da radi,ima li nacina da se on nekako iskljuci.
deksicom,evo ranijih odgovora na isto pitanje:
Ninolina napisao:Mr.Q, može da se izadje iz aplikacije. Idi u settings aplikacije i klikni na levi taster s donje strane i izaći će ti opcije Backup Settings, Restore Settings, a ti izaberi Exit ShellI to je to
Nadam se da sam ti dobro objasnila
Ninolina napisao:Mr.Q, kako misliš da toga nema na tvom aparatu? Ajd da pokušam ponovo da objasnim... Kad udjes u Settings samog SPB Shella, trebalo bi da su ti na ekranu sledeće ikonice: General, Homescreen, Animation, Agenda view, Weather, System i AboutE tu sad na ekranu imaš u donjem desnom uglu kockicu kao taster za podmeni
Klikni na to i pojaviće ti se podmeni sa 3 opcije od kojih je jedna Exit Shell
Klikneš na to i izlaziš iz Aplikacije
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Da li može da se instalira SPB Mobile shell 5.0 na c6-00 i druge uređaje koji rade na symbian^1 (n97/n97mini 5800....) operativnom sistemu ?
Konkretno mislim na ovu veрziju SPB mobil shell-а.
http://www.youtube.com/watch?v=vdFifrFKc7Y
Konkretno mislim na ovu veрziju SPB mobil shell-а.
http://www.youtube.com/watch?v=vdFifrFKc7Y
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ima nekoliko vrste tog programa i svi bi trebalo da rade od s60v5 pa nadalje ali rad SPB Mobile shell oduzme oko 15 mb.ram mem.telefon ne uspori ali ce ti se desavati da se neke aplikacije zatvore usled nedostatka memorije.Program izgleda odlicno i nije mi jasno zasto nokija tako nesto ne napravi.
Probaj pa ces videti mozda na c6 i radi dobro.
Probaj pa ces videti mozda na c6 i radi dobro.
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
deksicom, Hvala na informaciji, oduševilo me je kako to izgleda na N8(pogledati link u predhodnom postu), ali samo verzija 5.0 izgleda moćno, ranije verzije te aplikacije me nisu impresionirale.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)