Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
VeNoM, hvala jel si ti mogao da hakujes fon preko Helloox? Za onu poruku sto sam kritikovao N97 izvnite tad sam bio neraspolozen nesto, fon je jedan od najboljih od N serije, iskljucivo kupujem N seriju. Istorija mojih fonova je tekla ovako:
1.Neka plava motorola talkabout
2.Nokia 3210
3.Sony ericsson T290
3.Sony ericsson Z610i, K700
4.Nokia 6630 prvi symbian
5.Nokia N73ME 2.5 godine koriscen jos je kao nov
6.Nokia N97
Do kraja samo <N series>
Nemanja 3.5G nisam ga hakovao i ne planiram.imam sve od programa koji me interesuju jedino bi se možda malo igrao sa ngageom ali o tome drugom prilikom... Mirko BGD možda čovek ima lepo iskustvo sa 97com.kod mene npr ni jednom nije zablokirala koristim je (prošlo vreme) kao lud dok je telenor dao one mix dodatke znači voice sms i gprs jedino što je pucalo na njemu su bili oni vidžeti ali kada preteram to se i očekuje.baterija preko 3 dana sa onim korišćenjem.kada se ovo sve pogleda n97 je odličan mob.tako se pokazao i pokazuje kod mene(očekujem ponovo one dodatke povoljne da se malo muči ponovo)
Jedina sitna mana je sto zvuk nije malo dublji, tj nema basa ali je zato glasan. Najbolje se cuje kad je sve na default, provereno. Ostalo je sve full (N95 + N96= N97) . Nego jel zna neko da li moze da se iskljuci USB punjenje posto me nervira sto se baterija dopunjava nzm dal je to dobro za bateriju i da li moze nekako da se podesi sat za screen saver da se vidi stalno kao npr N73 i sl.
Evo juce sam ubacio V22.0.110 i opet mi dugo pise ''instaling root certificate'' i na kraju mi uvek s***e mp3 player nmg nista da otvorim vec moram prvo da ga resetujem pa onda radi, znaci od HelloOX nista. Moracu izgleda na tezi nacin?
Nemanja 3.5G, ako ti je verzija sw. iza 12.0.026 a posle ove su se pojavile jos 6 verzija sw... to je razlog zbog kog nije moguc hak.
Poslednja verzija je
Nokia N97-1
V 22.0.110
11-06-2010
RM-505
Ako gresim ispravite me.
Nemanja 3.5G, ti bi da hackujes svoj fone ?! Ako ti ne moze neka aplikacija da se instalira, zar bi da hackujes fon samo zbog jedne app ?! Potrazi neku drugu app koja moze da radi i problem rijesen... deksicom, mislim da si u pravu... i ja mislim da je to zadnja verzija!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Trudicu se da postujem pravila , nego sta ako skidam neke aplikacije sa OVI suita da li ce i tu da kaze certificate error, posto se podrazumevaju da su za N97, logicki?
Nemanja 3.5G, sertificate error ne znaci da app nije za tvoj telefon vec da nije potpisana, sa tvoje ili nokiine strane. Sve sto se nalazi u ovi store-u je potpisano od strane nokie i neces imati nikakvih problema. Sto se tice sertifikata registruj se na opda.hk pa ces se vec snaci kako dalje. Ima tema na vrhu foruma. Kad ti sertifikat bude odradjen downloadujes ga kao i neku aplikaciju za potpisivanje (freesigner recimo). Sada ces moci da instaliras svaku aplikaciju ali dok ne hackujes telefon nemas mogucnost pristupa sistemskim folderima,pa neces moci da modujes telefon. O prednostima modovanja sistema necu ni da trosim reci. Jedini nacin da hackujes telefon sa novijim firmware-om je PNHT metod. Nazalost Hello OX team je digo ruke od svega. Nekad je bilo tako lako i brzo, samo par klika. Googlaj i lako ces naci. Srecno u igranju.
snenad, hvala znaci vecinu applikacija ako skidam sa kompa moracu da potpisem preko freesignera ili nekog drugog nije bitno. Nema veze opet bolje ista nego nista, bitno da sa OVI-a mogu normalno da radim E sad mene samo interesuje da li je neko od korisnika modela N97 probao onaj patch za bass i da li ima efekta da ne opterecujem sebe vise time.
Ako govoris o muzici, onda ti mogu reci da tesko, ali bas tesko mozes nesto software-ski napravis sto mozes da ti poboljsa sam rad hardware-skog dijela, ako u samom hardware-u nije "ostavljen prostor za napredovanje". Kad to kazem, mislim na to da je, recimo u tvom slucaju, postavljen neki mini sub woofer kod kojeg nije iskoristena sva snaga... Tako da... ne vjerujem da ti taj patch moze "toliko" pomoci koliko ti ocekujes!
Poslednja izmena od zavodnick u Pon, 31. Jan 2011. 11:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
A jesi probao CorePlayer sa njegovim ekvilajzerima bas moze puno da se poveca ali dzaba kad zvucnici nemogu ni polovinu podesavanja da podnesu jer pocnu da pucketaju i mogu se samo unistiti.
Sto napisa zavodnick, dzaba software kad hardver nedaje podrsku.
E bas sam hteo da pitam za core player. Imam neku verziju koja je muljava, nista se ne vidi na ekranu nzm u cemu je problem? Video sam na mobu product code 0575743 to je za MENA arabic tako pise za taj broj, e sad sta to znaci?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.