HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ja sve drzim ugaseno i palim po potrebi sve sto mi treba,a da li bi ti baterija trajala duze sa nekim kuvanim romom,ne verujem.On je slican kao 1.6 android samo sto je malo nasminkan i sto ima neku opciju vise...Cak bi ti radio bluetooth sto bi ti vise vuklo bateriju
Inace mozes da se vratis na stari rom uvek...

- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Sve zavisi od ljudi koji prave romove (ovde mislim na CyanogenMod) i kolika im je želja da to proradi, eto i galaxy s još uvek nema potpuno funkcionalan CM rom zato što kamera (poprilično bitna stvar), FM radio,TV out (totalno ne bitno) ne rade zato što su za njihovo funkcionisanje potrebni driveri koji moraju da se napišu iz početka.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Uspeo si zapatiti virus na androidu?! o.O
Nego... kopam vec neko vreme po XDA Forumu i pratim jednog lika sta radi. Nekima ovde je vec poznat po tome shto je pokrenuo kameru! Ovih dana planiram da probam ovo:
CyanogenMod KalimGinger
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939122
EDIT: Obavljeno! Trci kao lud! Automatski je overclockovan na 710MHz!
KAMERA RADI!!! Ali samo fotkanje... -.-
Nego... kopam vec neko vreme po XDA Forumu i pratim jednog lika sta radi. Nekima ovde je vec poznat po tome shto je pokrenuo kameru! Ovih dana planiram da probam ovo:
CyanogenMod KalimGinger
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=939122
EDIT: Obavljeno! Trci kao lud! Automatski je overclockovan na 710MHz!

KAMERA RADI!!! Ali samo fotkanje... -.-
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Da li jos neko ima problema sa zadnjim updateom handcent smsa?
Uopste ne mogu da update jer cim zavrsi downoad fon se resetuje. Mislim wtf???
Ne bih ni radio update ali predzadjni je toliko ocajan da bih plakao iz sveg glasa.
Stigne mi poruka, znaci cuje se notification i lepo pise da imam new message, kad otvorim nema nista.
Ni onog balona u kom pise text... uzas...
Uopste ne mogu da update jer cim zavrsi downoad fon se resetuje. Mislim wtf???
Ne bih ni radio update ali predzadjni je toliko ocajan da bih plakao iz sveg glasa.
Stigne mi poruka, znaci cuje se notification i lepo pise da imam new message, kad otvorim nema nista.
Ni onog balona u kom pise text... uzas...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Jorda, imala sam isti problem..
Mislila sam da ima veze sa necim sto sam ja cackala na telefonu.. Mislim da sam morala da uninstaliram postojecu verziju i da sam tek tada uspela da instaliram novu bez restartovanja tel..
Pokusaj i ti tako ali ce ti se sva podesavanja u aplikaciji izbrisati pa ces morati ponovo da je podesavas..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Hello ekipo, sta ima novo
, sto se tice handcenta, koristite opciju handcent services, tamo mozete da sacuvate sva podesavanja, nema cimanja da sto puta sve podesavate! Ima dosta mogucnosti, jedna od njih je MMS+ gde mozete da saljete full size slike, video, mp3 music i druga dokumenta putem handcent network i SMS! Aj toliko od mene!

HTC Tattoo
Ninolina pozdrav, citas mail, nema te pa pitam ...
, nista se to ne placa, registrujes se za DZ i to je to! I bas super sve radi! Sad sam htela da se malo igram prevodioca pa da pomognem likovima da urade podrsku za srpski, nego nikako nemam vremena!Takodje sam videla da ima opcija da ti procita poruku kad stigne, bas me zanima i bilo bi kul kad bi mogli da naprave isto to samo na srpskom! 

HTC Tattoo
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Kod mene je isto kao kod Jorda.. Mogu free jedino da backup-ujem temu ali ne i poruke i podesavanja..
Jel jos nekom uspelo backup-ovanje poruka i podesavanja?
Gaga3, ja tebi odgovorila poslednja..

Gaga3, ja tebi odgovorila poslednja..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***