UPUTSTVO: Kako doći do sertifikata
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Pozdrav.Ja sam isto ovaj postupak odradio i dobio sam cer,key ali ikonica signTool mi je narandzaste boje sa stikliranim plavim znakom u sredini a signsis fajl uopste ne zeli da otvori...kliknem 2 puta na nju i nista...Da li bi neko mogao u ovoj temi da postavi taj signsis u koji moram upisivati cer,key,pasword i ostalo...Sto je u prvom postu za objasnjenje postupka plavo...Sta da radim?
Evo sve sam skontao...
Funkcionise mi sve...sad sto je najbitnije trazim smart movie player pa da se bacim na filmove
Samo ne znam koju verziju da skinem za moj 5800 XM?
I da...Malo pre sam pokusao ubaciti aplikaciju i sve je ok samo nece da mi prihvati key pasword...Upisao sam onaj 0123456 i funkcionisalo je pa sam izasao iz programa i kad sam opet usao da ubacim jos jednu apl. izbacilo mi je da pasword nije dobar...?

Funkcionise mi sve...sad sto je najbitnije trazim smart movie player pa da se bacim na filmove

Samo ne znam koju verziju da skinem za moj 5800 XM?
I da...Malo pre sam pokusao ubaciti aplikaciju i sve je ok samo nece da mi prihvati key pasword...Upisao sam onaj 0123456 i funkcionisalo je pa sam izasao iz programa i kad sam opet usao da ubacim jos jednu apl. izbacilo mi je da pasword nije dobar...?
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02