Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
burek priključi ga na kabli i uz pcsuite update uradi update.obrisaćeš sve sa njega ali ćeš posle moći da ga uplaiš.znači skini update tj seus pa lepo držiš ono brisanje ako se ne varam dok ga on ne prepozna i uradi ceo update nov i rešio si problem 90%.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
m-a-g-i, i onda nista posto UIQ verzije aplikacije nema, postoji samo S60 Symbian verzija, ali ne i UIQ verzija.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 14:39
91rodman91 i mene to interesuje,
ali ako ti baš nije neophodan update, odnosno ako imaš iole up-to-date firmware meni je sve probleme rešilo formatiranje. imaš negde na netu (kombinacija skrol gore zvezdica, skrol dva dole itd...) kako se ulazi u service menu.
Kad formatiraš telefon to mu dođe kao restore to factory settings, i super radi telefon posle toga...
ali ako ti baš nije neophodan update, odnosno ako imaš iole up-to-date firmware meni je sve probleme rešilo formatiranje. imaš negde na netu (kombinacija skrol gore zvezdica, skrol dva dole itd...) kako se ulazi u service menu.
Kad formatiraš telefon to mu dođe kao restore to factory settings, i super radi telefon posle toga...
- milosh_lion
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 23. Okt 2009. 21:50
pozdrav ljudi! 
pok1@ vidim da si kuckao skoro pre god dana, ali da probam da ti pomognem...da ne duzhim, verovatno ti se zeznuo "rsc" file kod poruka...nalazi se u c/resource/apps... probaj da preko pc suita ili my phone explorer-a stignesh do poruka... preko suita uradish samo back up poruka, formatirash telefon, (prijace mu ako nisi skoro, poshto nema vishe update-a preko SEUS-a za p1) i onda uradish restore...
shto se tiche videa na you tube, ne treba nikakav player, mogu da se gledaju na pravom sajtu....dodushe, ja imam instaliran flash player...
@rodman91, nenad_l... za meni gde je formatiranje uradite sledece.... ^*vv*v*
gde je "^" - gore; a "v" - dole...(skroler, naravno)

pok1@ vidim da si kuckao skoro pre god dana, ali da probam da ti pomognem...da ne duzhim, verovatno ti se zeznuo "rsc" file kod poruka...nalazi se u c/resource/apps... probaj da preko pc suita ili my phone explorer-a stignesh do poruka... preko suita uradish samo back up poruka, formatirash telefon, (prijace mu ako nisi skoro, poshto nema vishe update-a preko SEUS-a za p1) i onda uradish restore...
shto se tiche videa na you tube, ne treba nikakav player, mogu da se gledaju na pravom sajtu....dodushe, ja imam instaliran flash player...

@rodman91, nenad_l... za meni gde je formatiranje uradite sledece.... ^*vv*v*
gde je "^" - gore; a "v" - dole...(skroler, naravno)