HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

zeljovan, CoPilot sam izbrisao tako sto sam u file explorer izbrisao folder gde je on bio instaliran i onda ikonicu i to je to....
Meni je iGo Primo ok za sad, i super mi je sto mi dosta brzo nadje satelite bez kacenja na gprs, dok sa igo 8.5 ne mogu da se nakacim nikako na satelit, ne znam zasto, i nisam mogo da ga testiram...

E danas mi se javio jedan problem, odjednom tel nece da se zakljuca kad stisnem crvenu slusalicu, vec moram da idem u START pa na LOCK, jel znas mozda zasto tako???
SGS2, iPhone 4 32GB

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Ja sam instalirao igo primo i svidja mi se program kako je naravljen ali imam problem sto nemam kartu srbije iako je navigacija na srpskom....kako to? Jel ja mozda nisam nesto ekstraktovao ili treba dodatno da se skine i odakle?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2010. 17:05

Post od zeljovan »

Krile007, imas na serbiacom mape citave evrope, a ako ne uspes da skines javi mi se na PP i poslacu ti ja najnoviju mapu srbije....

pozz

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

zeljovan, koji je to sajt? Da nije gps serbia ?

Kod mene je IGO 8.3.4 i mapa srbije je 2010.07 i sve radi savršeno. Da ne ureknem :-)
and justice for all...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ovo već zalazi u GPS i funkcionalnost ali ako ste zadovoljni Primom i NavNGo-om bolje ne pokušavajte da stavite iGo 8.x. Ovaj poslednji je toliko bogatiji opcijama i bolje urađen da ko ga je jednom video nema šanse da se zadovolji ovim pojednostavljenim varijantama. Inače jedva sam ga naterao da mi radi i sad posle restarta radi ok, ali posle nekog vremena neće uopšte više da uđe i izbacuje fatal error. Takođe mi Opera bez ikakve najave samo punke i izbaci me u Windows. Po ovom pitanju Androd radi mnoooogo stabilnije ali navigacija je mnogo siromašnija (i uz iste mape).

Mislim da je vreme za menjanje WinROMa a s njim i Android distribucije.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

ljudi bre jel koristi neko igo 8.5 i ako koristi jel hvata satelite s njim?

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

Dream Weaver, Rapidserbia.com Sve za HD2..... Koristim IGO 8.3.2 i radi perfektno kao sta si napisao i novu mapu 2010.07 mada mapa nije najbolje resena, jutros sam je testirao pa recimo tako gde pise ogranicenje 60 na IGO je 50 pa obrnuto tamo gde je ogranicenje 50 na IGO je 60, doduse to je bilo na relaciji autoput BG-NS oko Zemuna i Galenike prema Batajnici. Ali sta je bitno da su u novu mapu ubacena nova ogranicenja brzine shodno novom saobracajnog zakonu koji je na snazi. :P

gargamel4, Da li mi mozes reci koji je u pitanju IGO kod tebe, gde se moze skinuti a za ostalo cu se snaci, meni WM.6.5 radi perfektno mada sam procitao da noviji radio rom smanjuje zagrevanje procesora, to bi trebalo probati. pozz :shock:

nemanjale, Druze da bi vatao satalite, vec sam ti napisao da kod IGO Primo to ne trebas da radis a kod IGO 8.x treba da podesis u postavkama, GPS, sledece treba da ti bude uradjeno: GPS stikliran to omogucen, Port na 4, Brzina 57600.... To ispodesavaj i onda treba da ti radi :uhuh:

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Ja ima IGO primo i danas sam probala opet koliko bryo hvata signal i sada se malo popravio,sa pređašnjih 5 i više minuta na nekih 2 što nije loše.
HTC HD2 ANDROID

zeljovan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od zeljovan »

sanjke, Vidi ja sam kupio HD2 preko telenora ali koristim moju karticu od VIP-a tako da u mom paketu imam 325 mb interneta na mesecnom nivou, pa stoga nikad ne gasim GPRS a samim tim u vecini slucajeva mi se abdejtujem QuickGPS tako da mi je potrebno da HD2 ima samo malo vidljivosti ka atmosferi i odma navatam signal GPS. (Nadam se da znate prilikom dobijanja GPS signala potrebno je da HD2 ima vidnu vidljivost ka sateletima).

