HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ljudi meni uopste ne radi Alarm clock...
Nece da me budi telefon, a 100% sam sve ukljucio i stiklirao dane od pon. do petka...
Ne znam u cemu je problem?? Ima li jos neka caka ili sta?
Interesantno je da kada ga namestim na primer u 7:00h nece da me probudi, a namestim ga radi probe u 14:00h i alarm se oglasi... ccc

Interesantno je da kada ga namestim na primer u 7:00h nece da me probudi, a namestim ga radi probe u 14:00h i alarm se oglasi... ccc

LG G2 black
Probaj da maknes task killer pa testiraj da vidis mozda ga on sam nesto gasi u pozadini.. Probaj da namestis dva alarma u isto vreme da zvone jedan u 7:00 drugi u 7:01 pa probaj tako.
Sad mi pade na pamet,probaj da udjes u alarm,pa menu dugme pa u settings i otkaci ono da ti alarm svira i u silent modu. Mozda nisi ni primetio da ti je telefon na silent a sravio si alarm.
Sad mi pade na pamet,probaj da udjes u alarm,pa menu dugme pa u settings i otkaci ono da ti alarm svira i u silent modu. Mozda nisi ni primetio da ti je telefon na silent a sravio si alarm.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
ovo gore sto ste pominjali za animacije za weather... kako da namestim da mi se prikazuju... posto kada udjem u weather app, imam opciju preview i prikaze mi kako bi to izgledalo... a na Home-u nece...
btw: pod podesavanjima displeja mi je podeseno 'all animations shown' ili tako nesto...
btw: pod podesavanjima displeja mi je podeseno 'all animations shown' ili tako nesto...

Samo nek se rolaju....sarme.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Ne bi trebalo da zeza , jel si uradio po upustvu full vipe ? Neke je zezalo kad su restorovali sistemska podesavanja , nije im radio bluetooth, itd. Ako prvi put instaliras cyanogenmod uradi po uputstvu a kad radis titanium restore uradi samo restore aplikacija i njihovih podataka, meni zezalo kad sam uradio full restore titaniuma, posle sam izabrao samo aplikacije i radilo je. Jel ides na meni-batch backup ? Aj pa javi kako si uradio , meni super radi.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
ma imao sam ranije CM6... ali na kratko, CM7 stavljam prvi put i svidja mi se, koristio bih ga ali samo ako uspem da uradim restore...
naravno da sam ga instalirao sa full wipe... uradio sam i full wipe/data factory reset i wipe dalwik cache (valjda se tako zove...) tako radim za svaki ROM bez obzira da li je potrebno - sigurno ce bolje raditi...
titanium sam instalirao iz recovery-ja jer zam kreirao .zip fajl kroz samu aplikaciju... i do sad je uvek radilo, ne verujem da je u tome problem... (mozda je matora verzija titanium-a, ovu koristim od prvog menjanja ROMa... )
nakon instaliranja, kliknem na dugme >problems?< pa se instalira onaj 'busybox'.... zatim idem na menu --> batch --> restore all apps with data.... i kao fora krene da restore-uje, i samo mi se pojavi ona CM7 boot animacija koja traje mozda 20-ak sekundi i odvede me na lock screen...
probao sam vise puta restore, uradio sam 2 puta reboot telefona i nista...
sta sad?
naravno da sam ga instalirao sa full wipe... uradio sam i full wipe/data factory reset i wipe dalwik cache (valjda se tako zove...) tako radim za svaki ROM bez obzira da li je potrebno - sigurno ce bolje raditi...

titanium sam instalirao iz recovery-ja jer zam kreirao .zip fajl kroz samu aplikaciju... i do sad je uvek radilo, ne verujem da je u tome problem... (mozda je matora verzija titanium-a, ovu koristim od prvog menjanja ROMa... )
nakon instaliranja, kliknem na dugme >problems?< pa se instalira onaj 'busybox'.... zatim idem na menu --> batch --> restore all apps with data.... i kao fora krene da restore-uje, i samo mi se pojavi ona CM7 boot animacija koja traje mozda 20-ak sekundi i odvede me na lock screen...
probao sam vise puta restore, uradio sam 2 puta reboot telefona i nista...
sta sad?

Mozda je do verzije i do toga sto si preko recoveria instalirao...ja instaliram preko file managera koji imas u cyanogenu i restoruje se lepo , koristim titanium backup pro 3.6.6.3. Nije me zezalo do sada da nece restore. Probaj drugu verziju i instaliraj preko file manager, drugo ne znam sta bi trebalo da bude.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
sad sam skapirao, u stvari nema nikakve veze sa titianiumom, nece nista da instalira, pokusao sam titanium da instaliram preko file menagera, isto me odvede na boot animaciju, krenem da instaliram setCPU, sa kartice --> isto... pokusam da instaliram nesto sa Marketa, izvalim da ni nemam Market..?!