Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ma moj telefon je k'o nov . Jes da je godinu dana koristen, ali ja sam ga novog kupio ,telefon bez ogrebotine i 100% ispravan .dimi89 napisao:mazzy, jedino ako je N95 8GB-a nova ili je tvoj telefon dosta koriscen-ostecen onda doplati u suprotnom ne vidim zasto bi doplacivao ?
Zato i pitam ovdje, jer ne znam koliko se cijena krece za polovan n95 8gb .
A 5800 hocu da prodam cisto jer mi je malo dosadio , a slijedeci telefon cu duze koristiti , ne planiram da mjenjam . A nisam vidio da se iko pozalio na n95 8gb .
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Imam jedan problem. Moj telefon ima verziju V.30.0.018 23-07-08 i htio sam da nadjem novi software za taj telefon, a prije toga sam skinuo OVI Nokia Suite i preko njega sam isao da mi nadje update i medjutim preko njega mi kaze da ne trebam upadate za telefon, pa ako neko ima link na Nokia-inom site-u gdje mogu da update-ujem software neka mi posalje, jer ja ne mogu da nadjem sottware updater.
Prije par dana mi se desilo da mi se na telefonu pokaze odjednom da nema mreze i INSERT SIM CARD. Naravno, kartica je unutra i sve, ali to i dalje stoji i naravno resetujem fon i sve ok. Medjutim opet mi se pojavilo i nakon 2-3 dana i evo danas opet. Pocinje polako da me nervira pa sam htio da update-ujem software...
Prije par dana mi se desilo da mi se na telefonu pokaze odjednom da nema mreze i INSERT SIM CARD. Naravno, kartica je unutra i sve, ali to i dalje stoji i naravno resetujem fon i sve ok. Medjutim opet mi se pojavilo i nakon 2-3 dana i evo danas opet. Pocinje polako da me nervira pa sam htio da update-ujem software...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Hmm... nisam pokusavao ali kako deksicom rece, mislim da i ne moze. S druge strane mislio sam da odradim HARD reset telefona, ali ne znam da li je i to pametno.
Ali pazi sad. Odem na OVI i kaze mi nesto u fazonu da mi OPERATER NE DOPUSTA INSTALIRANJE DRUGOG SOFTWARE-A ILI NEMA UPDATE-A ZA ISTI.
Pa ne mogu da vjerujem da za 2.5 godine nije izasao nije update. Ako neka ima noviju verziju, neka mi se javi...
Ali pazi sad. Odem na OVI i kaze mi nesto u fazonu da mi OPERATER NE DOPUSTA INSTALIRANJE DRUGOG SOFTWARE-A ILI NEMA UPDATE-A ZA ISTI.
Pa ne mogu da vjerujem da za 2.5 godine nije izasao nije update. Ako neka ima noviju verziju, neka mi se javi...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa sto nemozes da verujes,pa tolko oni dodju sa softverom do nekog maksimuma sa kojim se doslo sa telefonom i ako vise poboljsanja nisu moguca onda novih softvera vise i nema.zavodnick napisao:Pa ne mogu da vjerujem da za 2.5 godine nije izasao nije update.
Tako je i za n79 novog sw.nema vec godina ipo.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zavodnick, najnovija verzija firmwarea za Nokia N95 8GB je 35.0.01 i cini mi se da je izasla u decembru 2009..
Moguce je da za tvoj Product Code nije izasao update, ali to mozes da resis promenom tog Coda..
Ovo je najverovatnije i poslednji update koji ce se pojaviti s obzirom koliko je to star tel..
I tada kada se pojavio bio je veliko iznenadjenje, mada nije doneo velike izmene..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
i danas mi se pojavio jedan problem sa mobom.baš lep način da mi krene nova godina.dakle vibro mi je nestao bilo je samo pucketanje kada treba da zavibrira pa onda se vibro vratila ali sada više i ne pucketa.malo sam ga rastavio ali nisam do kraja jer neču nešto da čačkam što mi nije posao.zna li neko šta ovo može da bude i da li mogu ja to da sredim u kučnoj radinosti?
unapred hvala
unapred hvala
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02