VIp/telenor telefon posle e71 (za malo i surfovanja)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 21:45

VIp/telenor telefon posle e71 (za malo i surfovanja)

Post od mm1 »

Pozdrav ljudi.

Posle 2 godine koriscenja e71 uz neki obican telenor prenesi paket, uzeo bih neki novi telenor ili vip paket-ic (tipa vip 325 ili: prenesi 500mb ili 1gb u telenoru), dakle neki paket sa MB-ima i naravno, usput, i neki telefon. Kad sam vec tu :) E sad, e71 je dobar bio (i jos je) ali jedino sto me const smaralo na njemu je ekran(čić). Ipak volim s vremena na vreme tokom dana da prosurfujem, malko nesto procitam.. Sta mi vi savetujete da uzmem (za hdJove nemam love)? Wildfire mi nekako (esteski i u smislu kvaliteta mateijala) deluje kao dostojan naslednik (e71, doduse, ostaje)ali citam ovde: rezolucija uzasna. Probah ga po telenorima i vipovima, nekako mi ne delovase tako jezivo, ali citam: posle par dana se primeti da je bezveze.

E sad, da li je wildfire bolji uopste za te moje potrebe od e71 tj. da li je primetno bolji? da li bih za te svoje (ne posebno velike) potrebe ipak uzeo bolji fon? Sto se ekrana tice. Video i igrice me ne zanimaju, kao ni kamera. Bitno je, dakle:dizajn, ekran (bolji ipak od e71 primetno), gps, wi-fi, dobar zvuk.

I, da li imate neki bolji predlog? Mada, zaista ne znam sta bih drugo uzeo u vip-u i telenor-u. Ovi vip-ovi opusteli skroz, sve neki telefoni iz 98' ili eventualno galaksi s (mooozda bih mogao da se protegnem do njega) ali mi je malo suvise plastican (za moj ukus)...ne znam...

Ili da sacekam nesto bolje u telenoru ili vipu?

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

mm1, da sam na tvom mestu ne bih menjao telefon.Po mom misljenju nista znacajno ne dobijas zamenom za Wildfire. :wink:

mm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mm1 »

Hvala na odgovoru. fazon je sto cu svakako uzimati novi paket, pa rekoh da uzmem neki telefon pride... A eto kao da opet ne bude gori od ovog... Hvala svakako.. I ja mislim da nije neki spektakl uzeti wildfire posle e71

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

mm1, Ako ti nije hitno,sakupi jos malo novca i pazari nesto malo bolje,kad vec menjas telefon posle duzeg vremena.Moj predlog ide za HTC Legend,odlican model koji ce ti odraditi sve sto treba + sto je jako dobre izrade.Znaci topla preporuka.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

mm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mm1 »

Wicker Man, 'ladno si pogodio: legend mi se (nisam, doduse citao nesto review-ove) cini bas kao telefon koji bi meni ponajvise odgovarao..Steta, sto ga nema i verovatno ga nece ni biti kod operatera..

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

mm1, Bio je kod vipa da se uzme (ja ga kupio) pa su ga povukli kasnije, zašto ne znam.........
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

on je bio u vipu da se izmu ali mislim da ga vise nece biti , telep me prestigao . :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Stvarno nerazumem politiku Telenora i Vipa zasto povlace dobre modele eto kao Legend i slicni njemu,a neke jeftije i naravno slabijih karakteristika nude i po godinu dana.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

prosto jednostavno narod nema dovoljno novca za te telefone pa zato uzimaju te slabije jer se to prodaje .

mm1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Re: VIp/telenor telefon posle e71 (za malo i surfovanja)

Post od mm1 »

telep, posle predloga Wicker man-a, malo procesljah forum i videh da je vec bio ponudjen i povučen u Vip-u :smutny: I da si ti (prvi) uzeo :)

deksicom Meni rekose u Vip-u da i galaksi im, ono, stoji vise reda radi, jer ljudi nemaju love...Dok su mi u telenoru kao objasnjenje zasto nema desire-a rekli "pa desire HD je bolji" :|

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa jeste tacno je da jeftiniji modeli se i vise prodaju zbog niske cene ali cinimi se da je desire bio kratko u ponudi ova dva operatera a u telenoru to sto je i bio a jos uvek ga ima na slici na njihovom sajtu vise od polovine vremena nije se mogao kupiti jer ga nemaju eto kao i sada.

Odgovori