Elem kao što znate skoro sam uzeo HD2 s kojim mi je Windows platforma pokrivena, a koji 95% vremena radi na Androidu (ne savršeno ali prilično dobro). Tokom januara će firma da se otvori i za službeni telefon ( i čuvena rečenica:" čekaj, stani, sa'ću ja tebe da okrenem"

- vaši predlozi - kamera i plejer mi ništa ne znače (to imam), a Symbian me baš i ne privlači
- gde ga uopšte uzeti cifra može da bude i malo veća ali ću to onda ja morati da dodam a to nije tako jednostavno jer većina prodavnica ne želi da ulazi u kombinacije tipa - na profakturu ide cela suma, uplata na račun 30k, a ostatak u kešu, tako da i u vezi s tim može neki savet (može i na PP).
- zašto da a zašto ne - trenutno sam za cifru od oko 350e najskloniji N900 kao nečem drugačijem ali se pitam koliko apllikacija ima za njega uopšte, koje su dečije bolesti i da li ih je preležao, da li se platforma uoupšte više razvija ili je propala još na pilot verziji, da li meni uopšte može da bude u portert režimu i takve neke stvari na koje odgovore baš i nisam našao u temi o njemu. Guglovaću naravno i sam ali me zanima i vaše mišljenje.
Eto