Nokia 6630 Music Edition

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Nokia 6630 Music Edition

Post od gajic_ivan »

Posle Nokia Music Pack-a, Nokia predstavila "osveženu" verziju modela 6630, odnosno Nokia 6630 Music Edition. Mrzelo me da prevodim pa vam dajem original text:

Slika

Espoo, Finland (September 19, 2005) - Nokia today announced the Nokia 6630 Music Edition, a special music version of the iconic 3G smartphone. The Nokia 6630 Music Edition has been designed with enhanced music functionality to make it convenient for you to take your music collection with you while on the move. Shipping later this month, the Nokia 6630 Music Edition is available for European, Middle Eastern and African markets.

"The Nokia 6630 Music Edition is a fantastic combination of music, smartphone and 3G," said Tuula Rytilä-Uotila, Director, Imaging EMEA, Nokia. "You can carry a good portion of your music collection with you where ever you go and with the Nokia Audio Adapter, you can quicky connect your favorite set of music headphones."

The updated music player makes it easier than ever to manage and play your music files. The included 256-megabyte memory card lets you store up to 15 CDs worth of music while support for up to 1 GB RS-MMC means you'll never have to be without your favorite tunes. You can transfer music to the Nokia 6630 Music Edition quickly and easily, with the included Nokia PC Suite software or with the bundled Nokia USB MMC/SD reader. Connecting your favorite headphones is a snap with the Nokia Audio Adapter and its 3.5 mm stereo jack.

Available in either Rustic Red or Aluminum Grey, the Nokia 6630 Music Edition is easy to personalize with a new selection of themes and ring tones pre-installed. You can also benefit from the wide range of smartphone features, including a 1.3 megapixel camera, mobile broadband access with WCDMA networks, mobile email, streaming video and much more.
Poslednja izmena od gajic_ivan u Uto, 20. Sep 2005. 15:04, izmenjeno 1 put ukupno.

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Ej, pa ovo uopste ne izgleda lose! Taman bi mi trebao makar taj produzetak sa 3.5 mm ulazom za slusalice. Posto se prodaje u paketu sa DV RS MMC karticom i svim tim cudima, cena verovatno nece biti mala ...
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

A rebadged version of Nokia's first 3G smartphone, the 6630 Music Edition comes bundled with a 256 MB RS-MMC card, a USB SD/MMC reader and 3.5 mm stereo jack dongle... samo da dodam da je cena: 500 EUR 8)

Slika

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

E ovo je super...i ako ja imam običnu 6630, sada bih je vratila, hehehehehehe :lol: :lol:
Šalim se, mnogo je dobra, ali opet, plati pa se klati 8)

M&M
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 20. Maj 2005. 22:45

Post od M&M »

Bezi bre ovo bih kupio odma kad bi imao love(imao bih kad ne bih potrosio na pojacalo i zvucnike za Fender.Mnogo je dobro to sto se dobija 3.5 mm ulaz za sluske.Ali istina svaka cast za Nokiu!!!!
Nokia 6630+SlipKnoT=Najbolji Metalski Telefon na svetu!!!!!!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Cyber, ima na nokijinom sajtu, znači ima u prodaji...ali stvarno nisam videla još kod nas da ima...ali biće sigurno, trebalo bi... :unsure: sasa-SE, hehehehehe, moraš ti da ubaciš komentar za SE... :)

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Ne razumesh Zoko mislim na obicnu 6630 ali samo sa ovakvom crveno+belom maskom(pa zvezda je najbolja xexe) :lol: !

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Razumela sam ja tebe, imaš takvu masku za običnu 6630, vidi na nokijinom sajtu...a imam i ja na cd koji sam dobila uz fon...ali kažem ti nisam videla kod nas da je ima...(a sve vreme ti i govorim o običnoj 6630)... 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ja sam video ovakvu masku kod mene samo nije mnogo lepa kad je vidis uzivo!!! 8) 8)
ali ne vredi raspravljati o ukusima!!!

Odgovori