Samsung I5700 Galaxy Spica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
@n-tchbl hvala ti, samo jos jedna sitnica
namestio sam gprs prema parametrima sa foruma.. i radi mi gprs.. nekako mi nije jasan ulazak i izlazak na gprs, jel uvek moram da idem, u settings-wireless control-mobile networks-access point names...
evo sad mi stalno obezelezeno ono "E" gore pored baterije i signala... ne mogu da skontam kako da sad da iskljucim gprs??
na htc tattoo je mogao da se izvede prekidac na desktop i pritiskom se palio/gasio gprs
sto se tice bele spice, kupio sam od nekog preprodavca, ne znam gde i kako ga je nabavio
namestio sam gprs prema parametrima sa foruma.. i radi mi gprs.. nekako mi nije jasan ulazak i izlazak na gprs, jel uvek moram da idem, u settings-wireless control-mobile networks-access point names...
evo sad mi stalno obezelezeno ono "E" gore pored baterije i signala... ne mogu da skontam kako da sad da iskljucim gprs??
na htc tattoo je mogao da se izvede prekidac na desktop i pritiskom se palio/gasio gprs
sto se tice bele spice, kupio sam od nekog preprodavca, ne znam gde i kako ga je nabavio
Darko_NS, moja topla preporuka je switcher "Widgetsoid 2.x" 
Savrsen za personalizaciju, pregrst opcija i mogucnost modifikacije,
Nema potrebe za novim APNovima, switcher u potpunosti iskljucuje GPRS provereno
Ima ga besplatno na Marketu.

Savrsen za personalizaciju, pregrst opcija i mogucnost modifikacije,
Nema potrebe za novim APNovima, switcher u potpunosti iskljucuje GPRS provereno

Ima ga besplatno na Marketu.

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
Убацио сам 2.2,видећемо даље.Није ми нешто екстра брз,видећемо-Сад се ослобађам неких глупости које не користим,типа мапс ливе валпејпер итд.....нема форце цлозз,све ради.
95 мб фрее,скоро 10 показује линпацк,брз је баш.....видећемо даље,сад сам направио да ми се програми инсталирају на картицу,па да видимо.
95 мб фрее,скоро 10 показује линпацк,брз је баш.....видећемо даље,сад сам направио да ми се програми инсталирају на картицу,па да видимо.
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
mivanb, nepodrzava ali se moze gledati samo sa par plejera
banjo0917;96469 napisao:DivX works fine on yxplayer, so better used yxplayer when playing xvid videos.
edit: everything works fine even AVI, no lag
serhad83;96473 napisao:I use mVideo Player, and no video lag I have faced so far.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
KIES i Eclair su dve potpuno razlicite kategorije stvarimivanb napisao:ma kakav KIES to bag-ovito do bola, Eclair najbrze radi trenutno

KIES je pc softver kao i Samsung PC Studio
Eclair je.. pa, svi znamo sta

Enivej, ubacih JH7 za bar neku promenu i slogirah se nad velicinom prvo (~200mb

Sreca pa kitchen resava stvar, za sada je ok dole potpisana kombinacija a 2d-3d drajveri - nevermore!

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
znam breee da su razlicite stvari
dobro jutro gdjice kolumbo
mislila si da ja mislim da ti mislis da ja mislim
htedoh reci da mi Android Eclair 2.1 radi najbrze za sada, nisam povezao smisao, ti si povezala

JH7 se pojavio jos u avgustu prosle godine i stavio sam ga odmah
2D i 3D drajveri rade super u full sa odgovarajucim podesavanjima, neznam zasto nevermore
)

mislila si da ja mislim da ti mislis da ja mislim

htedoh reci da mi Android Eclair 2.1 radi najbrze za sada, nisam povezao smisao, ti si povezala

JH7 se pojavio jos u avgustu prosle godine i stavio sam ga odmah

2D i 3D drajveri rade super u full sa odgovarajucim podesavanjima, neznam zasto nevermore

"Variety's the very spice of life, That gives it all its flavor"