Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
FreeMinMon
@de.marko, Ne znam koji telefon imas, ali meni je ovaj programcic radio i na 6120 i sad na 5530. Zove se FreeMinMon i ja koristim neregistrovanu verziju zbog zaokruzivanja 60+60s koja mi odgovara. U registrovanoj verziji je moguce i 60+30 i 60+1s valjda, ali nisam probao. Sve u svemu, korisno je ...
evo link tu je i opis programa i download.
evo link tu je i opis programa i download.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Imao sam ranije aplikaciju koju sam skinuo sa ovi,aplikacija je zvucno obavestavala kada je baterija puna,zvuk je stalno ponavljala i nemora da se ide do telefona da bi se proverilo dali je punjenje zavrseno.
Aplikaciju sam izgubio prilikom restarta telefona a na ovi je vise nema i tacnog naziva nemogu da se setim pa ako neko zna kako se zove nek napise.
Aplikaciju sam izgubio prilikom restarta telefona a na ovi je vise nema i tacnog naziva nemogu da se setim pa ako neko zna kako se zove nek napise.
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Ima je jos uvek na ovi - aplikacija se zove Green Charging Save Energy a evo i linka:
http://store.ovi.com/content/18547?clickSource=search
http://store.ovi.com/content/18547?clickSource=search
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Aj da pitam.Dali je neko igrao igricu Asphalt 4 na N79 ili na bilo kom drugom telefonu sa symbianom s60v3 FP2.Kad krene da je instalira napise "Aplikacija nije kompatabilna sa telefonom.Ipak nastaviti? I ja nastavim,instalacija se dovrsi ali kad kliknem na igru zavrti se onaj kruzic i stane i ona nemoze da se otvori.
Nije moguce da ne postoji verzija za N79 ili FP2 uredjaje.A probao sam mozda desetak verzija.Za 5228 sam nasao odmah ali za N79 nema pa nema
.

IZMENA 23h i 58 min.: Asphalt4_3D_Nokia_N79_N85_100_SSigned_(6210n) je pronadjen i radi ali ima onu staru manu kad se izadje iz igre poniste se efekti teme pa mora gasi-pali i tako tooo.
Niko nije savrsen.

Nije moguce da ne postoji verzija za N79 ili FP2 uredjaje.A probao sam mozda desetak verzija.Za 5228 sam nasao odmah ali za N79 nema pa nema

IZMENA 23h i 58 min.: Asphalt4_3D_Nokia_N79_N85_100_SSigned_(6210n) je pronadjen i radi ali ima onu staru manu kad se izadje iz igre poniste se efekti teme pa mora gasi-pali i tako tooo.
Niko nije savrsen.

- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa tako radi i kad je on iskljucen,i izgube se oni da ih nazovem fabricki efekti i prelaz iz menije ide bez pretapanja,valjda si me razumeo jedino da skroz izbrisem C2Z patch.Fox napisao:Ovo je verovatno "posledica" koriscenja C2Z patcha.
Oce on da se tako poremeti i sa fabrickom haze temom u kojoj su ubaceni tornado efekti cim ga malo ubrzam pa zato nju nikad i ne postavljam.
Ma nije poroblem sto treba restart nego sto to oduzme oko 20% snage bateriji.
- mikec_thebest
- Banned
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 09:48