imam jako veliki problem sa sim karticom... u pitanju je memorija
e ovako mi izbaci :
Memorija telefona:
Kontakti 249 od mogucih 1000
Brojevi 336 od mogucih 2500
Memorija SIM kartice
brojevi 0 od 140
Napomena imam nula brojeva na sim kartici zato sto necu da imam nista na kartici... ili ce biti svi brojevi ili ni jedan... a imenik prebacujem na komp preko My Phone Explorer tako da tamo imam sacuvane brojeve... to je sve lepo dok ja koristim soni erikson a kad ga promenim necu moci da stavim imenik na primer u nokiju... sta da radim?
znaci ja mogu na sim karticu samo da stavim 140 brojeva, a imam trenutno 336, jel moze nekako da se poveca memorija kartice ili bilo sta, samo da brojeve prebacim na sim, jer imam u planu da menjam telefon...
sim kartica PROBLEM
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Slobodan_NS, vrlo jednostavno. Sinhronizuj kontakte sa PC-om u Microsft Outlook. Kada kupis novi telefon kontakte iz Outlook-a prebaci na novi telefon. Ili prosto prebaci kontakte sa jednog na drugi telefon preko bluetooth-a.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
www.vodafone360.com - tu imas mogucnost da syncujes sa serverom telefon, pa posle i sa nekim drugim. Ja tako radim, jer mogu i bez kompa ako mi se nesto desi, preko neta direktno sa telefonom da pristupim ovome i uradim sync.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Slobodan_NS, instaliraj Microsoft Office 2003/2007/2010 Outlook ako vec nisi. Instaliraj zvanicni SE softver (PC Suite). Povezi telefon sa pc-om preko usb-a i odradi sinhronizaciju.
Kada kupis novi telefon instaliraj odgovarajuci softver za sihronizaciju i upisi kontakte iz outlooka (npr sko kupis Windows Mobile telefon korstis Active Sync/Windows Mobile Device Center).
Kada kupis novi telefon instaliraj odgovarajuci softver za sihronizaciju i upisi kontakte iz outlooka (npr sko kupis Windows Mobile telefon korstis Active Sync/Windows Mobile Device Center).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Slobodan_NS, sto? Hoce ih pojesti mrak? Ili su takvi drugari da je bolje da se o njima nista ne zna? Salu na stranu, potpuno je sve bezbedno, ja sam stavio cak na 2 mesta (zlu ne trebalo), a imam i u kompu. Na taj nacin, mislim da jedino neki stravican EMP moze da mi obrise kontakte, a i onda ih 60% znam napamet 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48