Potrebna mi je mala pomoc ako neko zna kako se moze resiti, pre neki dan sam kupio ovaj model telefona i extra je. Kad sam ga dobio cacko sam ga malo da vidim kakve funkcije ima i cackajuci telefon obrisem slucajno sa ekrana onaj veliki sat i vremensku prognozu. Sat sam uspeo vratiti ali vremensku prognozu za moj grad nemogu da vratim, kad ukucam sombor on mi prikaze da nepostoji a bila mi je vremenska prognoza za sombor pre nego sto sam obriso. Ako neko zna kak mogu namestiti vremensku prognozu za sombor zamolio bih ga da mi napise kako da vratim.
Zamolio bih ako moze neko da navede sve bagove kao sto su ovi prethodni ( ako ih ima jos ) na androidu 2.2 ... Pa da vidimo sta je sve problem i kako se da resiti...
Ma to je najverovatnije do samog marketa, desavalo se i pre preopterecenje na 2.1 nije to neki bag.Kad smo vec kod bugova dok sam koristio stock 2.1 bio je bug na default message aplikaciji da zakove pa moras nazad, ne znam da li je to ispravljeno.
Nista specijalno sto se tice nekih novih stvari , gingerbread inace nema nista revolucionarno u odnosu na froyo, ali cyonogen ga sjajno radi tako da ima dosta podesavanja u njihovom meniu, plus je brz , npr bez O.C sa ukljucenim jitom imas oko 3,7 mflops a sa o.c oko 5 mflops. Najvise ima nekih kozmetickih promena npr. ima onaj efekat kao na novom nexusu crt tv style . Dakle u prvom planu je brzina i optimizacija, ovo nije stable verzija tako da ima jos da rade na njemu. Isprobao sam ga ali sam se ipak vratio na wildpuzzleRom v0.8 sa aerom temom izgleda prelepo na sensu , svima preporucujem
Cao ljudi. Kupio sam ovaj HTC pre mesec ipo dana od toga je vec dve nedelje u Telenoru na popravci. Odjednom je poceo da blokira i sam da otvara aplikacije. Pokusao sam da vadim bateriju karticu ali nista nije pomoglo. Interesuje me da li je neko imao slican problem ili da li neko zna o cemu se radi. Hvala unapred.
Nisi trebao odmah da nosis na servis, oni kad uzmu na servis ne sete se da ga vrate skoro
Trebao si da probas factory reset pa vidis da li je bolje posle toga.
Na kraju nisam mogao nista da radim. Nije reagovao da dodir. Vec sam napravio frku tamo posto nisu hteli da mi daju zamenu. Dajem im fore jos para dana ako se budu pravili ludi bice svasta
nazalost, imas taj zakonski rok od 45 dana pa tek onda dobijas (ako sve bude kako treba) novi aparat... naravno, isti taj... mada, bilo je slucajeva da se i posle tih 45 dana nista nije desavalo konkretno osim neke price i praznih obecanja...
Da li zna neko kako da namestim telefon da mi ponudi opciju PC Suite kada ga spojim preko USB-a.
Ja kada ga spojim, samo imam opciju Mass storage i nesto drugo...
Pozzzz. Sta mi preporucujete: htc wildfire ili samsung wave? Pre svega bi igrao igrice na fonu, uzivao u nekim cool aplikacijama, gledao video, slusao muziku, surfovao.
Pa nije ti wildfire za igre, a samsung wave ti je znatno bolji telefon za sve sto si ti naveo e sada ne znam kakva je podrska sa aplikacija ali sam video da ima dosta dobrih igara ali generalno pre wave nego wildfire
Za te stvari koje si naveo bolji je wave ima odlican ekran i sound chip ali ne znam kako stoji sa aplikacijama jer koristi bada os a on je mnogo losiji od androida sto se tice ponude, ima sigurno tema o ovom telefonu pa pitaj tamo korisnike
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.