Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
e da i preporucujem dualmount SD widget mnogo brzi prenos podataka kroz usb na sd karticu:) prebacih cas film., zanima me samo jel se nekom javljalo da neki put kada prebacujem neki film prodje sve ok a u mob. posle izbaci da je samo 0 byte
"Variety's the very spice of life, That gives it all its flavor"
znaci to mi je pravio probleme. i sada kad boot-ujem tel moram rucno da pokrenem setcpu. verovatno nesto nije kakao treba, oma ga brisem i probacu tweak
fora je sto ne treba, sve radi automatski lepo objasnio covek(doduse na engleskom)
automatski se steluje cim je ekran ugasen i kada se ne koristi brzina cpu max 220MHz
itd. pise ti na forumu sve
"Variety's the very spice of life, That gives it all its flavor"
probao sam vise kombinacija i nijedna nece da radi. vratio sam undo i sada se pali telefon. sacekacu sa ovim jos malo da poprave pa cu da onda da probam.
Кад видим неке ствари, ни не пожелим да пробам овај мод.
Открили су топлу воду...
Fast And Stable Android 2.1
DivX Support Maintained
3d Gallery
All Updated Gapps
Wireless tether
Multi-touch 2 finger
Stock L2 custom launcher Recommended -> LauncherPro Download it from market
Browser optimization With Flash Support
And Lots more done forgot
heehehe,hvala boy ,nego imas link za taj 3d fiks?ubacio sam ovaj 1.3.1 lesakov najnoviiji jos samo ovaj,nego da pitam nesto.Posto namestite da vam se aplikacije instaliraju na karticu,i sad recmo nesto krene po zlu ili ne mora to,nego zelite novi rom da ubacite,kako formatirate karticu,jel preko opcije u telefonu(cuo sam da nije preporucljivo)ili iz recovery?ja sam pokusao iz recovery,ali mi nije formatirao.
Aha,znaci ubacivao si u medjuvremenu nove romove,a nisi formatirao karticu?bacis zip na sd card i samo ga odradis preko recovery,sve je to meni jaasno,ali sta ces sa aplikacijama koje su instalirane na kartici od predhodnog roma?
ma ubacivanjem novog roma,rcovery se totalno promeni,znam po onim funkcijama da nisu iste funkcije ili imaju drugi naziv,eto za promenu ,sad kad pravim particiju za appd2 i odeberm recimo 256,ali me sad za razliku od ranije u recovery pita jos nesto,opet mi ponudi koliko zelim,od 0 do 1 giga.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.