SE k700i vs Nokia 6600

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Auffff....izvinjavam se svima...slike na k700i su ispale mnogo gore no shto treba da budu...zbog toga shto sam tek sada primetio da mi je objektiv pun prashine i izmazan pa i zato tako izgledaju loshije slike....ja sam to i proverio....slikao sam takvom kamerom i ochiscenom...rezultat je neverovatan...tako da je SE u ovom sluchaju ostecen mojom krivicom(mada se slike i dalje bolje vide nego na Nokii)ali uradicu opet nekoliko slika pa cemo da vidimo..ovog puta cu biti dosta pazljiv ! pozz !

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa hajde uradi,jedva cekam da ih vidim :P ,mada mislim da ce rezultat biti isti,ali uradi pa cemo videti
iPhone + CX300

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hahahaha...... :lol: Jeste i vetar nije bio odgovarajuci pa slike nisu ok... :lol: Ma daj oko chega se vi ubedjujete! Ko da je bitno imaju VGA kamere oba fona koje nishta ne valjaju,postoje sad mnogo bolje kamere tako da... :dry:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Opet....

Post od Spyker »

Dexter, potpuno se slazem sa tobom.Telefoni su stari,k700 ima naslednika odavno,a 6600 zamenjen 4 puta(7610/6670,6630,6680,n70),ali Cyber, mora da dokaze da nokia nevalja,a da je SE odlican(sa drugim se slazem,ali se sa prvim nimalo neslazem)......
Poslednja izmena od Spyker u Čet, 06. Okt 2005. 18:57, izmenjeno 2 puta ukupno.
iPhone + CX300

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Alien napisao:Dexter, potpuno se slazem sa tobom.Telefoni su stari,k700 ima naslednika odavno,a 6600 zamenjen 4 puta(7610/6670,6630,6680,n70),ali Cyber, pora da dokaze da nokia nevalja,a da je SE odlican(sa drugim se slazem,ali se sa prvim nimalo neslazem)......

U ovoj rechenici zvuchish kao da glasash za SE ... a i mene napravi na nekog .... pa i mene zanima(zamislite degenerika,umesto da ocistim cam nechim ja dohvatio cetkicu,a nisam video da je to bila za sminku tako da mi je kamera nasminkana,ali sam ocistio sada se samo primecuje samo ako se stavi na neshto belo i BAS ali bash dobro zagleda....ma gotovo se i ne primecuje) !ali ajde provericu...do sutra !

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nemojte ljudi da se kacite zbog kamere pobogu,sto rece Dexter,sad ima mnooogo boljih!Imao sam K700 kad je moj brat imao 6600 i uporedjivali smo slike sa novim telefonima i cistim kamerama i sve je bilo super stim sto je njegova Nokia pravila maaalo mutnije slike a po ostalom su izjednacene i stvarno nema smisla o tome raspravljati,ajd kad izadje N70 pa da uporedjujemo slike se K750 jer bi to onda imalo smisla ovako uporedjute"zastarele"stvari!
Pozdrav 8)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Cyber, nekazem da glasam za SE,ali isto tako NE glasam ni za nokiu.Smatram da su oba proizvodjaca,odlicna,i mislim da su podjednakog kvaliteta(ali imam nokiu,tako da.....).Iskreno nevolim prepucavanja nokia vs SE, i kada bih kupovao fon od ova dva proizvodjaca,uopste mi nebi bilo bitno da li je nokia ili SE(ali to nemogu reci ako bi bilo SE vs Siemens ili nokia vs Siemens)

A da,sto se tice ovog prepucavanja oko kamere,SE sigurno ima bolje kamere od nokie(s700,k750,w800)ali mislim da u ovom slucaju 6600 ima bolju kameru(iako su obe prilicno lose).....
iPhone + CX300

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Ma ja sam zaboravio :D ... ali zastho da ih uopste postavljam :uhuh: , ja stvarno nzn shta je vama i slepac bi primetio da su ove slike na k700i bolje :chytry: ... cistije,vise boja :) ....stvarno se lepse vide ali meni jos nije jasno zasto vi kazete da su na 6600 bolje :blinky: ....dakle slike necu ni da postavljam jer je i sa objektivom punim prashine k700i slikao bolje pa ako ne primecujete nema vama spasa :roll: .... znachi ODUSTAJEM da vam objasnjavam(dokazi su tu) ...
Pozdrav 8)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

samo da kazem da je Siemens SX1 nadmasio nokiu 6600 i K700i u svim pogledima (osim u ekranima, gdje je SE bolji ali ne puno). Stereo mp3 na slusalicama, MMC slot. Znaci podrzava sve sto i K700, "samo" sto SX1 ima jos i slot za MMC tako da ako neko hoce fon kao mp3 player... Slike su iste kao na K700i kada se slikaju pod istim uslovima. Cyber, moram priznati da uopste nisam ni obracao paznju na boje kada slike prebacim na komp. Na 6600 su sve blijede dok na K700i i SX1 prikazuju skoro prave boje. Nije sada da govorim protiv 6600, naravno da je to veoma dobar telefon ali...

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 00:11
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Mislim da se ova dva telefona nemogu porediti jer nisu iste klase.
A sad Nokia 6600 je istorija dok je K700i na vrhuncu slave.
Za ljude sa manjim prohtevima idealno je resenje K700i
Vecinu ljudi neinteresuje Symbian.
A za sve ostalo K700i je extra telefon.
I jos nesto.... Ekran Nokie 6600 je katastrofa u poredjenju sa K700i,
kao i mp3 reprodukcija,slike,itd.
Pozdrav od Bagzija !

Odgovori