pozz

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

zeljovan, videću početkom januara kada mi stigne račun za mob da li su mi naplatili GPRS i koliko.Koliko sam videla na pregledu računa nemam ništa preko naplaćeno uobičajene pretplate(ja nemam nikakav gpsr saobraćaj džabe),videćemo.Ako jesu nešto naplatili odmah odlazim da dodam koji mb u paket.
HTC HD2 ANDROID

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nemanjale »

kada sam instalirao android ubacio sam Miri_Dinik-V 17.6 WWE ROM i sada kada hocu da koristim Windows mobile nije mi isti kao pre vec kao neka tema, u plavoj boji, ne svidja mi se uopste....dali mogu sada nekako vratiti podesavanja da mi samo WM izgleda kao fabricki???

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Post od drgrabez »

SVEZE! Izbacen prvi NAND Android rom za HD2 SVEZE! Izbacen prvi NAND Android rom za HD2!
:D
live long and prosper

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

I radi odlicno! Iradi odlicno! I radi odlicno! ... :D
Salu na stranu, so far so good. Jutros stavio i ne trosi puno baterije ako se uzme u obzir da sam trenutno u selu gde je ocajan signal, pa je i u WinMo velika potrosnja. Sve lepo radi, osim 720p recordinga, naravno. I konacno nema laga pri podizanju iz sleepa i otkljucavanja.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Mora da priznam da se nikad nisam usudio da stavim kuvan rom iz straha da ne sjeb... nesto

elem

1. sta se moze desiti sa tel ako nesto krene naopako
2. kuvan rom je zapravo " slika " necega ali to nije to npr android os ?!?!
3. kad ubacis ovaj rom .... koja setovanaj ubacujes za mms gprs ... ?
4. sta se desava sa marketom .... jel ulazis i skidas app za android ?

znam da ne postoje glupa pitanja samo glup odgovor ali ko veli da pitam :)))

pozzz

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan

Post od Grandpa »

1. Moze da se desi svasta - od toga da moras sve iz pocetka, pa do toga da moras u kupovinu telefona iz pocetka :) Ovo drugo je manje verovatno, ali je moguce.

2. Ne znam sta mislis pod slika. Svaki ROM je sadrzaj koji se upisuje u istoimenu memoriju, pa se moze reci da je to slika. I ovaj Android se ne razlikuje, samo sto je za njegovo ucitavanje potreban dodatni sloj iliti karika u lancu ucitavanja, a to je MAGLDR.

3.Kao i za sve varijante WM i androida koje sam probao u poslednje 2 godine - ima automatski setup, tako da sve radi po inicijalizaciji sistema.

4. Tvoj telefon postaje, for all intents and puproses, Android telefon i skkidas appove kao sa za svaki drugi.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Grandpa, jel sve radi kako treba? Naravno sem video zapisa :roll:

Jel baterija i dalje ok drzi?

Dvoumim se da li da instalitam android rom ili dual boot :)
and justice for all...

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan

Post od Grandpa »

Sve radi kako treba, a za bateriju ne mogu nista da kazem jer ovde gde sam trebutno signal nije najstabilniji. Takodje, tek sam se malopre setio da iskljucim 3G. I dalje je oko 28% potrosnje na samom sistemu, 20% cell standby i tek 8% ekran.

Ako stanje ostane ovako, vracam se na WinMo. MAGLDR ima opciju da dize android sa kartice, pa ako to bude moglo da se ukombinuje sa WM, bice strava.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Napravila sam meni internet karticu pa reko da se častim za novaka.Poručila sam dve stvarčice za moj HD2.
Prva:
http://www.daydeal.com/product.php?productid=42520
Druga:
http://www.daydeal.com/product.php?prod ... 4&cat=4862
Jedino što oni neće normalno da pošalju u Srbiju pa sam morala da premostim za Austriju,malo ću da sačekam ali nije strašno.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

sanjke, Ima li sto god od futrola,ne znam sta da radim,koje god da sam gledao jednostavno ne moze da stane telefon zbog velikog ekrana..... :(
Nokia Lumia 1520

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Adams, gledao si kod nas ili preko?Mislim da i kod nas ima nekakvih fotrola za hd2,
http://www.svezamob.rs/

Ja sam htela da mu kupim originalnu fotrolu pa sam zato i poručila od preko jer kod nas ih nema.

Odgovori