HTC Wildfire, Nokia E75 ili Samsung B7330 OmniaPRO?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ljotic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Jan 2011. 11:07

HTC Wildfire, Nokia E75 ili Samsung B7330 OmniaPRO?

Post od Ljotic »

Planiram do kraja meseca da uzmem novi telefon. Najvažnija stvar kod novog telefona mi je Wi-Fi, kao i dostupnos raznih aplikacija. Već neko vreme razgledam telefone, i moj izbor je spao na ova tri modela:

HTC Wildfire
Slika

Moram priznati da mi se ovaj telefon najviše dopada. Sviđa mi se Android, telefon je prelep, lepo stoji u ruci, itd. Jedina stvar koja bi mi možda zasmetala je tačskrin na ovom modelu. Čuo sam da je kucanje poruka na njemu jako sporo, pa bi mi to predstavljalo problem. Ako neko od članova, ko ima ovaj model, može da mi napiše da li je tačno to za poruke.

Nokia E75
Slika

Imao sam priliku da koristim ovaj telefon na par dana. Telefon je baš čvrst i izdržljiv, to mi se najviše svidelo kod njega. Nemam nekih zamerki osim što nisam ljubitelj symbian –a, i što mi ovaj telefon naspram HTC-a izgleda nekako siromašno.

Samsung
B7330 OmniaPRO
Slika

Ne znam zbog čega, ali nikada mi se nisu sviđali Samsungovi telefoni, ali ovaj mi je zapao za oko. Deluje mi kao izdržljiv telefon, dopada mi se njegova qwerty tastatura… Nisam imao prilike da ranije koristim neki telefon sa Windows Mobile operativnim sistemom, ali po komentarima ljudi vidim da je solidan. Najviše mi se dopada to što telefon ima garanciju 2 godine.

Nisam neki ekspert za telefone, pa bih zamolio članove foruma da mi predlože neki telefon do nekih 200 – 250 e. Kao što sam napisao iznad, bitan mi je Wi-Fi, dostupnost aplikacija, da surfovanje netom na njemu ide glatko, itd.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Hm, interesantan izbor, ali ja ne bih uzeo ni jedan od ova tri.Ako imaš na raspolaganju 200-250 evra, najbolji izbor bi, po meni, bila nokia c6, ima sve što si napmenuo i više od toga.Ako ti se sviđa nešto tipa kao ovaj samsung B7330 Omnia PRO, možeš da pogledaš i nokiu e71 koja je po meni bolje rešenje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ljotic, od ova tri ja bih kupio B7330, medjutim malo skuplja, ali bolja opcija bi bio B7350.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

BlackHertz
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 21. Avg 2008. 20:50

Post od BlackHertz »

tomas, hajde da si rekao E72 pa jos i nekako ali po cemu je bolji E71 od B7330? Cak ni E72 nije jer ipak B7330 ima Win OS, simbijan je vec proslost...
Hocu da kazem ako Nokija u skorijie vrme ne uradi nesto na planu OS mozemo komotno da stavi kljuc u bravu. Znaci, nista lose niti zle namere ali to je cinjenica. Nokija je nekad bila Mercedes u telefonima sada sigurno to nije makar kad pricamo o tim "mocnijim" telefonima koji imaju WiFi, GPS i sl...

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

BlackHertz, pa E71 je bolji od E72 :D. E71 nekadasnji King je vec dokazan, dok E72 ima dosta problema u radu.
Ljotic, od ponudjenih mislim da je Wildfire najbolji zato sto mu je tehnologija najnovija. E75 je prevazidjen, a B7330 nije los imao sam prilike da ga koristim, najvise mi se svidja baterija koja traje da ne slazem 7 dana :D.
Sto se tice ostalih modela, da li mislim da kupis telefon u ovlascenim prodavnicama ili kod preprodavaca? ZA 250 evra mozes na primer da uzmes dobru Motorolu Milestone preko oglasa, ili na primer SE X8 u Comtrade shopu za 223 evra ako ces kod ovlascenih prodavaca

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Ja majke mi ne vidim gdje Vi vidite te super povoljne cijene.
Dal se ovi u radnjama boje da kažu preko telefona, ali ja motorolu milestone za 250 ne mogu da nadjem, novu naravno.

Od ponudjenih ja bio b7330 ako ima neki adapter za 3.5mm.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

BlackHertz, ajde sto si otvorio temu koja je zamrla pre tri nedelje, ali gde si ti procitao da sam ja napisao da je bilo E72 bilo E71 bolji od B7330? Bice da si hteo da se obratis znemanji.

kefalo, ja verujem da je Ljotic vec kupio sta je planirao. A sto se tice B7330 on je samo malo jeftiniji (prema cenama MS) od B7350 koji ima i touchscreen i 3,5 mm ulaz.

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

tomas.hokenberi, mene cijene na MS sludjuju.
I ja sam u potrazi i više saznam kad odem u neki TC nego ovako.
Uzmem brojeve telefona a ono zauzeto.
Nikako da završim i dobijem kompletnu sliku.
Ili buvljak pa šta mi bog dan :)
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

kefalo, pa ovako, jedino ti je cena za B7330 sigurno tacna, posto sam ga video regularnoj radnji (fiskalni racun + 24 meseci garancija itd) u TC Delta Siti (da ne reklamiram konkretnu radnju) po ceni koja otprilike odgovara napisanom na mobilnom svetu. B7350 izgleda da nazalost nema u regularnom uvozu. Ja mislim da je to sasvim OK telefon. Posto ja koristim BT Stereo slusalice nikada mi 3,5 mm audio ulaz nije bio presudan, cak i ne koristim onaj na I5800. Ako je konektor za slusalice na B7330 isti kao na npr. I780 onda se moze naci adapter na 3,5 mm (ja sam nasao jedan za svaki slucaj ako otkazu BT Slusalice).

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

BlackHertz napisao: "mocnijim" telefonima koji imaju WiFi, GPS i sl...
Aha znaci po tome se vidi staje dobro uuu Slika

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Љотићу, ако већ можеш да скупиш 250е нађи још 50 и купи Motorolu Defy.
Ови модели које си ти навео немају шта да траже поред ње.
За детаљнији инфо се јави.
Слобода или смрт

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

hibiskus, jeste e71 bio bolji od e72 ali samo u prvih par meseci kad je izasao e72 pa kad su ih poredili. sada je softwer e72 ispeglan skroz, sve jedinice koje su skoro proizvedene su odlicno zategnute i logicno je da je bolji od e71. kao prvo, mnogo je brzi, FP2 je intuitivniji, baterija traje duze, itd, itd. imao sam oba pa ti zato iz iskustva ovo govorim, jer sam i ja bio skeptican kod prelaza na e72
::luv phonez::

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

bestboy, gde to iam DEFY za 300e? Jel to nešto legalno :? jer sam vrlo zainteresovan za njega.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

gargamel4
Послаћу ти адресу па процени. И ја бих купио DEFY за тај новац.
Слобода или смрт

Odgovori