Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

deksicom,

Ma verujem....sva tehnika je toliko nekvalitetna i skrabudzena u "jedno" koje radi sve,a sve zarad ustede i logicno je da ce traje koliko mu i daju garanciju i to ako si dobre srece...
Da se ne lazemo ni Mercedes vise ne prelazi 500-600 hiljada kao 123 i 124-ka.....

To htedoh reci,velika imena su se izborila za svoje i sada mogu kako hoce....Jer ako jednog prosecnog Srbina pitas koji je najbolji telefon,reci ce: Nokia ,a koji je najbolji auto : Mercedes :uhuh: :uhuh: :uhuh:

derg38,

Moze,ali idu na logove i uopste nije jeftino....cena je oko 30 eura.
A da li su zakljucani stvarno ne znam...

pozz

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

drgrga, danas sam se nesto igrao u Androidu na HD2 sa GoogeMapsom i nije hteo da mi odredi lokaciju, zainatim se i stavim iGoPrimo - isto, GPS Tester - isto. Reko ok sigurno zeza podrska u ovoj distribuciji, vratim se u Windows kad ono tamo ista stvar. Jedino je neki GPS Tools uspeo da vidi neka 3 satelita ali samo da ih vidi da postoje. Kako najlakse da utvrdim da mi nije crko modul ako jeste koliko kosta popravka toga?

Edit: U Windowsu sam nekako uspeo uz manuelno nameštanje COM4 porta i one najveće vrednosti 25xxxx tako da pitanje ostaje teoretsko - da li je taj čip u okviru SanpDragona ili zaseban, koliko je komplikovana operacija i koliko eventualno košta (jer znam konkretan primer Carrera navigacije i N95-8GB kojima je crklo baš to)?
Poslednja izmena od gargamel4 u Pon, 24. Jan 2011. 13:44, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

Opet ja... :oops: A N82? Ili 6303? Ni jedan drugi mi ne odgovara.. Ako su i ovi diskutabilni onda odustajem... k750i mi jos uvek dobro radi, pa cu sacekati bolja vremena...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

gaston, "bolja vremena" neće doći ni u jednom ni u drugom ni u trećem smislu, tako da ako ti k750 radi i ne treba ti bolji telefon zašto da menjaš? Ako hoćeš da se igraš 6303 ti se S40 iliti dumb fon kojim ništa ne dobijaš u odnosu na k750 (osim interface-a i lošije kamere). 6233 je vrlo kvalitetan i solidan a N82 je odlična sprava i smartphone sa odličnom (dosta boljom) kamerom ali ovo bi spadalo u "Poređenja modela", bez dodatka da se poslednja 2 ne kvare "toliko", ali uzevši u obzir da je na k750 džojstik slaba tačka a tebi radim znači snaći ćeš se :wink:

A sad se preseli u odgovarajuću temu 8)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

Hvala na savetu :) Verovatno cu uzeti N82 posto je c901, nazalost, ispao iz igre....... Pozdrav :)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

gargamel4,

Iskreno,jos uvek nisam imao takav slucaj ali je vrlo moguce da je riknuo modul....Koliko ga je tesko zameniti...isto stvarno ne znam jer do sad nisam otvorio ni jedan HD2 :D

gaston,

N82 je i moja preporuka u ovom izboru.

pozz

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Joш увијек нисам нашао коначан одговор...
Да ли је могуће откључати HTC Wildfire, закључан на црногорски T-Mobile?
Aко јесте, гдје?

ПС: Пробао неколико кодова са најопуларнијих и провјерених unlock сајтова, и не ради.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Draco,

Moze kod mene,cena na pm.... pozz

kovac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 21:44

Post od kovac »

Meni je potrebna informacija koliko kosta LCD ekran za HTC Wildfire.. pao je i pukao.. Pod garancijom je kod Vip-a.. medjutim ja sam otisao u poslovnicu u mom kraju a radnik ga je odneo u servis koji se nalazi prekoputa kaze mi nemamo ovlascenog servisera !?! Tada sam poludeo.. da li je to stvarno istina ?

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

drgrga napisao:gargamel4,

Iskreno,jos uvek nisam imao takav slucaj ali je vrlo moguce da je riknuo modul....Koliko ga je tesko zameniti...isto stvarno ne znam jer do sad nisam otvorio ni jedan HD2 :D

gaston,

N82 je i moja preporuka u ovom izboru.

pozz
bas me cudi :D :D ima fletova i onih glupih gumica vise nego na kineskom buvljaku!!!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

skar,

I mene cudi..... :roll:

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

bice,bice....
samo da nekom ispadne :oops: :oops:
dok se nekom ne smrkne,tebi nece osvanuti :)

covpa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Dec 2010. 18:24

Post od covpa »

Pozdrav! Ovo je moj problem: na nokiji 6210 classic su prestali da rade vibracija, blic i svetlo na tastaturi. Pošto se ovo desilo istovremeno zanima me da li je softver u pitanju ili nešto drugo? I isplati li se popravljati ga?

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

da li ti je ispao,kvasen,il nesto trece ne moze se reci dok se telefon ne otvori,a gledano to nema veze sa softverom...tako da pravac servis!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

imam problem
kupio sam sa limunda dva telefona za kolekciju, obadva "ispravna" kada ih prikljucim na punjac rade i pune se, ali ne mogu da ih ukljucim...
inace u pitanju je mitsubishi trium mars :(

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Nokia 1616, jel moguce da se otkljuca, na VIP mrezi je...Dobijena na poklon pa ne mogu da koristim 063 karticu.
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Bull Terrier,

Jos uvek JOK :smutny:

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Eeeeee.... bzvz :((( Nista, onda moram VIP prepaid karticu da roknem ako ocu da pricam.... :D :shock:
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

milosmeda
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 08. Sep 2009. 19:45

Post od milosmeda »

kolika je cena i gde bi to moglo da se uradi da se otkljuca htc desire hd posto je zakljucan za telenor mrezu?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

milosmeda,

Grad/mesto ? :unsure:

Odgovori