HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
joximovic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Jul 2010. 19:47

Post od joximovic »

Имао сам неких проблема са овим телефоном, отишао ми екран скроз наскроз, срећа па сам испословао све око гаранције, па поправку нисам ништа платио.

Е сада, откако сам добио телефон поново, на њему је следећи софтвер:
OS version: 5.2.21913 (21913.5.0.94)
ROM version: 3.14.479.2 (04666) WWE
Radio version: 2.15.50.14

Јел неко упознат са овим верзијама, колико су добре? За разлику од мојих задњих, мало ми је тешко да се навикнем на неке промјене у менијима. На пример, ја сада на овом телефону не знам како да промјеним мрежу. И на старој мојој верзији је исто било "зезнуто" за наћи, али сам нашао био, на овој верзији сам пречешљао све живо, и не могу да нађем.
Ако неко има препоруку неког другог РОМ-а, или РАДИО верзије, нека ми препоручи.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Moja verzija je:
OS version:5.2.21869(21869.5.0.82)
Manila:2.5.19211619.0
Rom:1.66.479.2(76641)WWE
Radio:2.07.51.22.2

Ja sam skinula sa oficijalnog sajta verziju ROM-a za moj fon ali ga još nisam odradila-malo mi bezveze što se brišu sve stvari sa kartice.
HTC HD2 ANDROID

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

imam problem sa navigacijom i nikako da ga se resim....u pitanju je iGo8.5. Skinuo, raspakovao, ubacio mape, prekopirao na SD, restartovao phone, pokrenuo ikonicu i dobio ovo THE APPLICATION FAILED TO START LAST TIME. DO YOU WANT TO RESET TO FACTORY DEFAULTS AND LOSE ALL YOU POIS, TRACKS AND SETTINGS.....negde sam cuo da treba odbrisati fajl SYS.txt i to sam obrisao ali i dalje nista....sta da radim???? pozz

jel ima neko drugo upustvo ili za neku drugu navigaciju, ne mora ova...ja sam skinuo u iGo primo i raspakovao ali neda mi da ga prekopiram na karticu....????

i jos jedno pitanje za jos jedan proglem oko acceleratora, nikako da proradi u NFS Shift-u...

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

nemanjale, neznam ja sam to isto odradila ko i ti i meni radi sasvim normalno.Jedino nemogu da joj napravim prečicu.Probaj neku drugu verziju da skineš.
HTC HD2 ANDROID

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

sanjke, hvala ti...ali evo sad sam se obrisao o opet ubacio i iz prve proradilo :wacko: a mucio sam se 2 dana... a sada me interesuje kako da ubacim srpski jezik za navodjenje. imam samo engleski??

e sada me interesuje IGO8....ko ga je instalirao i kako? ja sam ga skinuo i raspakovao ali kad treba da ga prekopiram na karticu on krene i onda mi nalazi kao iste fajlove i nece da ih prebaci, a na kartici ih 100

uspeo sam i igo8 da prekopiram :lol: ovo vece mi se bas posrecilo...

a sada me interesuje da li je neko instalirao COPILOT navigaciju? i da li ona moze da se koristi u srbiji, kakva je u poredjenju sa igo i garmin? pozz

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Izvinjavam se ako pitanje nije u pravoj temi!

Jel neko zna ima ili moze da me uputi gde da skinem tj. kako se zove (pa cu se ja vec snaci) i da li postoji program kojim mogu da zakljucavam poruke, galeriju, imenik a da radi na HD2 (da je neko probao i da mu radi)?

Probao sam eye on privacy i ne radi.

Hvala!!
and justice for all...

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Ovako su me savetovali u vezi problema sa paljenjem "data conection".
"Ovako kolko ja znam to nemora da bude tako i to je za internet e sad neznam dali skida kredit ili ne al to iskljucis tamo kod data connection settings i tamo imas drzavu i operatera on ti verovatno vec sam namestio i zato po potrebi pali i gasi protok e sad ti tamo umesto srbije ubaci nemacka,engleska,turska..bilo koja samo da nije srbija i u operater nemoj telefonr,mts,vip.. nego bezveze neki i onda telefon nece moci vise da koristi data connection jer su mu podesavanja pogresna"

Ja sam tako i odradila pa ću videti pali li se još.
Inače juče i danas mi se promenio datum na fonu,zna li neko šta je u pitanju?
Upravo sam poskidala update-ove sa htc sajta i instaliram ih.
HTC HD2 ANDROID

