Mlado Zem(ajm)unče (:)), dobili ste odgovor na PP.
Ne sporim ja da Kineze "zabole" za izvještaje, ali me zanima koliko ima istine u tome i koliko bi meni bilo bezbjedno da nosim neki od njih, tj. da li mogu bez problema da kupim kopiju.
Šta mislite, zašto je Nokia odlučila da stavi 4GB memorije u ovaj telefon? Malo mi ne ide... Ovo je telefon koji uglavnom kupuju ljudi za pokazivanje i zbog izgleda a ne da bi u njega trpali slike i muziku. Moj brat od strica koji je nosio 8800 a sad Sirocco Black kaže da on te telefone kupuje jer mu je važnije da je telefon izuzetno kvalitetne izrade nego da ima funkcije. Zato mi se ne uklapa 4GB u ovaj model i jedino što mi pada na pamet je nerviranje nas koji bi mu popunili nečim tih 4GB ali nemamo love za skupe provode!

Ili su jednostavno Nokijaši krenuli da od 8xxx serije naprave stvarno dobre mašine, mada će im za to trebati još puno posla, ovo je samo slow upgrade... Nije da ne bi mogli već da ih osposobe sa malo Symbiana i sl, ali mi bi onda još više balili za njima, a ove što ih nose ne bi bilo puno briga...
Eto vam se izjadah.
Pozdrav!