HTC Wildfire

Moram priznati da mi se ovaj telefon najviše dopada. Sviđa mi se Android, telefon je prelep, lepo stoji u ruci, itd. Jedina stvar koja bi mi možda zasmetala je tačskrin na ovom modelu. Čuo sam da je kucanje poruka na njemu jako sporo, pa bi mi to predstavljalo problem. Ako neko od članova, ko ima ovaj model, može da mi napiše da li je tačno to za poruke.
Nokia E75

Imao sam priliku da koristim ovaj telefon na par dana. Telefon je baš čvrst i izdržljiv, to mi se najviše svidelo kod njega. Nemam nekih zamerki osim što nisam ljubitelj symbian –a, i što mi ovaj telefon naspram HTC-a izgleda nekako siromašno.
Samsung
B7330 OmniaPRO

Ne znam zbog čega, ali nikada mi se nisu sviđali Samsungovi telefoni, ali ovaj mi je zapao za oko. Deluje mi kao izdržljiv telefon, dopada mi se njegova qwerty tastatura… Nisam imao prilike da ranije koristim neki telefon sa Windows Mobile operativnim sistemom, ali po komentarima ljudi vidim da je solidan. Najviše mi se dopada to što telefon ima garanciju 2 godine.
Nisam neki ekspert za telefone, pa bih zamolio članove foruma da mi predlože neki telefon do nekih 200 – 250 e. Kao što sam napisao iznad, bitan mi je Wi-Fi, dostupnost aplikacija, da surfovanje netom na njemu ide glatko, itd.