Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam problem sa telefonom.Ne rade mu radio i bluetooth,a nisam radila software update sto navode na drugim forumima kao problem.Kada pokusam da ukljucim radio,samo stane,nista se ne desava,a za bluetooth mi izbaci "unable to perform bluetooth operation".Jel imao jos neko ovaj problem i kako mogu da ga resim?
Radila sam soft reset.
kojot, instalraj najnoviji ovi store. (googlaj naci ces instalaciju). uz njega imas besplatne premijum programe. svi osim shazema su krs ali dobijes free full shazem
kad lepite foliju gledajte da je lepite od donje tastature na gore,jer mehurici se uglavnom tu naprave..naravno prethodno touch dobro ispolirajte krpicom,i kad je nalepite trljajte dok ne isterate mehurice!
na x6 je to prosto jer ima staklo i ide mnogo lakse!
a u kojoj ste maksimalnoj rezoluciji uspeli da pustite video???? Ja sam 480 x 240 max iz movie makera (ne racunajuci sa kamere vga) i sad kad hocu spot u prirodnoj rez 640x360 nece da pusti,ne razumem zasto kad sa kamere pusta vga???
wmv,i odlicno pusta do 480x240 ali preko toga nista,pise "slika i zvuk se ne mogu pustiti zajedno,pustite ih pojedinacno" a bitrate ne prelazi 2700 koliko on snima. Mislim da je problem u kodecima,on pusta neki hiljaditi mp4 kodek. Ne mogu da pogodim koji je pa da u njega konvertujem
kako da vratim ili da instaliram normalan nokijin software i da mogu da ga updejtujem? I da li ako vratim na fabricka podesavanja hoce li se vratiti na staro ili?
huper, Nece ti reset vratiti na satro. Ja takodje koristim tu verziju software-a,sam sam ubacio,i mogu ti reci da je bolji nego fabricki. Mozes sam skinuti software preko Navifarm-a,i onda uz pomoc JAF-a da vratis software originalni ili nabacis noviji. Ali ako nemas pojma o ovome nista,drzi se Photon-a dok ne naucis.
Da li aplikacija "Caskanje" moze da se namesti, odnosno podesi nekako da funkcionise i sluzi svrsi i kako, ili to mozda zavisi od mogucnosti operatera?? Ako postoji mogucnost i ako zavisi od operatera, cisto da napomenem da sam u Telenorovoj mrezi. Ima li leka?
huper, Prvo,ima bolji Home screen od fabrickog,znaci widget-e,drugo,osetljivost ekrana je veca,telefon leti koliko brzo radi,nema cekanja,rotacija ekrana u milisekundi...theme-effetcts rade bolje...ukratko....boje 2 puta....ne zezaj se,nego ostani na njemu i uzivaj....
nasao sam CFW ^ 3 Symbian v5.4 za 5800. E sad,jel ja tu vise nemam sta da radim vec samo preko jafa ili nekog drugog programa da ga ubacim u fon. Taj cfw zauzima 97 mb. Jeste li imali iskustva s njim?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.