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

sanjke, Vidi sta se tice precice za IGO, ima vec objasnjeno.... sta je stos? i ja sam se mucio dok sam izvukao precicu.... zasto? zato sto to nisam mogao da odradim dok nisam instalirao Total Commander, e' kada sam njega instalirao, na osnovu upustava sam prekopirao iz foldera u programs.

nemanjale, Za srpski moras otici u folder IGO koji je instaliran na kartici, u njemu pronaci folder conent, kada isti otvoris naces na kom jeziku ti je navigacija, tu izbrisi a u isti folder unesi srpski. (Kod mene je u RARU).

ps. da li neko zna kako da ubacim neku melodiju sa storage card u poruke???? Ja to ovde ne znam.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Ja koristim mp3 trimmer za to isecem deo mp3 i sacuvam ga tamo u melodijama fabrickim, tj. program me pita da li zelim da sacuvam tamo ili da postavim kao ringtone, ja sacuvam, posle odem u settings/ sounds and notifications i idem na notificatins i izaberem new message i izaberem taj zvuk sto sam napravio preko tog programa

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

zeljovan, hvala ti druze, naso sam i imam samo engleski...gde da skinem sprski???? ako moze neki link........

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

nemanjale, Poslao sam ti PP, mada jako dobrih stvari ima na rapidserbia..... da li ti znas kako da ubacim neku melodiju za SMS sa hd2 a da to bude sa mem.kartice :wink:
Poslednja izmena od zeljovan u Čet, 23. Dec 2010. 23:03, izmenjeno 1 put ukupno.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nemanjale, ne moze. Linkovi prema piratskom softveru i sajtovima nisu dozvoljeni. A i ovo nije tema o GPS-u.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

lesa0208, Izvini nisam video na vrreme odgovor koji si mi poslao, pokusacu sutra da to odradim pa ti javljam. Zahvaljujem

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

E evo i mojih prvih problema,skinula sam updat-ove sa hzc sajta za aplikacije(sms,music....) i instalirala,međutim 2 nisu htele da se instaliraju-stoji INSTAL HOTFIX bar jedno 10min i na kraju ništa neuradi.Prekinem ja instalaciju kad ono izgubi mi se sve sa početnog ekrana(vreme,datum,prečice...).Odem u Start pa settings kad tamo više neizgleda kao što je bilo ranije već imam sve ono kad se klikne na ALL SETTINGS(bluetooth,lock,personal,system...) i neznam sad kako da vratim kako je i bilo????Na ekranu imam samo:gore-START a dole:PHONE-levo i CONTACTS desno.A i kad uđem u kontakte više mi ni to neizgleda kao što je bilo ranije.Neznam kako drugačije da vam objasnim problem.
Zna li neko šta da radim?
Ako odradim reset šta se dešava sa fonom?Briše li se šta?

Da li da izvadim memorijsku iz telefona pre reseta?
Ipak ću morati hard reset da odradim jer soft nije pomogao.
Odrađen hard reset i na svu sreću sve se vratilo kao što je i bilo :lol:

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

sanjke, to si blokirala HTC Sence, trebala si samo da uradiš soft reset.....to se meni desilo isto tada....to ti je od SMS updejta.....posle soft reseta bi sve trebalo da bude OK....bez veze si uradila hard reset :dry:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Krile007, Nije hteo soft reset ništa da mi odradi,probala sam i zato sam morala da odradi hard reset.
Soft sam odradila kao što je objašnjeno na htc oficijalnom sajtu.

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

E jbg....znam da sam se ja odsekao da ću morati da radim hard reset, ali sam ipak uspeo da ga osposobim...mislim da sam ga upalio ugasio posle softa.....nisam siguran ali znam 100% da je to od SMS poruka.....mada nisam primetio ama baš nikakvu promenu u njima :shock: možda sam čak to deinstalirao da je proradilo :dry:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Ja sam ga uradila jer iovako nisam imala bogzna šta instalirano u njemu pa mi nije bio problem oko gubitka podataka.

Zna li neko neki dobar program za wireless net?

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

Koje BT slusalice su po vama NAJBOLJE, znaci i za jacinu i kvalitet??? hocu kupiti za sebe...cena nije veliki problem, znaci moze i skupe :wink: al da se cuje do j..a pozzz....za hd2 naravno

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

nemanjale, ja sam meni uzela Plantonics discovery 975 model,mislim da im je on najbolji i naravno i najskuplji.Inače sluška je fantastična,baterija super drži,ima fotrolicu......
http://www.plantronics.com/north_americ ... covery-975

Pogledaj i sam.
HTC HD2 ANDROID

Odgovori